Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közép sztendert hol lehetne rá szerezni?
A páromnak enyhén fűtött garázsa van. Az 1000 fézerét meg szokta járatni 1-2 hetente. Mikor nagyon lehűl az idő, extrém fagyok akkor kivette, eddig csak 2x fordult ez elő. Neki sima Lidl töltője van.
én soha nem töltöttem télen akksit..

a garázs ahol volt a motor nem is látott soha -fokot!

Ha meleg garázsod van elég csak megjáratni néha... ha hideg vagy vegyél egy ilyet vagy vedd ki az akksit és vidd be a házba
Sziasztok!

Ez a töltő jó a Hornet akksijának a teleltetésére?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Vagy elég az is, hogy hetente megjáratom kicsit?
Mint mondtam a cél a CBF600S de nem minden áron! Ha nem veszik meg akkor sem gáz, mert van egy költségmentes motorom amit csak le kell műszakíztanom és go.
Mint mondtam a cél a CBF600S de nem minden áron!
Ja? És a lámpatök, vagyis a háza a lámpának fém, tehát nem gagyi műanyag.
Úgy, ahogy mondod. Gyakorlatilag annyit jelent, hogy ugyanúgy világít balra meg jobbra is a lámpa, nincs letörve a bal oldali rész. Csak az a gond, hogy a gyári 250-es lámpában nincs "E" jel, nem homologizált, ezért Európában közúti forgalomban nem engedélyezett. Hiába az a gyári, ha megnézik akár közúton akár vizsgán, beleköthetnek. Hozzáteszem, a kisHornet-em azzal használtam végig, műszaki vizsgán is voltam vele, soha nem nézegették... Ennyi erről.

Gyakorlatilag nekem ez a lámpám van most:
http://www.louis.eu/_3031ed131...

Ezzel a lámpatesttel:
http://www.louis.eu/_3031ed131...

Nagyon ütős, az átlátszó búra miatt nagyon-nagyon jól világít.
Az, hogy szimmetrikus azt jelenti, hogy a trapéz, amit megvilágít egyenlőszárú és nem olyan mint az autóknál, hogy a jobb oldala hosszabb a bal meg rövidebb?

Nemrég be lett állítva a lámpám és ilyenné vált (valahogy el volt csúsztatva, hogy a jobb oldalt jobban világítsa és azóta tényleg jobb)
Ehhez köze nincs, ez gagyi. Meg ne vedd.
Ránézésre most én sem tudom eldönteni a láncos kérdést.
Most nem vagyok gép előtt, a lámpára adok egy linket holnap. A 250-es lámpája azért volt jó, mert szimmetrikus a fénykévéje, szemben az európai kivitekével. Ez is szimmetrikus, de a kristálybúra még több fényt enged át. Ami hab a tortán az az, hogy homologizált.
Szia!

Nincs a motoros ismerős körömben Ducatis! Azaz a Bódis Feribának van, de az övé 0. km.-es, mert csak kiállításokra hordja.
Pár hete voltam nála, és volt szerencsém látni, hogy hogy készül a 2011-es Ducatira a titán kipurendszer. Nem gyenge....!

A 2011-es gép, a jobb oldali, a takaró alatt.
Szia!

Köszönöm, és viszont kívánom!
És ránézésre honnan tudom, hogy melyik?

Az a louisos lámpa univerzális? Mennyi volt? Mondtad, hogy a 250-esed lámpája jobb volt. Ennél is?
Oxigén, én úgy gondolom ezek a 2005 elötti Hornet csak szépek lehetnek! :)
Egyébként marhán sajnálom ...
Pavlo: te az én Hornetem ikertesóját akarod eladni... nagyon szép motor...
A louis-ból, a gyári is megvan de szerintem egy fos. Ez világít, ezzel látsz is a sötétben, egyébként meg szerintem fiatalít a motoron a kristály búra miatt. Ja? Az egésznek fém háza van.
Mivel két fajta létezik belőle!
2001 -es mocim 6 évvel ez előtt 900 ért vettem, pedig akkor még a forintunk többet ért...
én csak 75-öst találtam
Valaki nem tudja, hogy a DID 525VX lánc jó-e a 600-asra?
Egyik helyen azt találom, hogy 75 le-ig, másikon meg, hogy 100-ig.
ez a lámpa honnan való,? Ha jól látom ez nem gyári, és érdekelne hogy itt vetted e MO-n?
A kédést bohumil78-nak címeztem, csak lefelejtettem.
Szia!
Nincs esetleg egy közös ismerősünk Ducati Monster 696 fekete?