én ledobtam az egész gyárit róla (teljesen az egész kerék fölötti részt) és üvegszálból van egy másik csinálva és arra meg vágtam és hajlítottam egy rendszámtáblatartót fémből! szerintem jó lett!
hali!
nem akarok nagyon beleszólni, sőt okoskodni sem , de én is úgy gondoltam hogy nincs alatta gyűrű mikor leszedtem a leömlőmet!
majd rájöttem hogy annyira szét van lapulva hogy teljesen lapos és ki kellet onnan pattintani!
szerintem tuti van!:)
én 1400 ért rendeltem darabját Hondánál!
Sziasztok! Hortnet 2006 os ra keresek a gyári rendszámtartó helyére valami szebbet mint mondjuk a képen. Ötlet esetleg hogy valami univerzális tartó hol menniyért stb... ? Köszönöm válaszotokat üdv!
A 4db tömítés 3688.-
A bowden horror 10103.- Azt érdemesebb megcsináltatni itt. Korrekt, jó minőségű bowdeneket csinálnak töredék áron. Vidd be a régit mindenestül, másnapra megvan.
szerintetek ehhez milyen felni nézne ki jól? Sima alu szín, matt fekete, vagy fényes fekete, esetleg színre fújva? Egyéb javaslatokat is szívesen vennék!
Az ötlet a CB1000R matricából jött. Ugyan az a betűtipus, csak ez CB600F. Jah és egyszer láttam az E-Bay-en egy tk-s CB1000R hátsó kerekén, csak ott más szin összeállításal.
nem akarok nagyon beleszólni, sőt okoskodni sem , de én is úgy gondoltam hogy nincs alatta gyűrű mikor leszedtem a leömlőmet!
majd rájöttem hogy annyira szét van lapulva hogy teljesen lapos és ki kellet onnan pattintani!
szerintem tuti van!:)
én 1400 ért rendeltem darabját Hondánál!
http://www.scenicreflections.c...
A bowden horror 10103.- Azt érdemesebb megcsináltatni itt. Korrekt, jó minőségű bowdeneket csinálnak töredék áron. Vidd be a régit mindenestül, másnapra megvan.
(a matricák ezüst színűek lesznek)
szerintetek ehhez milyen felni nézne ki jól? Sima alu szín, matt fekete, vagy fényes fekete, esetleg színre fújva? Egyéb javaslatokat is szívesen vennék!
Az a pici Akrapovic a hátsó sárvédőn a legjobb am.
Nagyon fasza lett! Jó a darazsas matrica is a hátső sárvédőn. :)
Az ötlet a CB1000R matricából jött. Ugyan az a betűtipus, csak ez CB600F. Jah és egyszer láttam az E-Bay-en egy tk-s CB1000R hátsó kerekén, csak ott más szin összeállításal.
De teccik, hogy teccik
Kell vagy nem ?
üdv.
Az a matrica koppintás! Le van védve
Lőttem fel 1-2 új képet az adatlapra. Kérném véleményzzétek, hogy hogy sikerült az újítás (matrica a felniken)
Előre is köszi