Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello nekem van egy 125-ös NSr-em 50-es papírral nagyon jó állapotban. mellékeltem képet is. Sztem magukért beszélnek. 180-ért a tied. VAgy ha van esetleg szimszonod akkor beszámítom azt is....
Szia
Na nagynehezen megrendeltem a cuccokat
Beteszek egypár képet h mennyi lesz meg ilyenek
125-ös 50-es papírokkal ? :P :D De jobb lenne ha 125-öst tudnék venni legalébbis jobban örülnék neki ;) :D
nekem 150-ért van egy :-) 50-es papírokkal... jó állapotban :)
Meg fontos h jó álapotban legyen.. Végül is első motorom lesz és a városban fogok vele menni.. Nem száguldozni :D
Rendszámos ? Amúgy próbálok 150000-es magasságba kereseni mert ennyi jött össze de remélem találok... végül is az 50-es sem lenne rossz ... még gondolkodok rajta ;)
50esként nem jó?
Sziasztok! Érdekelne egy rendszámos 125ccm NSR ;) Első motor lenne ... Ha tudtok jó árba akkor írjatok. Előre is köszi ;) !

Üdv: ITaLy_MaFFia
Nem is bottal piszkálták.....
Hát de bottal se piszkálná meg egy épeszű ember
Végre témánál vagyunk!
Itt 1 suliban a csaj 16éves és ősszel szül
az sem gyenge!
jo nagy ribanc lehet!
ahogy Matisz nagypapa mondaná: "mitulá báti hotta"
oke majd akkor irsz
Hali na gyorsan feljöttem még KRESZ előtt
Persz ahogy ittvan írok ,de mivel a postán 3 napig állhat ezért annyira nem kell kapkodni ...
Egyébként ott találkozunk ahol neked jó, meg könnyen oda találsz
Figyelj, barátnőm volt osztálytársának már oviba jár a gyereke... 18 éves... az apa nem tudni ki volt, 3 lehetséges ember is van
ez tényleg nevetséges.... de különben én úgy vettem észre hogy ez az eljegyzés dolog monst nagyon "divatos", mert a barátnőmnek van egy csomó osztálytársa, aki már el van jegyezve(18 évesek...). aztán összevesznek az éppen aktuális faszival, aztán jöhet a következő, megint eljegyzés, stb, stb.... nevetséges komolyan mondom... ha engem 18 évesen ilyennel ijesztgetett volna egy csaj, én biztos világgá mentem volna. De mondjuk a gyerekgyértásos téma 18 évesen tényleg meredek kicsit!
ezen én is csak röhögni tudtam 18 évesen gyerek stb... ebbe a szar világba...
hát csaj az jó lenne! most baszott velem ki jól eggy! időt kért adtam neki! erre szombaton más eljegyzi meg készítik má a gyereket is!
"ring"
de rogton irj hogy mennyek ha itt van jah es mondjuk hol talalkozunk?likocsi ring?