Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami azt illeti de...
2004-2006 service manual
szerintem a 03nál fiatalabbhoz még nem is került kalózvilágba szerviz manual
Komolyra fordítva. Elég sok típushoz van javítási kézikönyvem. Pdf zömében, de pár van nyomtatott formában. Nem csak Honda, más gyártó is megfordul nálam.
Hijnye ténylög . De gyüttöm az óvasmànyt.
Há pedig neköd 2003 utáni van...
E' van meg neköm is .
háát igazából most vettem a vasat még nincs egy hete és jó lenne használati/kezelési és javítási is sajnos nem sok erre vonatkozó irodalmat találtam most jönnek az igazi goromba téli idők és olvasgatnám a fórumok mellett azt is :D
Szia!

Keress meg. Ott az email címem az adatlapomon.

üdv.
Köszönöm! Már láttam a tiedet,szép igényes munka!
Őrizd meg ilyen szép állapotban.
és ami lemaradt.: te szerelj meg ossz tanácsot a google alapján, én addig a javítási könyvet lapozgatom. HARRRRRRRRRRRR :D
Igenis értettem! .... engedélyt kérek meghunyàszkodni! Tőled pedig azt kérem, hogy ne ilyen kioktatóan. Egyéb iránt az erre vonatkozó irány elveket is meg találod a guglin.
Igenis értettem! .... engedélyt kérek meghunyàszkodni! Tőled pedig azt kérem, hogy ne ilyen kioktatóan. Egyéb iránt az erre vonatkozó irány elveket is meg találod a guglin.
tetszik a motorod foleg a piros.
Szerintem Ő a tartókonzolra gondolt,az nem mozoghat.
Uszónyerges ,egy oldali dugattyúval.
"A nyereg nem mozoghat, csak a munkahenger"?

Mielőtt tanácsokat osztogatsz,nem ártana ránézni 1-2 infóra a google-on!
Ha nem mozoghatna a féknyereg,akkor a tárcsát kellene oda hajlítania a fékbetéthez. Mivel az itt szereplő motorokon gyárilag nem radiális féknyereg van szerelve.
Lehet. És nem csak,hogy lehet de kell is.
Nemteccik?
Nemtom , mert elvakított a felni matrica!
Elvileg ez jó lehet (PC34):
1998-as
Azaz 1998-hoz való, de szerintem az jó a 2002-es évjárathoz is. De majd megcáfolnak azok akik ebben járatosabbak .
Használati/kezelési vagy javítási kézikönyvet keresel. Utóbbi szerintem nekem van.
Üdv mindenkinek tudnátok segíteni abba hogy honnan tudnék 600as hornet (2002) -hez letölteni gépkönyvet ? esetleg amiben vannak robbantott ábrák is vagy csak a gyári gépkönyvét angolul is tökéletes lenne (vagy esetleg ha valaki tudja hogy hol lehet eredeti könyvet venni) -bár ebbe még bele gondolni is merész :D
oldal iranyba mozoghat a feknyereg (ez a dolga), elora-hatra nem.
Mennyivel eltérőbb az ABS és nélküli féknyereg egymástól