Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ha már plexi: S Hornetre tud valaki jó áron plexit? A túraplexim nagyon magas és pont a sisakomra nyomja a szelet és így állatira hangos, kéne szerezni egy gyárit. Hátha azzal jobb lesz.

Másik gondom: az utaskapaszkodóm nagyon nem illeszkedik a faridomhoz... Eléggé eláll. Lehet hogy nem a gyári van rajta? A kapaszkodók évjárata közt van különbség? Az előző tulajnál borult a moci, lehet hogy ott elment valami? Kb 2-3 mm-es rés van, de nem mindenütt. Ahogy nézem most a Hornet galériákat, mindenkinek szépen felfekszik.

Ötlet valakinek?
Nekem a puig nagyon nem jott be a bmw-n., szinte lobogott 130-nal. A hornetre mar givi/kappa plexit vettem, mert a markaban meg nem csalodtam. Ez a plexi nagyon massziv es szinte meg se moccan normal temponal. Biztos vagyok benne, hogy a puig plexivel se lett volna gondom, ha egy leheletnyit vastagabb vastagabb anyagbol keszitettek volna.
Ha nem lennék olyan szerencsés, hogy gyárim van, én biztosan ezt a Puig plexit választanám.
matrica van rajta
Kösz a tanácsot természetesen megfogadom!
Bitang jo lett!
Jah, szep nagy feneke lett:-) Az iranyjelzo sajnos nem fer el, ezert keresek majd valami kisebbet.
Ez így lenne természetes ! De sajna a piaci helyzet (pénztelenség) előhozza azokat a munkákat ami olcsó és még szar is.
Látva a körőlméyeket: Fényezőkabin, fényező állvány stb. ez a minimum , hogy tökéletes a munka.
Honda logó fujt, vagy matrica?
Egy jótanács (fogadd meg) a motort rakd össze, de csak tavasszal tegyél a tankba benzint, mivel a tankbeöntő öblében megy keresztül a tankszellőztető , így lehet ajjjajjjj !
Nem tudom látszik e a képen de igazából hibátlan.
Sok fényezést láttam mar de sok szar is volt olyan sima mint ha kerámia hely lenne rajta!
Úgy gondolom ez a korrekt ára, a jól elvégzett munkának!
Elkészült végre! Már csak a jóidő hiányzik!
Klassz! A Tiéd is akkora lett mint egy Boeing, viszont pakolni tudszmajd bele!
LÁJK
Megérkezett a koffer szettem :D
Ja egy jo horvát is jo lenne:)
Idén
Picit olvass vissza
Az mit jelent , hogy nem volt olcsó ?
Jó lenne egy gyári
ebayen nézegettem de senki sem gyárt a gyárihoz hasonlót

Az első valami dupla lámpásra való, nem ? Találsz valamit szerintem alakítsd át a gyári felfogatásra mert ahogy nézem kormányhoz meg minden hova fogatják de elég gagyi úgy
jaja,megvan már,de azért köszi...
csinos lenne
ezeket neztem
szerintem ez felmenne rá
ne szivd a vérem
nagyon szép lett ez nem kérdés, már csak egy plexi kéne rá
:)
hat nem volt olcsó de nem az volt a cél hogy szine legyen mas hanem hogy gyári minőségű legyen