Mert már nem bírom tovább nézni hogy csak porosodik a garázsban. Idén mentem vele vagy 500km - t összesen és tavaly sem sokkal többet egész évben. Ahogy elnézem Darázslovas kolléga egy nap alatt többet teljesített.
2013.04, 13670 és mind az enyém. Mostantól viszont átadom valaki másnak a lehetőséget .https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/cb_1000_r_plusz_abs/honda_cb_1000_r_plusz_abs_extreme_1_tulajdonos-14645419
Kösz. Csak azért merült fel bennem, mert állandó gáznál olyan 4-5 ezres fordulaton "minidadogásokat" tapasztalok, mondjuk 10 ezerrel előtt is így volt, gondoltam esetleg a gyertya miatt lehet. (alapjáraton, terhelésen nem veszek észre semmi különöset.)
Gyújtógyertya... Ki cserélte már és hány kilométernél? Előírás szerint 48 e km-nél esedékes a csere. Kíváncsi lennék, hogy egy 48 ezres gyertya mennyire van elhasználódva, érdemes-e egy picit előrébb hozni a cserét vagy fölösleges.
Nem, nagyon ritkán, évente ha 5-6 alkalommal. Csak és kizárólag élvezeti céllal motorozom
Az első két évben megvolt a 10ezer, tavaly már csak 8, idén viszont, amint írtam már előbb is, eddig kb 3000... elég hülyén adja ki mostanában a meló/szabadidő/időjárás-hármas...
2015, 26e, 8e - Jááááá, de keveset mentem eddig. Mentségemre szolgáljon, hogy 2017-ben vettem a motort apaszabadság alatt Abban az évben nem mentem sokat.
Csak kíváncsiságból... Vajon kinek mennyit mutat az órája, illetve ebből mennyit tett meg maga.
Kezdem én (évjárat, össz km, ebből saját ennyi szezon alatt beleértve a mostanit is)
2009, 37e, 13e (5).
Vasárnapi motorosnak vallom magam, de a héten úgy jött ki a lépés, hogy ma tudtam menni motorozni. Sok kisbusz, busz, teherautó, mezőgazdasági gépek. Szembeelőzések.... Így nem nagyon lehet veretni, úgyhogy legközelebb vagy vasárnap vagy semmi...
Az első két évben megvolt a 10ezer, tavaly már csak 8, idén viszont, amint írtam már előbb is, eddig kb 3000... elég hülyén adja ki mostanában a meló/szabadidő/időjárás-hármas...
Kezdem én (évjárat, össz km, ebből saját ennyi szezon alatt beleértve a mostanit is)
2009, 37e, 13e (5).
Ti jöttök.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/cb_1000_r/honda_cb_1000_r-14596598