Hello nekem van egy 125-ös NSr-em 50-es papírral nagyon jó állapotban. mellékeltem képet is. Sztem magukért beszélnek. 180-ért a tied. VAgy ha van esetleg szimszonod akkor beszámítom azt is....
Rendszámos ? Amúgy próbálok 150000-es magasságba kereseni mert ennyi jött össze de remélem találok... végül is az 50-es sem lenne rossz ... még gondolkodok rajta ;)
Hali na gyorsan feljöttem még KRESZ előtt
Persz ahogy ittvan írok ,de mivel a postán 3 napig állhat ezért annyira nem kell kapkodni ...
Egyébként ott találkozunk ahol neked jó, meg könnyen oda találsz
ez tényleg nevetséges.... de különben én úgy vettem észre hogy ez az eljegyzés dolog monst nagyon "divatos", mert a barátnőmnek van egy csomó osztálytársa, aki már el van jegyezve(18 évesek...). aztán összevesznek az éppen aktuális faszival, aztán jöhet a következő, megint eljegyzés, stb, stb.... nevetséges komolyan mondom... ha engem 18 évesen ilyennel ijesztgetett volna egy csaj, én biztos világgá mentem volna. De mondjuk a gyerekgyértásos téma 18 évesen tényleg meredek kicsit!
Na nagynehezen megrendeltem a cuccokat
Beteszek egypár képet h mennyi lesz meg ilyenek
Üdv: ITaLy_MaFFia
Persz ahogy ittvan írok ,de mivel a postán 3 napig állhat ezért annyira nem kell kapkodni ...
Egyébként ott találkozunk ahol neked jó, meg könnyen oda találsz