Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítségeteket kérem, lefestettem a CB 500 leömlőjét ( elvileg 700 'C volt a festékre írva ) és az első beindítás után ilyen lett ( képen látható ) A festék neve: MAESTRO hőálló festék (fekete)- ezt is csatoltam képben
Levétel után megcsiszoltuk, lerozsdamaróztuk, állítólag még a festő is lekezelte és az első felmelegítés után amit fokozatosan végeztük ilyen lett.
Kérem adjatok tanácsot akinek már sikerült milyen festékkel ( neve jó lenne ) festette.
Előre is köszönöm..
További szép napot

ZoZo
O.K.
akkor majd szólj és összefutunk:)
párszor jártam énis Bcsabán: anyukám testvére oda ment férjhez
Nagyon szép helyen laksz, én ott születtem, egy időben évente vissza-vissza jártam, általában a Hotel Kikeletben aludtunk (még akkor megfizethető volt). Az idén is tervezünk oda túrát, a helyi motorosokkal.
Pécsett tegnap volt olyan idö mint ma nálatok Bcsabán
Békéscsabán, egész nap verőfényes napsütés , 17fok, még naplementekor is 10fok körül volt. De még most is jönnek mennek a motorosok az ablakom alatt.
hát nem.. itt is csak 10 fok körül volt és borult idö.. aztán esik is már kb 2 óta
Sziasztok!

Kicsit el voltam veszve a munkában, mostanában nem sok szabadidőm van.

Hétvégen meg mindíg lázas szerelés! Holnap csináljuk cimborával a kormánycsapágyat + teleszkóp olaj/porvédő/rugó csere.

Ma pedig délután a biciklimet szereltem, az is kap egy kis tavasz váró karbantartást Mondanom sem kell, hogy nagy bringás voltam mindig is, rengeteget tekeregtem, lehetőleg minél messzeb Bor nem vállik vízzé, a túramotoros jelleg már akkro is bennem volt :)

Jah én is gurultam egy jót a CB-vel! Jó kicsit... Elkezdett szitálni az eső, úgyhogy visszafordultam. Sikeresen elhagytam a légszűrő dobozom egy csavarját menet közben, majd pótolni kell.

Apropó! Nektek nem mozgolódott ki a réz persely a légszűrő házban? Úgy tudom típus hiba, hogy hajlamos megadni magát ha túl nagy nyomatékkal húzzák meg (mint az előző tulaj). Az előző tulaj sziloplaszttal próbálta javítani a hibát, nekem kell egy kiss pillanatragasztó. Bár az is átmeneti megoldás lesz...

Remélem holnap jó idő lesz! Nem jött be a meterológia, 15 fokot mondtak mára

Szevasztok!
Zoli
igen
a kisebbik gond platnit és dobozt szerezni. ugy látom mindenkienek a tartoval van gondja..
szerintem apádtol el is kunyerálhatod majd
Tehát ha jól értem, a műanyag nincs rajta, de az alatta lévő tartó meg van.
nem. a rács rajta volt. az utaskapszkodó helyett az van rajta.. visuzont a rajta lévő doboztartő és a blokkvédö már nix rajta...
Oké.apámmal hoztuk haza az én CB-met,(neki van vonó horga) és nagyon tetszet neki, az egyik akire gondoltam, mint vevő.Holnap rákérdezek. Láttam már a hirdetést. A csomagtartó nagyon szuper te tetted rá?
szia!

http://www.kepesmotor.hu/honda...

ma mentem egy kis köt énis.. picit hüvi van, szépen lájtosan gurultunk.. ezt a tempot a Pancsival is mehettem volna:)
jöhetne a tavasz
Sziasztok!
Ma nagyon jó volt errefelé az idő egy kis motorozásra. Igaz, hogy még nincs rendszámom, de nem bírtam ki egy kis kockáztatást. Veletek mi a helyzet?
Mi az ára? Mennyit futott? Van két ismerősöm, akit megfertőztem, a CB-vel!
95 ös, tavasz óta van nálam.. eladó
és a piros CB mióta a tied? évjárat?
szép nagy körök

én lehet hogy tul kényes vagyok de eddigi legkényelmesebb gépeim az óriás robogoim voltak(X9 500 és a burgman 400)

jojo a CB de azokon azok a hatalmas fotelszerű ülések
Én is sokat túráztam a MZ-vel. 2008. Békéscsaba-Istenmezeje(a Bükkben van)-Nagymaros-Istenmezeje-Békéscsaba. Erre volt három napunk. Háát az ülés és a lábtartó poziciója.Arrol nem is beszélve, hogy a benzinkútnál röhögőgörcsöt kaptak amikor elővettem a mosószergél adagoló poharat, hogy bemixeljem a keveréket. Késöbb Bcsaba-Balaton délről körbekerülve Csopakig, majd újra haza Bcsabára. A motoros társaim akik elkisértek nem értették, miaz, hogy zsibbadok. Remélem a lábgörcsök és a fenékfájdalmaknak most már vége. A CB500 nagyon kényelmesnek tűnik.
Köszi! Azért választottam a CB 500-at mert még 2008-ban idetévedtem a fórumra, és itt nagyon jókat hallottam róla. Megmondon őszintén Suzukira (kis Bandit) fájt a fogam, de hála nektek így választottam aminek örülök. Mégegyszer köszi a fórumnak!
jah a legföbb gondot hagytam ki:
semmmmmmmmmmmmmmmmmmmi fék nincs rajta!
50m es követési távolságot kell hogy tartsak mindenhol
ez bosszant legjobban benne

amugy én többször voltam vele Balatonnál, egyszer Velencei tónál..
dehát igen kicsit macerás vele a mostani gépekhez képest a motorozás...
dehát régen volt a jó motor
Üdv a feléledt fórumozóknak!
Örülök, hogy új taggal bővült a CB 500 fórum, annak meg különösen, hogy Kontroll barátunk is felébredt téli álmából
Már csak Zoli hiányzik a sorból, de remélem ő is jól van és a túratervek szövögetése miatt nem ér rá fórumozni.
Szép a motorod Atesz, biztos vagyok benne hogy jó választás volt, nem fogod megbánni legalábbis a kollégáktól csak jókat hallok erről a típusról.
Remélem nem sok van már a télből
Sziasztok!

Dicsertetek a Michelin Pilot Active gumit (hatulra kene nekem egy), es ugy dontottem kiprobalnam. Tud valaki javasolni helyet ahol megvehetnem? (Budapest-Szfvar-Veszprem)

koszi
Ez nagyon derék dolog, hogy őseink technikáit nem felejtjük. Én is
1998-ban vettem az MZ-met nosztalgiából, mivel a 80-as években ilyen verdákkal jártam. De utána rádöbbentem, hogy a mai hosszú turákra körülményes, a használata. Átkellett alakítanom az elektromos rendzerét, az állandó világítás használata miatt. Nekem is "ragadossá" vált fúrás után. A forgalom ritmusa is több erőt kíván, főleg, ha a szél is tépáz. Gond még a sok bugyuta utángyártott alkatrész is. Ugyhogy februárban megválltam a MZ-től. A neten három napig volt fent a hirdetés, a vevővel pedig, napi jó kapcsolatban vagyok. Hát lehet, hogy bánni fogom, de a CB nagyon tetszik.
Üdv!