Nem csak a grande de ők a többiekhez képest álltalában olcsobbak!
Eddig 3 fejidomosat néztem meg, egyikért sem adtam volna még 200.000 sem! A vázat és blokkot szó szerint megmarta a tengerparti sós levegő, a blokról pörgött le a felső réteg.... a többiről nem is beszélve és minért 500.000 akartak kérni....
És mielőtt valaki beszólna, hogy nem olaszt kéne venni, közlöm, hogy a magyar papirosok közül sem jobb a kinálat! A külömbség csak az, hogy 700.000-től felfele kérnek érte
nem foglaloztam, csak le van beszélve vele, hogy meg áll itt nálam fehérváron, mivel itt mennek el. Ha nem tetszik, és nem jó egyértelmüen nem veszem meg. Amúgy ott egy központi raktárban vannak, ahova összegyüjtik öket és ahonnan hozzák a magyarok el
Sunny, a képek szerintem még olaszban készültek, és a tükör már ott nem volt rajta... Nézd meg a gépen a kocsik rendszámát, mind olasz. Vagy már ott szállították egyik helyről a másikra.
Mi egyszer voltunk a grandénál mocit nézni, az kicsit negítav tapasztalat volt.... Remélem Neked szerencséd lesz!
Elvileg csütörtökön nézek egyet meg, gyönyörű kék, adják hozzá a gyári GIVI oldal és hátsó tartókat és sport LeoV. kipufival :) 2001. Fotó alapján szép, de mást nem tudok róla! Csütörtökön kell felhívnom a pasast, akkor meg tudja nekem mondani! 490.000 persze külföldi papirosan, de ha nincs más költség akkor plusz 100.000 megvan a rendszám és az olajok - szűrök
persze úgy is lehet ha közben ismét jól boltolsz motort