az ilyenek miatt kaptam szét az enyémet atomjaira, pl rozsdás csavar, lepattogzott alváz/felni festék, leharcolt fényezés, oxidos alu részek. Képen nem látszanak ezek csak ha figyeled külön.
Rihi írd már meg milyen szépség hibák vannak a motorodon had legyen könnyebb a lelkünk:)
Érdeklődnék, hogy milyen levegő és olajszűrőt szoktatok tenni a vasba és mennyibe van kb. az ára?
Ki melyiket preferálja? (nem "tuningolni" akarok :) )
Ezzel kapcsolatban lenne egy globál kérdésem: Látva Rihi mociját a képeken, ami tényleg szép, mint állat, mindenkié ilyen patika?
A képeken az enyém is jól mutat, de közelebb menve (10-20cm), már jól láthatók rajta karcok, kisebb leverődések, amik a nagy képeken nem. Tegnapelőtt ráadásul a gumipókkal bele is húztam még egyet a faridomba.
Ilyen kis apróbb hibák mindenkinek vannak, vagy csak az enyémen? Vagy csak én vagyok ilyen háklis ezekre? Oké, hogy használtan vettem, és már látni rajta a korát, de mégis....
Megtörtén a sisakzokni teszt!
egyértelmüeen pozitiv a vélemény.
szélzaj nagyon szépen eltünt,mondhatni hozta amit vártam.
a sisak beszélőben is tisztábban hallok mindent.
ilyenkor viszont kicsit melegebbnek érzem a sisakot,olyan mintha nem járna annyira benne a levegő,de ez lehet betudható a kánikulai melegnek is!
felvenni, levenni nehezebb vele a sisakot,de kezdek rájönni a technikájára!
viszont egy biztos, a sisak zaja és a benne lévő huzat nagyban függ a motor felépitésétől,és az ember magasságátol is!
pl: kis plexivel hangosabb a sisakom,még a sisakzokni sem igen segit rajt,valószinü sok levegőt terel a bukóra!
de plexi nélkül és zokniba nagyon csend lett. sőőőt azt vettem észre,hogy gyorsabban is megyek ezáltal :)
nemtudom hogy elég e a méret.
első körben én bemennék valamelyik Honda szalonba és meg kérdezném menyiért adják a szimeringet, nem biztos hogy ökör ára két napra ott is megjön minden és nem kell kifizetni a postát. én rendelgettem már tőlük apróságokat.
jut eszembe amíg erre vagy, nem tudsz vmi helyet ahol lehet helyben venni első kerék szimeringet és nem kell posta költséget fizetni? Másik kérdés, találtam egy szimering boltot ahol ugyanezekkel a méretekkel van gyűrű az vajon jó lehet ide vagy azért a méret nem elég?
pazzaz maravítős 22-es! csak ajánlani tudom! nagyon jó a széles kormány teljesen máshogy reagál a motor egy pici mozdulatra is!
én 2.5cm vágtam belőle mert nem ért volna el a bovden!
Amelyik nem annak már javítva volt a színe
Rihi írd már meg milyen szépség hibák vannak a motorodon had legyen könnyebb a lelkünk:)
Érdeklődnék, hogy milyen levegő és olajszűrőt szoktatok tenni a vasba és mennyibe van kb. az ára?
Ki melyiket preferálja? (nem "tuningolni" akarok :) )
Köszi!
Üdv.
A képeken az enyém is jól mutat, de közelebb menve (10-20cm), már jól láthatók rajta karcok, kisebb leverődések, amik a nagy képeken nem. Tegnapelőtt ráadásul a gumipókkal bele is húztam még egyet a faridomba.
Ilyen kis apróbb hibák mindenkinek vannak, vagy csak az enyémen? Vagy csak én vagyok ilyen háklis ezekre? Oké, hogy használtan vettem, és már látni rajta a korát, de mégis....
Vélemény?
egyértelmüeen pozitiv a vélemény.
szélzaj nagyon szépen eltünt,mondhatni hozta amit vártam.
a sisak beszélőben is tisztábban hallok mindent.
ilyenkor viszont kicsit melegebbnek érzem a sisakot,olyan mintha nem járna annyira benne a levegő,de ez lehet betudható a kánikulai melegnek is!
felvenni, levenni nehezebb vele a sisakot,de kezdek rájönni a technikájára!
viszont egy biztos, a sisak zaja és a benne lévő huzat nagyban függ a motor felépitésétől,és az ember magasságátol is!
pl: kis plexivel hangosabb a sisakom,még a sisakzokni sem igen segit rajt,valószinü sok levegőt terel a bukóra!
de plexi nélkül és zokniba nagyon csend lett. sőőőt azt vettem észre,hogy gyorsabban is megyek ezáltal :)
üdv
első körben én bemennék valamelyik Honda szalonba és meg kérdezném menyiért adják a szimeringet, nem biztos hogy ökör ára két napra ott is megjön minden és nem kell kifizetni a postát. én rendelgettem már tőlük apróságokat.
csak precízen!
biztosan szép lesz!
én 2.5cm vágtam belőle mert nem ért volna el a bovden!
de a télen kap valami szint
aranyra gondoltam.