Hallod én nem kaptam semmit nem tudom azt hol lehet megnezni amit kuldtel hírdetésen keresztül!
az emailem bekesbowling2@gmail.com
megtenned hogy elküldöd ide köszi!
a hatsó lámpa azert nem áll jól mert van rajta 2 fül (arany színű) annak a rögzítője bele megy a farok idom oldalába egy igen furcsa rögzítő csavarral ami bele van ragasztva/rögzítve az oldalába és az kiszokott jönni (nekem) el is hagytam egyet :D
vagy lehet hogy az a műanyag el van repedve amibe a csavar megy és lötyög.....
A tankot levenni KB 3 perc se!
Keresek első sárvédőt és vízhűtőt 2004-es Honda Hornethez, esetleg találkozott vakaki a fenti bontott alkatrészekkel?!
Arról van infótok, a hűtő esetleg egyezik a régebbi évjáratok valamelyikével, vagy történtek raja módosítások, ami miatt nem egyezik pl a 200-2003 közöttiekkel?!
Az idomokon látni hogy repedtek, de a vázonnem tűnik úgy hogy mókoltak volna, elképzelhető, hogy picit "elmegy" ha csúszik, dől a moci? Egyenesfutása amúgy rendben van.
Lent voltam a garázsban, megnéztem. Van alatta tömítés. Most hogy szét van szedve, hozzápróbáltam az idomhoz. Így patentre illeszkedik, de ha minden a helyén van, akkor áll el. Mivel a kapaszkodó merev és a vázhoz illeszkedik, így az idommal lehet a gond, felrakáskor mintha elcsavarodna picit. Na majd ha rakom össze, megpróbálom jól összelegózni. Megnézem a gyári könyv alapján, hol vannak alátétek, stb, aztán reméljük jó lesz.
Valaki akinek van szerszámkészlete lefotozná mik vannak benne?!
vannak neki cuccai sokféle meg tud szerezni sztem mindent!
az emailem bekesbowling2@gmail.com
megtenned hogy elküldöd ide köszi!
Írtam Neked egy levelet, a képesmotor hirdetés hozzászóláson keresztül, kidurrantó ügyben. Kukkantsd meg légy szíves!
Köszönöm.
Tanklevétel valszeg nem lesz gond, csak nehéz lesz, mert tele van, de most leszívni nem akarom belőle.
vagy lehet hogy az a műanyag el van repedve amibe a csavar megy és lötyög.....
A tankot levenni KB 3 perc se!
Kerdezz rá rzrn a számon!
Valamelyik nap megpróbálok alá nézni hogy mi újság a tank alatt.
Mondjuk a hátsó lámpám sem illeszkedik tökéletesen, ez megmagyarázná azt is......
Keresek első sárvédőt és vízhűtőt 2004-es Honda Hornethez, esetleg találkozott vakaki a fenti bontott alkatrészekkel?!
Arról van infótok, a hűtő esetleg egyezik a régebbi évjáratok valamelyikével, vagy történtek raja módosítások, ami miatt nem egyezik pl a 200-2003 közöttiekkel?!
Mail: jocooo1984@gmail.com
Köszöntem előre is...
ott a sulypont tank alatt kell megnezni!
ott megy el