Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, jobban megnezve eleg vallasnak tunnek.
Olcsó, de annyit se ér...a tárcsák kukák, a fékbetét megéri.
hátha valakit érdekel, felfigyeltem mert ócsó

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Vissza fognak minősíteni, ha ilyeneket írsz :D Semmilyen elektromos befecskendező nincs, maximum a benzinkúton a pisztoly, amikor tele tankolod :D
Megtudakolom holnap, aztán ha van valami fejlemény, netán meg is veszem :-D akkor küldök róla képet neked!
köszönöm hogy írtál ;-)
Vagy azt szerzel máshonnan. :) nekem is terveben volt, hogy megnézem, de meggyőztem magam, hogy egyenlőre nem kell sportdob, jó lesz a gyári. tetszik ez a villanymotor hang :)
őőő mire gondolsz? elektromos benzincsap ? vagy injektoros vagy karburátoros vagy nemértem mire célzol
Elég jól néz ki amit belinkeltél, és ráadásul pont Egri, lehet holnap el is megyek hozzá megérdeklődöm a dolgot! Hátha tudna összekötő csövet is készíteni
Karbis igen, de már újabb, elektromos befecskendezös, nem injektor de nem tudom hogy hívják. A lényeg, hogy már nincs benzincsap tekergetés, cserébe van szintjelzö
Pont ma tettek fel egy raptort, az jól áll a darázsnak, van a raptor ref képei közt is ilyendob Horneten. És nem is drága, nekem is megfordult a fejemben, hogy rá kéne menni. Mondjuk összekötő csövet szerezni kell máshonnan.
ezaz
Én kapnék ingyen belépőt, ha mennék
De sajna nem biztos, hogy itthon leszek, azt még nem tudom
Viszont ápr.20-án szinte biztos, hogy kint leszek, úgyhogy az évadnyitókról lecsúszok .
Húsvétkor viszont itthon leszek, legalábbis eddig úgy néz ki.
kár, most kell várjak tavaszig hogy lássam, mert nem kaptunk jegyet a show-ra... Április 20.án itthon leszel, asszem akkor lesz a pécsi évadnyitó
akko se látom a műszereket végülis ez a pár km alatt nem is mondhatnék vélemény kiderül majd milyen lesz ha többet megyek ha nem válik be jövőszezont sm-el kezdjük
Hebrákolj rá egy váltóvillantót és egy fokozatkijelzőt ha máshogy nem megy.
én ezt érzem seggel, igaz csak kb 15 km-t mentem vele de zavart hogy a műszereket nem látom meg nem hallom a motort, és még csak nem is rázza szét az agyamat mintegyrosszmatekostervező3hengerpfff na vége a gonoszkodásnak, szét offoljuk a topicot és ez ide nem jellemző
Értelek, hát az nem jó hír!
Mert képtelenmotor honlapján néztem, ott van rengeteg, csak nem tudom, melyiket érdemes megvenni, me g melyik mutatna jól a motoron :)
Nem, nincs nálam
Holnap lesz elhozva Bodiséktól, de egyenest Pestre viszik. Én majd csak a show után hozom haza, úgysem leszek itthon.
Néztem a nyomatékgörbéket.
Hát nem az az egyenletesen tolást vettem ki.
Inkább egy filmcím jut eszembe róla.
Nem akarok senkit megsérteni.
Maradok a streetnél.
Dozer túrára ha jöttök majd a parkolóba ráülhetsz és utána hornettel mész haza a streetnek meg majd csinálunk helyet a kutya mellett
jááááj...... akkor passzolok
Annyiért tényleg csak használt lesz, és azt ki is kell fogni, hogy tényleg egy jót kapj.
Hála ég nem vezettem ilyesféle motorkát.
motorkád hazakerült már ? vagy csak expo után ?
az a gáz hogy ez mint írtam egy villanymotor azt érzed hogy lefullad vagy tilt vagy csak nagyon rég motoroztam
jajaja
Neeem, csak unatkozok, és belepofázok a nagyok dolgába
Na jó, még ez sem...... vagy igen
Nem kell zaj hogy érezd mikor kell váltani.