Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a helyedben biztos a cbf-re gyűjtenék már...
persze úgy is lehet ha közben ismét jól boltolsz motort
Az enyém is olasz :)
Nem fogok kétségbe esni ha nem találok reális áron most hornetet, pénz megvan, gyüjtök hozzá és max tavaszra meglesz akkor a CBF1000!
Nem csak a grande de ők a többiekhez képest álltalában olcsobbak!
Eddig 3 fejidomosat néztem meg, egyikért sem adtam volna még 200.000 sem! A vázat és blokkot szó szerint megmarta a tengerparti sós levegő, a blokról pörgött le a felső réteg.... a többiről nem is beszélve és minért 500.000 akartak kérni....
És mielőtt valaki beszólna, hogy nem olaszt kéne venni, közlöm, hogy a magyar papirosok közül sem jobb a kinálat! A külömbség csak az, hogy 700.000-től felfele kérnek érte
nem foglaloztam, csak le van beszélve vele, hogy meg áll itt nálam fehérváron, mivel itt mennek el. Ha nem tetszik, és nem jó egyértelmüen nem veszem meg. Amúgy ott egy központi raktárban vannak, ahova összegyüjtik öket és ahonnan hozzák a magyarok el
Sunny, a képek szerintem még olaszban készültek, és a tükör már ott nem volt rajta... Nézd meg a gépen a kocsik rendszámát, mind olasz. Vagy már ott szállították egyik helyről a másikra.
Mi egyszer voltunk a grandénál mocit nézni, az kicsit negítav tapasztalat volt.... Remélem Neked szerencséd lesz!
Úgy látom csak a grande hoz be motort hozzánk
Meg van az is, megnyugtattak, hogy nem taknyolt a moci, csak szállítás közben letört, ami érthető, mert összezsúfolva hozzák a mocikat a kamionban.
Szép, de hol van a balos tükör?
EZ a céges gépen a hátterem.
Attól függ mennyiért és mennyi kilométerrel?

Elvileg csütörtökön nézek egyet meg, gyönyörű kék, adják hozzá a gyári GIVI oldal és hátsó tartókat és sport LeoV. kipufival :) 2001. Fotó alapján szép, de mást nem tudok róla! Csütörtökön kell felhívnom a pasast, akkor meg tudja nekem mondani! 490.000 persze külföldi papirosan, de ha nincs más költség akkor plusz 100.000 megvan a rendszám és az olajok - szűrök
Nem hiába hirdeti már 3 hónapja. Figyelem az elejétől fogva.
Hát nem sokat tud a motorról: azt írja 46e km-t futott, de az egyik képen 48919-et mutat az óra...
Köszi a segítséget amint tudom megkérdem majd az eladót is amúgy arra pályázok amit linkeltél :)))
poén az a hirdetés, azt sem tudja az ember milyen motort árul...
Andi!
A szezon végén lehet eladó lesz az én S-es em is,ha addig nem találnál.

Üdv!
Ez nem egy CBF 600 véletlenül?
persze hogy elég!
Nekem is elég lenne.. de most ez van
Én egyenlőre nem akarok venni sokkal nagyobbat mint max 110le pacit. Bőven elég a férjemmel kettőnknek
igen, azért
az erő miatt irtad?
hát a busa után mind visszaváltás...
De minőségben nem! a nagyfazer és az Xx is tuti gép
azért másik még lehet szép és jó is...
ez nem volt szép
Neked visszaváltás lenne
egyik havernak néztem ,de engem is érdekelnek a cbf-ek..
majd egyszer talán veszek egyet