Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok . szeretnék töletek kérdezni cb500-al kapcsolatban ha elmegyek egy gépet megnézni akkor miket érdemes rajta megnézni esetleges hibák vagy vanak olyan dolgok egy ilyen gépen amit érdemes megnézni egy vásárlás elött a válaszokat előre is köszönöm.
Szívesen láttunk és máskor is gyertek!
Ha idén nem is, de jövőre Szlovákiát betervezzük.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat és nem hiába utaztatok olyan sokat.
Nektek is jó pihenést kívánunk!
Laci, Kriszti
Halihó!

Mi is befutottunk közben! Minden okés volt a hazaút során! Csak a fejem zúg még a széltől :D Örülünk, hogy részt vehettünk ezen a jó kis túrán! És köszönjük a vendéglátást és a szervezést Laci! A másik Lacinak pedig a navigációt!

Jó pihenést!
Üdv,
Zoli

ui.: a képen a Dragnesti (?) víztározó, az egyik legszebb kép
ui2.: a Dácia Oradero után a Dacia Dragoner+ -t is gyártásra javasolnám :))
Üdv mindenkinek!

Megtörtént a romániai túra, amelyen bátran merem mondani mindenki jól érezte magát. Zoli és Timi még úton vannak hazafelé, nekik még 200km-ert le kell motorozni, de remélem nemsokára jelentkeznek, hogy épségben hazaértek.
Sok szép helyet láttunk, kicsivel másabb kint az élet mint itthon másabb a mentalitás, de most fáradt vagyok élmény beszámolót tartani. Ha lesz időm hamarosan egy rövid videót készítek az útról.
A motorok futóművei kb 5 szezont amortizálódtak, a leömlő csövet is sikerült behorpasztanom, életveszélyes kátyuk vannak bizonyos szakaszokon, ehhez képest itthon kánaán van.
Kimennék újra sőt biztos vagyok benne, hogy még máskor is megyünk majd, több napra és messzebbre.
Egy kép a kedvenc motoros bandámról:
Szia Laci!

Okés! Tanulmányozom (memorizálom a térképet). Ha a templomhoz érünk megcsörgetlek! Ma is próbálgattam a féket élesben, jóféle! A hátsóval takarékoskodnom kell, asszimetrikusan kopott -- jövő héten vinnem kell betét cserére és full takarításra. Ettől függetlenül még használható.

Szevasztok,
Zoli
Sziasztok!
Az én mocimon már rajta volt a fémfékcső ezért nincs összehasonlítási alapom, de simán lehetne vele stoppiezni (ha nem félnék attól hogy pofára esek)
Zoli!
Holnap várunk, ahogy megdumáltuk a templomnál csörögj rám és egy perc múlva ott vagyok.
Most néztem az időjárás.hu-t, szerintem megússzuk a rossz időt, de nem is lehet rossz idő, ennyi szervezés után igazságtalan lenne.
Vigyázz az úton, pénteken nagyobb a forgalom.
Jó utat!
üdv,
Laci
Sziasztok!

Meg volt a goodridge első fémfékcső felszerelés és a fékfolyadék csere elől hátul. Az első fék brutális lett! Simán lehetne vele stoppiezni ha nem sajnálnám szegény gyengélkedő kormánycsapágyamat és az egész motort Újra kell programoznom magam, nehogy túlfékezzem a kicsikét. Látványos a különbség!

itt csinálták: x-bike.hu

Üdv,
Zoli
Köszönöm a választ.
kese
bocs... még 1 elmaradt...
május közepén vettem a motort..sérült volt.. nem kezdhettem mindjárt a papírozást..
de kb 6hét alatt lett rendszám az MGA beadásátol számitva
jah a színe!

sajna a foto nem adja vissza..

ha nagyon süt a nap apro metálszemcsék bujnak elő a színből.. ha nem süt a nap sima piros
hali Mindenki!
megprób 1*re válaszolni:)

a széles kormányt szeretem,enduroztam jópár évet..onnan ragadt a dolog

azért csak 96e mert 95ös a gép:
a regdíja 29eft+eredetvizsga 15,5e+első műszaki 27e+mga: 8,4e+tk,forg,rendszám ööööö kb 16e...
akkor lehet el is számoltam mert némi ügyintézési segédletes plusz pénz is volt

remélem nem hagytam ki semmi választ..
jah a sorok közti bujkálást6 én nem üzöm... nemvok EXTRém sportolo
nálunk ritkán van rá szükség..
Ismerem őket!

Töllük vettem az olajat. Nagyon korrekt társaság!
okés Balázs! örülök, hogy megjavult! A fék nem játék! Szerelő ismerősöm után: "Inkább ne menjen a motor sem, de a fékek legyenek tökéletesek!"

Mivel már 3-4-szer fékeztem füstölőre a gumit (elsőt is) figyelmetlen autós miatt, tudom, hogy ez igaz, és életmentő (de legalább is törés mentő...)

Majd beszámolok az eredményekről!
Jah, és Balázs! Ha origi alkatrész kell: csak őket ajánlom http://www.dream.honda.hu/cont...

Szevasztok,
Zoli
Hello!

A gond lent volt. A gumikarmantyút forditottuk meg jóapámmal, és most jobb lett a helyzet de még nem az igazi! Tehát elvileg azt kell majd kicserélnem. De lassacskán annak is eljön az ideje.
A fékcsővel nincs gond és a betétet se kellet volna cserélni mivel nem volt elkopva. Tény hogy az új betét jobb mint a Brembo betét, amit vettem azt pálya mocikba szokták alkalmazni.
Fém fékcsőről nem tudok nyilatkozni egyenlőre de az is tervbe van de ez csak a következő szezonra.

Remélem Zoli sikerrel jársz és nem lesz gondod a fékkel.

Üdv.: szobbal

Széles utat!
Balázs! Jut eszembe, sikerült az első fékedet megjavítani? Mi volt a baja?

Én most ugrottam bele fékfolyadék cserébe (elől hátul sötét már mint a sár). Szép áttetsző olajszínű a normális. Szóval ha már nekiesek csináltattam rá első fémborításű műanyag fékcsövet is. Holnap du. cserélik át (itt Pesten nincs szerszámom, helyem szerelni) meg aztán féket barkácsolni... Kíváncsi leszek a változásra.

Szevasztok!
Zoli
Nagyon szép a szine!
A széles kormányról annyit, hogy láttam ilyet tanuló motoron, gondolom könnyebb vele manőverezni (nagyobb erőkar vagy mi fene), városi bujkálásnál nem lesz előny, legfeljebb kicseréled.
Sok-sok balesetmentes kilómétereket kívánok!
Gratulálok! Szép lett! Használd egészséggel! ;)
Sziasztok!
Nemsokára boldog tulajdonosa leszek egy CB 500-nak. Természetesen nekem sem mindegy, hogy hogy mennnyibe kerül. Nézem a külföldi hirdetéseket és az itthoniakat is.
kissb-től kérdezem, "csak" 95e volt a motor itthoni üzembe helyezése? És mennyi idő az egész herce-hurca?
sziasztok:kese
Hohó! széles kormányod van?

Na arra kiváncsi leszek majd!
Szép!

Tök jól néz ki pirosan! nekem tetszik!
Használd egészséggel! és sok baleset mentes kilómétert!
Imádni fogod Tudom!

Széles utat

üdv: szobbal
hali?
kis dicsekvés végre elkészült a vasam
96e ft volt a papírozása(MGA+műszaki+regdij+forg+TK+"ügyintézési
segéd Ft-ok")
már kb 400km t mentünk vele.. jo kis gép az RF után
Nem probléma megesik
Hali!

Sajnálom én is! De kárpótol valamilyen szintem a hétvégi Ópusztaszeri Íjászverseny.
De még se motorozás. Majd legközelebb .
A Lényeg egymásra Figyeljetek és óvatosan a Hortobágyi Nemzeti Parkban! Tesóm ott találkozott őzzel!
Vigyázzatok magatokra és egymásra!

üdv: szobbal
Úristen! Balázs kisbetűvel!
Ne haragudj