Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah azom nincs.
oke es dobot is tudsz?
dudnal linket adni a fuvokakra?
Helló!
Nekem csak a lábtartónak az a része kell,amit fel lehet hajtani.
Amin a lábad van.
Mennyiért adnád oda?
Karakter megnéztem neked a dugót, de semmi nincs ráírva, csak az h "IN" meg "O", de nemhiszem, hogy fapados lenne, a Honda csak nem ad szart. Múltkor írtam, hogy dugót nem adnak külön, most meg azt mondták hogy igen... A, B, C, D, meg E méretben, hengert nem adnak külön, dugót igen. Lehet hogy csak szakítani akartak rajtam, vagy csak nem volt kedve az eladónak foglalkozni velem nemtom. De végülis megvettem a szettet, és nem bántam meg, most legalább fasza lesz tutira, meg aztán ki tudja mi van belül, lehet az enyém is úgy fog kinézni mint a tiéd. Németből való a moci, és ott szerintem amit kaphatott....
Kép alapján megfelel akkor ? Utánvétellel elküldöm még ma. nem tudom mennyi lesz így a postakltség azt tudom h magyarországon belül 1700ft körül van. Akkor a rezót máris adom fel postán.
mert a gyártótól (Dellorto) megkapsz mindent, minden méretben, itthon meg semmi... még a Hondánál megpróbálom ha megyek a cuccaimat megrendelni hátha, de nem sok reményt fűzök hozzá. már ki is töltöttem a megrendelést, csak rá kell nyomni a "submit order"-re, csak most nincs felesleges pénzem . 4800 szállítással együtt a 3 fúvóka
postakoltseget en allom
kuldheted akkor ha 18ert adod
cim:szlovakia
utca calovska ulica 127/23
falu okoc
iranyito szam 93028
hih későn írtam :D
8ft egy sk korona.
az 16 ezer Ft-ban ha jól számolok. :D 18 ezret akartam egyébként kérni érte.
Szia! Most ns, vagy nsr? Mert ha jó az nsr-re is, akkor közép sztender érdekelhet. Mennyiért árulod?
Az ft-ban mennyi ?
Egyébként miért az UK-ból kell fúvókát rendelni?
hat nem tudom de olcsora gondoltam.2000sk?
Rendszám nélkül egy ilyen 300ért? Hát ez nagyon hülye... amúgy meg a képek is jó szarok
a kedvencem amikor ezeket 94-esnek hírdetik...

http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=1020
19
Hát neked mennyit érne ?
nah mond az arat es megegyezunk
az nekemis van de mire gondolsz pontosan
az nem tudok adni
Moker neked amikor összetörött a géped, akkor mennyi maradt az idomokból? kellene nekem valami amit szinte sehol nem kapok...
A két oldalidom közti idom, ami belülről van felfogatva, az első kerék meg a kipu között. vágod melyik az nem?
megvan az neked?
feltétlenül kéne!
Itt van a rezóról a kép!
Moker van számodra egy arrowom. Ha még érdekel. Majd képet is küldök ha kell. Meg az árát is megbeszéljük.