Lehet fénye 3W-os lednek,nekem 10W-os ledes refik vannak az udvaron,és jól világítanak.
Ahogy nézem ezen a lámpán is van valamilyen nagyító lencse ami azért van,hogy szétszórja a fényt,amivel nem is lenne gond,ha nem szúrófényként alkalmaznák!
igen az birja, en a 30-50w-os kiegeszitokre gondoltam. 3W led egyebkent nagyon eros lehet, nekem 1w-os az elemlampam es nem lehet belenezni olyan eros.
Szilveszter óta ezt a lehetőséget vizsgálom én is. Nekem az a tervem, hogy a hűtő oldalára teszem, a kis alu dísz fölső csavarjához. Így faszán széles lenne, meg aránylag alacsonyan is van, bár ha gebasz van, egyből törik..... Lehet, hogy haverral csináltatok rá olyan védőlemezt, ami a képen van. Szerinten nagyon adná a látvány.
A vezetékelést és a kapcsolóját hogy tervezed megoldani? Külön kapcsolóra, vagy a lámpa áramkörére? Ezzel vagyok még gondban...
Ez a lámpa E jeles amúgy?
Tudomásom szerint csak mint kiegésztö fénynek használhatod, csökkentett fényerövel a tompított mellett.Önmagában nem, mert ugye kötelezö a tompított fény..
Látom gyorsan összeraktad...gondolom,izgatott már milyen lesz az összkép :-))
(magambol kiindulva)