Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szerintem még 10ezer is ló**sz érte....
bocs 10000et akartam irni csak másra gondoltam,és más árát irtam le,bocs
na szal 10000 a használt hengerem
Én is ugy tudom hogy 50 körül van!Amugy én is újat akarok! A régivel nincs nagy baj,de hosszu távon akarom megtartani a mocim,ezért veszek rá ujat!
Amugy ha kell valakinek a használt hengerem 7000é eladó!Nekem csak itt a polcon állna
Haverom most vesz boltból 0kmes hengert hengerfejjel dugóval CBR125höz 50ért....
Lehet egy pofátlan kérdésem? Mibe kerül az új henger? Csak kíváncsi vagyok... Mert úgy hallottam, NSR, mito stb hez ilyen 50-60 e, míg az apriliakhoz 120-130.... Kíváncsi vagyok, ez mennyire igaz...
hát az a helyzet hogy dogózni kellene a motoromat, aztán úgy döntöttem, hogy veszek egy henger szettet. vettem is, szóval most van egy tökéletes 1 es, meg egy használt 2-es. de az egyest rakom fel, mert az teljesen új 0km-es, meg nem akarok száguldozni. de úgy néztem hogy annyira nem is szar ami benne volt, csak gyűrűzni kéne. Ha eldaom, akkor még jelezni fogom itt a fórumon.
Hát Aprilianál a 2-es az erősebb, az egyes nyomatékosabb... Csak tipp, de szerintem NSR-nél is... Szóval ha inkább túrázgatsz, akkor az egyest, ha inkább ami a csövön kifér, akkor kettes... Persze ha mindkettő tökéletes állapotban van!

Ellenben egy kérdés! Ha marad egy, azt nem akarod eladni? És ha igen, mennyiért? Van hozzá dugó is? Mert van egy ismerős, aki keresett NSR hengert, bár attól tartok pénze az nemigen van, de hátha, és hátha még mindíg keres... Szóval ha írsz egy árat, akár mailbe is (szakacsmarcell@yahoo.de) én továbbítom, és ha érdekli, felkeres...

Köszi!

Szeva
koszi
Köszi, és énis grat a motorhoz, balesetmentes közlekedést kívánok!
aha vegre de meg egy lancszett hianyzik!gratula a vizsgahoz
Megvan, minden vizsga siker, meg is csináltattam, elméletileg holnapra a kezemben is lesz! Veled mi a helyzet? Új motor?
mizu baratom jogsi megvan?
tudod mi a ritkasag a jolly moto
hali kmost nem tudom elvinni mert kell vennem lac szettet.
akkor legyen 35
Akadnak azok is, sok van az országban, attól függetlenül megéri a tiédet venni, szerintem nem adod drágán!
de eladó nem igazán van szerintem...én nem találtam sehol
Hát pedig rakat számra van az országban.....
Nem láttál? Nézz be az adatlapomra, meg még pár emberére....
hát éppen van, de itthon még nem láttam, csak külföldin. ha lesz képed rakhatnál fel. lehet érdekel.
képem egyenlőre nincs,de 45000ért adom!Mint mondtam karbonos dobbal van az arrow rendszer,elég ritkaság számba megy szerintem,ha megnézed sehol nincs neten!
mennyi pénzért adod + képet!
van egy eladó arrow rendszerem,carbonos dobbal
ha érdekel szólj
És szted melyik jobb? mert most per pillanat mindegyikből van otthon egy..
Nem! Általában a vezérlés, a csatornák mások picit! Olasz szokás így jelölni...