Komolyra fordítva. Elég sok típushoz van javítási kézikönyvem. Pdf zömében, de pár van nyomtatott formában. Nem csak Honda, más gyártó is megfordul nálam.
háát igazából most vettem a vasat még nincs egy hete és jó lenne használati/kezelési és javítási is sajnos nem sok erre vonatkozó irodalmat találtam most jönnek az igazi goromba téli idők és olvasgatnám a fórumok mellett azt is :D
Igenis értettem! .... engedélyt kérek meghunyàszkodni! Tőled pedig azt kérem, hogy ne ilyen kioktatóan. Egyéb iránt az erre vonatkozó irány elveket is meg találod a guglin.
Igenis értettem! .... engedélyt kérek meghunyàszkodni! Tőled pedig azt kérem, hogy ne ilyen kioktatóan. Egyéb iránt az erre vonatkozó irány elveket is meg találod a guglin.
Mielőtt tanácsokat osztogatsz,nem ártana ránézni 1-2 infóra a google-on!
Ha nem mozoghatna a féknyereg,akkor a tárcsát kellene oda hajlítania a fékbetéthez. Mivel az itt szereplő motorokon gyárilag nem radiális féknyereg van szerelve.
Üdv mindenkinek tudnátok segíteni abba hogy honnan tudnék 600as hornet (2002) -hez letölteni gépkönyvet ? esetleg amiben vannak robbantott ábrák is vagy csak a gyári gépkönyvét angolul is tökéletes lenne (vagy esetleg ha valaki tudja hogy hol lehet eredeti könyvet venni) -bár ebbe még bele gondolni is merész :D
2004-2006 service manual