Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Valaki akinek van szerszámkészlete lefotozná mik vannak benne?!
erre irj :)
Nem a takyboy-os mail címeddel vagy beregelve? Csak mert én is írtam neked, de választ nem kaptam (már nem aktuális).
Köszönöm! Küldtem.
Mezőberény!
vannak neki cuccai sokféle meg tud szerezni sztem mindent!
Köszi a számot! Ő ki egy bontós és hol van helyileg?! Köszi előre is az infót...
03ban volt valtozas, nezd meg merre áll a tagulasi csocse. Most csereltem nemrég hutot, 30-50ezer ft.
Irtam magamnak azt megkaptam!
Hallod én nem kaptam semmit nem tudom azt hol lehet megnezni amit kuldtel hírdetésen keresztül!
az emailem bekesbowling2@gmail.com
megtenned hogy elküldöd ide köszi!
Taki69!
Írtam Neked egy levelet, a képesmotor hirdetés hozzászóláson keresztül, kidurrantó ügyben. Kukkantsd meg légy szíves!
Köszönöm.
legalábbis a 04 nek a lámpája olyan kisgabo-nak van olyan lampas mint a tied!
Nekem csak a két csavar fogja, ami hátulról rögzíti, kis füleim nincsnek. Akkor ezért lóg. Kösz!

Tanklevétel valszeg nem lesz gond, csak nehéz lesz, mert tele van, de most leszívni nem akarom belőle.
a hatsó lámpa azert nem áll jól mert van rajta 2 fül (arany színű) annak a rögzítője bele megy a farok idom oldalába egy igen furcsa rögzítő csavarral ami bele van ragasztva/rögzítve az oldalába és az kiszokott jönni (nekem) el is hagytam egyet :D
vagy lehet hogy az a műanyag el van repedve amibe a csavar megy és lötyög.....
A tankot levenni KB 3 perc se!
06309037050

Kerdezz rá rzrn a számon!
Na most jól belém jött az ideg...

Valamelyik nap megpróbálok alá nézni hogy mi újság a tank alatt.
Mondjuk a hátsó lámpám sem illeszkedik tökéletesen, ez megmagyarázná azt is......
Sziasztok!

Keresek első sárvédőt és vízhűtőt 2004-es Honda Hornethez, esetleg találkozott vakaki a fenti bontott alkatrészekkel?!
Arról van infótok, a hűtő esetleg egyezik a régebbi évjáratok valamelyikével, vagy történtek raja módosítások, ami miatt nem egyezik pl a 200-2003 közöttiekkel?!

Mail: jocooo1984@gmail.com

Köszöntem előre is...
A motor húzza el a vázat!
ott a sulypont tank alatt kell megnezni!
ott megy el
én nem hinném, vastag zártszelvény nem adja magát könnyen
Az idomokon látni hogy repedtek, de a vázonnem tűnik úgy hogy mókoltak volna, elképzelhető, hogy picit "elmegy" ha csúszik, dől a moci? Egyenesfutása amúgy rendben van.
Vagy a vázban van a bibi.
Lent voltam a garázsban, megnéztem. Van alatta tömítés. Most hogy szét van szedve, hozzápróbáltam az idomhoz. Így patentre illeszkedik, de ha minden a helyén van, akkor áll el. Mivel a kapaszkodó merev és a vázhoz illeszkedik, így az idommal lehet a gond, felrakáskor mintha elcsavarodna picit. Na majd ha rakom össze, megpróbálom jól összelegózni. Megnézem a gyári könyv alapján, hol vannak alátétek, stb, aztán reméljük jó lesz.
igen, van alatta egy gumi alátét hogy ne csessze a fényezést, szerintem filléres dolog ha gyárit rendelsz akkor is
Lehet hogy nincs... Erre most nem emlékszem. De az ötlet jó, majd vágok alá valami gumis anyagból.
amikor anno leszedtem a kapaszkodot mintha lett volna tömités alatta, neked van?