Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kalács lett...
Látom gyorsan összeraktad...gondolom,izgatott már milyen lesz az összkép :-))
(magambol kiindulva)
Szép és jó lett! De lesz majd egy új álom
Kész:)
Azt hiszem egy álom vált valóra!
Szíííp lett
Jó igggényessss!
:P
LÁJK
Nagyon szep!
Kész:)
Lehet fénye 3W-os lednek,nekem 10W-os ledes refik vannak az udvaron,és jól világítanak.

Ahogy nézem ezen a lámpán is van valamilyen nagyító lencse ami azért van,hogy szétszórja a fényt,amivel nem is lenne gond,ha nem szúrófényként alkalmaznák!

De lehet ,hogy tök jó!
igen az birja, en a 30-50w-os kiegeszitokre gondoltam. 3W led egyebkent nagyon eros lehet, nekem 1w-os az elemlampam es nem lehet belenezni olyan eros.
Ha valakit esetleg érdekelne!

Motul 7100 10w40 motorolaj 4L

az jelentkezzen..

pénz: 14000Ft+posta, vagy szegeden személyesen.
Nem akarom leszólni,de szerintem ez nagyon gyenge, 1db 3W-os led az kevés.

Szerintem,ez kb olyan mint a led-es index "jól néz ki" ,de semmit nem ér...

A 2x3W-ot még elbír a motor világítás áramköre..
a lampa aramkorere semmikeppen nem kotnem, a vezetekek, a biztositek es a kapcsolo sincs ugy meretezve hogy plusz terheles legyen rajta.
Szilveszter óta ezt a lehetőséget vizsgálom én is. Nekem az a tervem, hogy a hűtő oldalára teszem, a kis alu dísz fölső csavarjához. Így faszán széles lenne, meg aránylag alacsonyan is van, bár ha gebasz van, egyből törik..... Lehet, hogy haverral csináltatok rá olyan védőlemezt, ami a képen van. Szerinten nagyon adná a látvány.

védő

A vezetékelést és a kapcsolóját hogy tervezed megoldani? Külön kapcsolóra, vagy a lámpa áramkörére? Ezzel vagyok még gondban...
Ez a lámpa E jeles amúgy?
egy ilyen nagy hűtőbordásat kéne a lámpa alá betenni mint ami a nagy túragépeken van ilyen 60-100W-osat
Huu az a forrasztás az 5.-ik képen nagyon baba..
miii?
Nem értem..
de nem desting ből hanem külterületen
hátőre
Szerintem azt egy sablon alapján kis is tudod reszelni vagy kivágatni valakivel. nem hinném hogy szerszámacélból kell megcsinálni.

De az 5000 nem sok a készletért szerintem
Tudomásom szerint csak mint kiegésztö fénynek használhatod, csökkentett fényerövel a tompított mellett.Önmagában nem, mert ugye kötelezö a tompított fény..
Köszi!

Azt hittem komolyabb, egyedül a hátsó lengéscsillapitonak van spéci kulcsa...
+36 30 903 7050
5 ezer ft gyari logos taskaba!
gondolkodok a nappali menetjelző fényen