Erre gondoltam... Egyébként szerintem a power átszerelhető, azt viszont furcsálom, hogy a "szettben" nincs benn a gyűrű, csapszeg, csapszegbiztosítók... Merthát ez így lenne szet.. Sőőt igazából én szettnek azt nevezném, ha a tömítések is benn lennének... Egyébként azért is érdekes, mert ha dugót veszel, ott csak "szett" van, ami dugó+gyűrűk+csapszeg+ biztosítók a tűgörgő abba sincs benn, az a hajtókarszettben van... Mindenesetre ezt így nem tartom olyan horribilisnek...
Pl Centromotori.de -n apriliához az új 519 Eur, az újra bevonatolt 339 Eur, és csak a henger....
jo,a 33 lo az nem kérdés,de mindenki hülyeséget ir!
amugy Scottpeter eddig mindig mindent megmondott,ezt is meg fogja(remélem) csak nincs msn-en és türelmetlen vok
volt már ilyen h rendszámos törzskönyves csak 50esként használt,de fel van rakva a rendszám és minden ok.és ezt Scottpeter is alátámasztotta
hát ha rendszámosként is használható, akkor hol van róla a rendszám?
6 küllős felnit meg lehet rá venni is, de ezekhez nem értek, csak a "macskákat" ismerem, Scottpéter lesz a te embered, ő tuti meg tudja mondani hogy mi a helyzet vele, meg hogy tényleg '90-es e. De azt már most megmondom hogy nem 33 lovas...
valamit nem tudtok erről?
mert elvileg rendszámosként is használhato,és ha megvan a tulajnak az nem olyan rossz,legalábbis ránézésre.
1et tudok:a 6küllös felni miatt lehet tényleg '90es
nincs. tiszta üres a henger, csak dugó van hozzá. még én is azon gondolkodom, hogy vegyek-e újat. nemtom milyen állapotban lehet a meglévő, mert még nem tudtam kiszedni. még nem jöttem rá hogy hogyan jön ki.
Hengert üresen nem lehet venni, csak szettben, ha arra gondoltál. 40+áfa, ami kb 48valamennyire jön ki, de ehhez még kellenek a power alkatrészek, meg gyűrűk, görgőkosár, csapszeg meg a két zéger, meg ha már új a henger, akkor má illik gyári tömítést is rakni alá/fölé, szóval 60-70 be ál meg.
Ne haragudj csak msot tudtam felnézni elfelejtettem :) szóval azért nem emrt nicns az én nvem re iratva és már vissza van helyeztetve forgalomba de megint pusztulkodik :'( nem tudom miért nicns valami Érd környéki csóka aki megnézné nekem :(
Hello moker!
Hallod ha holnap megrendelem akkor Ok? MEr ma qrva sok dolgom van , ki se átok a tanulni valóból...
légyszi akkior írd le még egyszer h mi kell és honnan
Köszi hali
Na gyerkekek, leredukáltam az nsr árát 4 kilora, csak vigye má el mostmá valaki. Meg akarom má venni azt a rohadt SV-t. (nemhogy örülnék neki, hogy ezen még nem haltam meg, inkább nagyobat veszek hátha azzal sikerül :D)
hát ha kell valakinek szóljon!Vagy van egy jobb ötletem!
A használt hengerem mellé adok egy arrow carbonos sportkipuff rendszert 50000é!Alku nélkül!Ha érdekel vkit irjon!
Valaki tudja hol tudok szerezni macskalámpás nsr125-höz (94-es) bal oldali motortakaró idomot, esetleg más pár apróbb optikai elemet?
Légyszi dobjatok egy mailt is róla nekem, ritkán olvasom ezt a topikot.
Köszi.
lui kukac netsource pont hu
Pl Centromotori.de -n apriliához az új 519 Eur, az újra bevonatolt 339 Eur, és csak a henger....
amugy Scottpeter eddig mindig mindent megmondott,ezt is meg fogja(remélem) csak nincs msn-en és türelmetlen vok
volt már ilyen h rendszámos törzskönyves csak 50esként használt,de fel van rakva a rendszám és minden ok.és ezt Scottpeter is alátámasztotta
6 küllős felnit meg lehet rá venni is, de ezekhez nem értek, csak a "macskákat" ismerem, Scottpéter lesz a te embered, ő tuti meg tudja mondani hogy mi a helyzet vele, meg hogy tényleg '90-es e. De azt már most megmondom hogy nem 33 lovas...
mert elvileg rendszámosként is használhato,és ha megvan a tulajnak az nem olyan rossz,legalábbis ránézésre.
1et tudok:a 6küllös felni miatt lehet tényleg '90es
Hallod ha holnap megrendelem akkor Ok? MEr ma qrva sok dolgom van , ki se átok a tanulni valóból...
légyszi akkior írd le még egyszer h mi kell és honnan
Köszi hali
A használt hengerem mellé adok egy arrow carbonos sportkipuff rendszert 50000é!Alku nélkül!Ha érdekel vkit irjon!