Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há dezsdvér mióta vagy ilyen irritábilis azs aranyra?
A képen nem az lenne az érdekes,hanem a fejidom és a tankidom v hűtőidom.
Elég cigànyos az az arany színű műszerfal panel
Hátsó féknyeregnek lehet mozgása normális esetben?
Ja igen! Üdv mindenkinek!
Jah! Most hogy gyönyörködöm benne, eszembe jutott, hogy vannak elől hátul tengely gombák, természetesen módosított az e-h tengely.
A motor téli álmot alszik elzàrva egy biztonságos helyen. Képet max akkor tudok szolgàltatni, ha meglàtogatom
Akkor van meg egy ilyen ezust hornet, le kell vadasszam
En eleg fazos vagyok,a mocival egyutt teli almomat toltom . Nem engemet lattal.
Muti már, milyen a hátulja, azon én is gondolkodtam már. Tudom belinkelted már, de nem rémlik, milyen lett.
Hétfőn Te motoroztal szekszárd felé ?
Levi: Igen hasonló .
Kormány, kuplung és fékkar, tükrök és kijelző körüli műanyag fényezése gyári színre, egyedi felni matrica, erősebb színes lánc, Bridgestone gumik, hátsó sàrvédő, megkurtított undertail, erősebb izzók, nyitott kipufogó, matrica hegyek ( felnin is) asszem ennyi
Mi minden valtozott azota?
Íme a szűz darázs ;)
Most látom, hogy új (női) taggal bővültünk?!?!?

Üdv Zsófi ;)
Igen, sajnos veszem észre.. de azért bízom benne
Ha haza értem melóból, illesztem be a patika állapotút ;)
na muti meg:)
ABS nélkül nagyobb a válaszék. Külföldről behozva is necces 1,3 miskáért. :-(
Gabókám! Hát regisztráltam én már ide jó pár évvel ezelőtt, aztán most úgy gondoltam, nevet változtatok.
Kb másfél hete ment el a moci, de már most piszkosul türelmetlen vagyok..
Sziasztok!

Tegnap volt egy kis szabad időm otthon, és leültem a PC elé. Srácok olyan képeket találtam a vasamról, mikor még 0km-s volt, no rendszám, és semmi átalakítás, szigorúan gyári állapot :) Öröm volt nézni, és annyira örülök annak, hogy van ilyen kép rólla.

Aztán ahogy az idő előre haladt, vannak képek, mikor már a kezem nyomát viseli :) 1 évben érintetlen, a második évben pedig elindult a tuningolás :) A párom csak hümmögött mögöttem, hogy neki addig jobban tetszett, míg nem alakítottam rajta semmit :D
Koszi
Mind magánszemélytől!
Csapágy a gyári, a CBR tengely kisebb átmérőjű.
Távtartót esztergályos csinálta.
honnan szerváltad?
bontóból?
Gondolom a csapágyat egy az egybe at kell ültetni vagy abból van vmi speckó méret amivel jó?
távtartót te csináltad?