Szevasztok Hondások!
Én is tervezem hogy Hornet 600 ast veszek ahogy jön a jobb idő!
Szívesen fogadok jó tanácsokat,véleményeket!Kb mennyi egy leszervizelés önköltségi áron ha magamnak csinálom?Fogyasztás nyugi tempóban? stb !Vagy ha valaki tud eladót 500 ezer környékén szóljon köszi
Jó lehet, hogy nem ez a legjobb szó, de a használhatatlan mindenképpen megállja a helyét. MT01 huligán motor? őőő, nem keveritek az úk 09-essel? Az a huligán motor. Előbbi max a kodo életérzés megtestesítője.
Azért nem olyan lomha, én MT01-est tapasztaltam (havernak van) együtt szoktunk menni túrázni. Hang és nyomaték van bőven De ez csak az én véleményem..... Eu
X11. Amúgy az MT nagy, lomha és használhatatlan. Nem beszélve arról ha véletlen leteszed a jobb oldalát, ahol a leömlők vannak az bizony olyan 800 pénz köeüli javítás. De egyedi az tény.
köszi mindenkinek! Ha lenne Hondának hasonló gépe az kellene, de sajna yamahának se hozta meg a remélt sikereket így nem is gyártották sokáig, na persze meg nagyon drága volt újonnan.
Én is tervezem hogy Hornet 600 ast veszek ahogy jön a jobb idő!
Szívesen fogadok jó tanácsokat,véleményeket!Kb mennyi egy leszervizelés önköltségi áron ha magamnak csinálom?Fogyasztás nyugi tempóban? stb !Vagy ha valaki tud eladót 500 ezer környékén szóljon köszi