Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kéne a 2005-ös Hornetemre egy hasidom. Nem szeretnék 60-100 ezret kifizetni érte. Ismer bárki olyant, aki le tudná nekem gyártani?
és hol a legolcsóbb? tudsz valmi honlapot mondani vagy vmit?
brembo...
rossz helyre írtam
Ja, oké megkeresem csak a nyíregyin pont most kértem.
Bandi iwiw!

Pityu.. jó árba sikerült eladni az NSR-t?
fékbetétből ki milyet javasolna? elég sűrgős lenne a csere mert vason van az egyik
Akkor lehet csak az a gond :)
kérdeztem én hogy az nem jó-e nekik, de gondolom oda kell próbálni a cuccost, nem nagyon tudják így megoldani :/

Mindenesetre ha valaki arra lakik, vagy már van hátsó doboz (és/vagy oldalsó ) tartó konzol a Hornetén, az jelezze valamilyen módon :)

Hasidom meg oldalidomot (a tank alatti részt) nem is tudom kinél láttam, tök jól néz ki, hol lehet csináltatni, venni normális áron?
fényképen jelöljék be mit kell megmérni és mérd le te... sztme ez a legyegyszerűbb
lehet csak utóbbi.. ha nagyon óvatosan nyúlok hozzá akkor nekem is szokott ilyesmit.. de hát határozottan kell váltogatni nem simogatni a pedált :D
Lenne még egy gondom/kérdésem: Pilisvörösvárról rendelnék hátsó doboz tartókonzolt, viszont akik csináltatják azoknak le kell mérni. Debrecenből nem igazán érné meg ezért elmenni, nincs valaki (Hornettel) azon a környékről, aki esetleg el tudna menni hogy le vegyék a"méretét" ? :)
Köszönöm Doky! :)

Olajcsere nem olyan régen volt, kb másfél hónapja (9 ezernél), most 12-van benne, Castrol, de előtte is csinálta már egyszer kétszer. Azt vettem észre ha viszonylag alacsony fordulaton megyek, akkor (4-5ezer) bár szerintem ez akkor sem normális.
Lehet csak nem elég határozottan váltok ilyenkor...
olajcsere mikro volt? és milyen olaj van benne?
mostmár nem kell kép :) jól néz ki a gép..
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, Hornetem van, 2007-es.
Egy "kis" segítséget szeretnék kérni:
- Doboztartó konzolt keresek, esetleg tudtok valakit aki csináltat (hátra és oldalra) úgy, hogy nem kell elmenni leméretni (vagy Debrecen közelében van :)) Ha van ilyen akinek már csináltattak, az jelezze már kérem.
- Vettem egy louis oldaltáskát, de az ülés alatt nem igaán tudom rögzíteni mert az ülésnek pont ott van az első
- Másik problémám, ha sebességet váltok (általában 5. fokozatba váltáskor) néha olyan mintha nem akarná bevenni a sebességet, aztán egy-két másodperc múlva "beugrik") Ilyen fordult már elő valakinél? Mi lehet a gond?
Jah.. sajna kuplungolas nelkul nekem se megy annyira... kuplunogolni meg nem nagyon merem meg Max enyi ... de ez se megy tovabb minnnt 5 - 6 meter
Hello!

Hát én is most kezdem próbálgatni, igaz nem túl nagy sikerrel, de arra már rájöttem hogy kuplungolás nélkül szinte esélytelen.
Sok sikert neked is.
Hello!

nincs valakinek felesleges 2003 körüli hornet 600asról első körlámpa? ha nem túl drága akkor megvenném
Csak vigyázz magadra!
Ok koszi akkor ugy nez ki en vagyok keves a mocihoz na de gyakorolni szeretnek aztna hatha
A Hornet az enyém, ő csak kiprópálta de nincs cserélve rajta semmi!
Gyári állapotában van! Sportdob+karbi szinkron és két személyel ill eggyel is egy kicsit rá kell kuplungolni.
ha 2lóerős simsonnal lehet akkor a hornettel akármilyen áttétellel sikerülnie kell
Hat csak azert kerdeztem mert az enyemmel mostansag gyakorolgatom es ara lettem volna kivancsi hogy kell ezen fogaskerek attetelt cserelni vagy lehet a normal attettel is.... vagy valami jo tipp? a haverod cserelt rajta fogaaskereke?
Én nem, de tudok valakit aki bármikor, bárhol és utassal is! Miért?
'98-'02 évjáratú Hornet-hez milyen ülés alatt pántolható nyeregtáskát ajánlotok úgy, hogy az utas is elférjen?