Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello MOKER! Nah akkor kellene a kipufogó ? Ha igen akkor vmi magyar címet addj már ahova küldhetem a csomagot !
a hét közepére elviekben már nem lesz alatta hátsó kerék illetve lengőkar sem, és az első telő is hiányozni meg az első kerék is.
De azt mondja már meg valaki hogy mi a különbség a GILARDONI 1 meg a 2 között? ccm-ben van különbség?
a hétvégén egy kicsit szétszedtem a gépet...
akinek van ilyen alkatrésze mindkét oldalra, arra vevő lennék!
de persze nem az össze-vissza törött műanyaghegesztőzőtt, de még használható változat!
azt tudja valaki hogy abból a kis szürke izéből hogy jön ki az izzó? mert meg sem akar mozdulni.
ha jól tudom, akkor ha 13/35-ös vagy 14-36-os áttételed van, akkor 108 csapos lánc kell, ha 14-38-as, akkor meg 110 csapos.
(de persze lehet hogy nem )
Nem lesz az úgy nagyon szar áttétel, ha elöl 13, hátul meg 38as lánckerék lesz?
pont most akaram én is írni, hogy melyik lánc a jó..
bocsi rendeld meg semmmi
meg varj eggy kicsit mert lehet talatam sztlovakiaban is
bocsanat 520as!adee koszi hogy szoltal!
Szerintem 520-as láncot akartál írni. Csak mert én is nemrég néztem azt az oldalt.
elore is koszonom!
http://nagyvas.hu/motorosbolt....
alkatreszek-lanckerek-esjo
t-honda(-400ccm)-125nsr (1993-2002)
es ott lessz egy 13fogas elso lanckerek azt rendeld meg meg egy 38fogas hatso ezt a kettot rendeld legyszives
lancot meg az adamoto.hu rol rendeld-termelek-meghajtolancok-530-es a harmadik lanc ami 15500ert van!
520as o gyűrűs, vagy x gyűrűs. Az adamoto-n most akcióban van 520as x gyűrűs 15500 ft-é. Am az o gyűrűs 14100 ft aszem
te sem tudod milyen lanc kelll
hátsó váznyulvány eladó, nem 100%-os, de használható, javítható.
Olcsópénz:
Annyira, mint a Kenda, semmelyik nem csúszik.
én is erre gondoltam...
Ülés, olcsón! Remélem segítettem.
Azt megmondaná nekem hogy mi a különbség a gila1 meg a 2 között?
Én is ugyanezt használom és tényleg jó.
relore en metzeler mez1 et hatura meg mez2 tennek nekemis ez van nagyon jo meg soha nem csuszott meg esoben sem!
Én tudok szerezni.
Esőben melyik gumi nem csúszik motoron?