Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervezetünk egyet
Kérdeztem már de ismét felteszem a kérdést, mert csak lenéző választ kaptam. Honda CB600F-S CB900F találkozó szokott lenni? Nem a HMSZ találkozóra érdekelne mert őszintén szólva nem izgat. Egy csak hornet találkozó szerintem nagyon jó ötlet lenne és nem igazán tudok ilyenről

Koszi
Foliazd le, plane az igénybe vett helyeket. Hasidom, tank oldala stb

Meg vegyel plexit, gyarit
Megpróbálok rá vigyázni :)
Köszi:)
Köszönöm:)
Ülést szeretném én is variálni, az utasé gyúszós, de lehet egy bőr csere is sokat segítene. Bár puhának és kényelmesnek nem mondható. Szeretném magamnak megcsinálni de még utána kell nézni hogy hogyan is.....
De lehet fekete lesz.... Szerettem volna gyárit jó árban. Ez 8-10 ezer nem vészes.
Nagyon szép lett. Gratulálok hozzá. Használd egészséggel!
Motoroázisnál 1.200Ft-tal olcsóbb !
ilyenre gondoltál ? http://www.motostyling.hu/webs...
Szép lett, de ugye tudod, hogy most volt ilyen először és utoljára? A fehér az egy meglehetősen kényes szín. Még a kabát is képes megdörzsölni a lakkot, ami egyből meglátszik. Mondjuk én tutira csempésztem volna bele egy kis pirosat is
Köszike
Most az ülést kell rendeznem még a télen, mert már a vason ülök (ki van ugyebár mélyítve s a gyári szivacs eltávozott belőle úgy néz ki) aztán jöhet a tükör is.
Köszi azért!
Igen, néztem már. Ha nem találok használt gyárit akkor szerintem onnan rendelek! Köszi azért!
nincs már fent a hirdetés
Én 18 ért vettem a pc41ét de mindegyiket 20ért árulta Laci. Apróba volt egy kék amit bontottak mindjárt megkeresem korrekt a srác nekem 1 nap alatt elküldte az alkatrészt
Igen mar nem bírtam:D
Ohhh annyit azért nem szánnék rá De elhiszem hogy annyiba kerül....
Szép lett megérte
olyan 20 körül tudok talán
Még mindig aktuális:

Valakinek esetleg van szögletes króm visszapillantó tükör (gyári) párban eladó? (PC34 2001-re kellene)
Vagy cserélhető gyári kör tükörrel!

Babula ha lesz nekem tükör, akkor kereslek ha még érdekel az enyém.