Kérdeztem már de ismét felteszem a kérdést, mert csak lenéző választ kaptam. Honda CB600F-S CB900F találkozó szokott lenni? Nem a HMSZ találkozóra érdekelne mert őszintén szólva nem izgat. Egy csak hornet találkozó szerintem nagyon jó ötlet lenne és nem igazán tudok ilyenről
Ülést szeretném én is variálni, az utasé gyúszós, de lehet egy bőr csere is sokat segítene. Bár puhának és kényelmesnek nem mondható. Szeretném magamnak megcsinálni de még utána kell nézni hogy hogyan is.....
Szép lett, de ugye tudod, hogy most volt ilyen először és utoljára? A fehér az egy meglehetősen kényes szín. Még a kabát is képes megdörzsölni a lakkot, ami egyből meglátszik. Mondjuk én tutira csempésztem volna bele egy kis pirosat is
Köszike
Most az ülést kell rendeznem még a télen, mert már a vason ülök (ki van ugyebár mélyítve s a gyári szivacs eltávozott belőle úgy néz ki) aztán jöhet a tükör is.
Én 18 ért vettem a pc41ét de mindegyiket 20ért árulta Laci. Apróba volt egy kék amit bontottak mindjárt megkeresem korrekt a srác nekem 1 nap alatt elküldte az alkatrészt
Koszi
Meg vegyel plexit, gyarit
Köszi:)
Most az ülést kell rendeznem még a télen, mert már a vason ülök (ki van ugyebár mélyítve s a gyári szivacs eltávozott belőle úgy néz ki) aztán jöhet a tükör is.
http://www.motoroazis.hu/terme...
Valakinek esetleg van szögletes króm visszapillantó tükör (gyári) párban eladó? (PC34 2001-re kellene)
Vagy cserélhető gyári kör tükörrel!
Babula ha lesz nekem tükör, akkor kereslek ha még érdekel az enyém.