Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok Hondások!
Én is tervezem hogy Hornet 600 ast veszek ahogy jön a jobb idő!
Szívesen fogadok jó tanácsokat,véleményeket!Kb mennyi egy leszervizelés önköltségi áron ha magamnak csinálom?Fogyasztás nyugi tempóban? stb !Vagy ha valaki tud eladót 500 ezer környékén szóljon köszi
Milyen az a " kodo életérzés"?
Jó lehet, hogy nem ez a legjobb szó, de a használhatatlan mindenképpen megállja a helyét. MT01 huligán motor? őőő, nem keveritek az úk 09-essel? Az a huligán motor. Előbbi max a kodo életérzés megtestesítője.
Ha yamaha akkor FZ1N :)
(nekem)
Nem ez a Szikora Bandi.
az övé s készlet!
http://www.batszimotor.hu/
Azért nem olyan lomha, én MT01-est tapasztaltam (havernak van) együtt szoktunk menni túrázni. Hang és nyomaték van bőven De ez csak az én véleményem..... Eu
Sot..az MT-t egyszeruem hooligan motornak hivja, nagyon konnyen megy fel az eleje.

Utolagi is Isten Eltessen!
"lomha és használhatatlan"

Mire alapozod a fenti kijelentésed? Csak azért kérdezem mert a tesztekben sehol nem írtak ilyet.
X11. Amúgy az MT nagy, lomha és használhatatlan. Nem beszélve arról ha véletlen leteszed a jobb oldalát, ahol a leömlők vannak az bizony olyan 800 pénz köeüli javítás. De egyedi az tény.
köszi mindenkinek! Ha lenne Hondának hasonló gépe az kellene, de sajna yamahának se hozta meg a remélt sikereket így nem is gyártották sokáig, na persze meg nagyon drága volt újonnan.
Taki a szerszámkészlet a tiéd? A telefonszám is? Ha megvan érdekelne.
Boldog születésnapot!:) Szép lett a torta.
Boldog szülinapot!
Hali!

A fekete a gyári! Arra kell majd gumi alátétből kiegészítést vágni, hogy teljes kör legyen!
Boldog szülinapot:)
Szép kis tortát kaptál ! ! !

Boldog Szülinapot ! ! !
ÁRULÓ!
Zenésznek készülsz hogy hangszert veszel?
ezt kaptam ma asszonykától, ezzel úgy néz ki feldolgozta a dolgot hogy szeretnék egy ilyet :)
Hali...

Kormányvég még mindig, kivettem a gyárit,de nem egyformák!Meg nem is valami szépek....

Melyik lehet a gyári vég?

Lehet megrendelem innen:Kelomotor KS-01 Honda kormánysúly
Gyari hornet tukor majd intezem a képet és át dobom .
Küldj képet ide: attila.kiss kukac freemail.hu vagy a fb-on a klubban fent vagyok.
A többit privátbán megbeszéljük.
Gyári kocka !
Szia. Igen, aktuális még. Milyen tükrüd van?
Sokszor a legegyszerűbb a legjobb. Ráadásul a gyári bármikor visszamehet a helyére.
Szia ! Van tükröm ha még aktuális .