Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12255-12257 es hozaszolasnal van egypar cuccom nezd meg!
Sziasztok!

Valaki tudja hol tudok szerezni macskalámpás nsr125-höz (94-es) bal oldali motortakaró idomot, esetleg más pár apróbb optikai elemet?

Légyszi dobjatok egy mailt is róla nekem, ritkán olvasom ezt a topikot.
Köszi.
lui kukac netsource pont hu
kösz! délután megpróbálom. leszedtem már mindent, csak a szimering van bent, de azt hittem hogy kijön mindenestől.
látod ezért kell Hondát venni!
Erre gondoltam... Egyébként szerintem a power átszerelhető, azt viszont furcsálom, hogy a "szettben" nincs benn a gyűrű, csapszeg, csapszegbiztosítók... Merthát ez így lenne szet.. Sőőt igazából én szettnek azt nevezném, ha a tömítések is benn lennének... Egyébként azért is érdekes, mert ha dugót veszel, ott csak "szett" van, ami dugó+gyűrűk+csapszeg+ biztosítók a tűgörgő abba sincs benn, az a hajtókarszettben van... Mindenesetre ezt így nem tartom olyan horribilisnek...

Pl Centromotori.de -n apriliához az új 519 Eur, az újra bevonatolt 339 Eur, és csak a henger....
akkor ez minden csak meg a lanc legyen 520as ne 530as
eloszoris leszedsz onnan mindent van ottegy gumi szimering kiveszeg majd van egy zeger karika azutan rakapatod az anyat es az anyanal fogva huzod
jo,a 33 lo az nem kérdés,de mindenki hülyeséget ir!
amugy Scottpeter eddig mindig mindent megmondott,ezt is meg fogja(remélem) csak nincs msn-en és türelmetlen vok
volt már ilyen h rendszámos törzskönyves csak 50esként használt,de fel van rakva a rendszám és minden ok.és ezt Scottpeter is alátámasztotta
hát ha rendszámosként is használható, akkor hol van róla a rendszám?
6 küllős felnit meg lehet rá venni is, de ezekhez nem értek, csak a "macskákat" ismerem, Scottpéter lesz a te embered, ő tuti meg tudja mondani hogy mi a helyzet vele, meg hogy tényleg '90-es e. De azt már most megmondom hogy nem 33 lovas...
és azt hogy lehet kiszedni belőle? mert nekem nem nagyon ment, és nem akartam összebarmolni a menetet a tengely végén.
valamit nem tudtok erről?
mert elvileg rendszámosként is használhato,és ha megvan a tulajnak az nem olyan rossz,legalábbis ránézésre.
1et tudok:a 6küllös felni miatt lehet tényleg '90es
de nincs am es az pontosan 24500ft.onnan tudtum hogy enis vettem
nincs. tiszta üres a henger, csak dugó van hozzá. még én is azon gondolkodom, hogy vegyek-e újat. nemtom milyen állapotban lehet a meglévő, mert még nem tudtam kiszedni. még nem jöttem rá hogy hogyan jön ki.
nagyon szepen koszonom nem problema termeszetesen
Akkor az uj hengerben nincs benne belül a kipuffnál lévő power,meg a power tengely amire rámegy a félhold a bovdenekkel?
Hengert üresen nem lehet venni, csak szettben, ha arra gondoltál. 40+áfa, ami kb 48valamennyire jön ki, de ehhez még kellenek a power alkatrészek, meg gyűrűk, görgőkosár, csapszeg meg a két zéger, meg ha már új a henger, akkor má illik gyári tömítést is rakni alá/fölé, szóval 60-70 be ál meg.
Ne haragudj csak msot tudtam felnézni elfelejtettem :) szóval azért nem emrt nicns az én nvem re iratva és már vissza van helyeztetve forgalomba de megint pusztulkodik :'( nem tudom miért nicns valami Érd környéki csóka aki megnézné nekem :(
Hello moker!
Hallod ha holnap megrendelem akkor Ok? MEr ma qrva sok dolgom van , ki se átok a tanulni valóból...
légyszi akkior írd le még egyszer h mi kell és honnan
Köszi hali
Na gyerkekek, leredukáltam az nsr árát 4 kilora, csak vigye má el mostmá valaki. Meg akarom má venni azt a rohadt SV-t. (nemhogy örülnék neki, hogy ezen még nem haltam meg, inkább nagyobat veszek hátha azzal sikerül :D)
Majd holnapra csinálok rendben ? Amúgy karbon dobos.A rezót meg már láttad.
mutass kepet!
en 14ert adtam ne basszuk le az arat
Moker én 35-ért tudok neked dobbal eggyütt rezót eladni ha úgy érdekel !
Szóval a kettő együtt 50000!
hát ha kell valakinek szóljon!Vagy van egy jobb ötletem!
A használt hengerem mellé adok egy arrow carbonos sportkipuff rendszert 50000é!Alku nélkül!Ha érdekel vkit irjon!