Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm, ebayen van 30 usdért is, szállítással, már ha nem kell e betű (bár szerintem ebbe sincs)
Ismerem ezt az oldalt, amit én néztem itt az mind 4* annyi mint a nagyhoz nálunk lett volna (bukocsó pl.)
japán webshopban fehér hátsó búrát ami még szállítással is elég olcsó (10500 postával, kedvezménnyel), és első rendeléshez kapsz 500 yen kedvezményt ha regisztrálsz. Legalul tudod átállítani a nyelvet. A problémám az hogy nem akarok komplett lámpát venni főleg nem ledeset, csak búra kellene azt meg nem kapni ennyiért sehol, legalábbis nem találtam csak itt:)
A 98-02-es 600-as kapta a 250-es külsejét egy az egybe De mit tudsz te olcsóbban a kicsihez? Kell nekem is
Szerintem nekem az is jó lesz. A számom: 20/20 40 347.
Csörgess majd meg légy szíves, én meg jól visszahívlak.
Ma sajna nem, de holnap akár megoldható
tudja valaki esetleg hogy a 250-es hornet hátsólámpa ugyanakkora e mint a 02 előtti 600-asé? Gondolom igen de biztos ami biztos megkérdezem.
Ráérsz ma délután? Ha igen, akkor megejthetnénk azt az okítást.
Ennyiből simán. Nem mondott sokat rá. 10 körül szoktak kérni.
Viszont a kulcsmásoló qva drága volt.... de az is lehet, hogy én másoltattam régen.
Köszönöm szépen!
A tiéd is igen szép darab!
Gratulálok az esküvőhöz! Nekem is nemrég volt: éppen akkor, amikor az első Hornet találkozó volt...
Megvan a kulcs: Fóti Wilkerben 8300 pénz volt, a másolás 2 perc alatt megtörtént 6000-ért, megkérdeztem a Hondánál a srácot, azt mondta 5000 környékén van a tanítás. Ha ennyiből megoldod, akkor inkább magánszemélynek adnám a pénzem...
Otthon nem fog menni. Amikor a kulcsot megveszed, kérdezd meg mennyiért tanítanák fel. Aztán szólj és megállapodunk Nem laksz tőlem messze. Ha drágábban adnák a kulcsot, azt is tudok intézni.
Akkor neked közel a Wilker a fóti Coránál. Ott is meg tudod venni.
ha arra gondolsz hogy nincs teljesen felhozva a farokidomig akkor jól látod. Vagy másra gondolsz?
Igen furcsán áll az a kipufogó, vagy csak én látom így?
Egyedül semerre, csak szűk társasággal.
Általában vasárnap délután szoktunk menni.
De a részleteket megbeszéljük!
A tankbőr csak akkor van fent, ha a táskát is viszem, mert anélkül azért mégis csak szebb.
Amúgy általában szerteszéjjel melózom a Büdös Nagy Városban, úgyhogy szerintem egyik sem esik ki olyan nagyon. Most, hogy már tudom, hogy nem 20-30-as nagyságrend, bátrabban merek körbetelefonálni.
A tanítást meg tudom oldani otthon, vagy kell hozzá szerviz?
tankboros? Szep... A szallerbek az olcsobb... Ulloi ut legvege, majdnem kint a vecsesnel... Hivj fel egy parat, aztan meglatod mekkora a kulonbseg, lehet tobb az utikoltseg, mint amennyivel olcsobb... Szerintem...
Íme egy kép az én kis "Drágaszágomról":

Melyik volt olcsóbb? Lévén Budakalászon lakom, a Budai egyszerűbb lenne, de ha azon múlik, akkor azt az ezrest szívesen elmotorozom a távolabbi helyig.
Chubby, kellemesen csalódtam az általad közölt árakban, mivel engem idáig azzal rémisztgettek, hogy a Hondánál 10-15 ezresért még csak köszönnek...
Még1x köszi az infókat!
Az alkatrész gyakorlatilag egységáras. A régi fajta immós kulcs (négyszög)2006-ig 8303.- , az újaké 2007-től (ovális) 10897.-
arra azert figyelj, h szalon es szalon kozott is van kulonbseg... 10ezres alkatresznel volt egy ezres diferencia a budai (talan attila ut) es a szallerbeck kozott... Nem sok, de azert szamit...
Ezek szerint mégsem úszom meg, hogy a Hondától vásároljam. Reméltem, hogy lesz valamivel olcsóbb megoldás.
Köszönöm a választ!
Bármelyik kulcsmásoló lemásolja, csak a nyers kulcsot kell megvenni a Hondánál. Miután megvan, fel kell tanítani.