Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez esetben én kérek elnézést
igen mint Scottpeter írta ez nem macska ez NS125F az adatlapomon képek ia vannak róla a pirros motor...
a Pinkmotors-tól mintha 2500-ért adtak volna 13 fogasat asszem
jólvan már olvasni se tudok...
Az ennél kisebb fogszámúak persze olcsóbbak.
oda van írva hogy NS125R az meg sztem nem nsr 125 r. Amúgy nagyvas.hu-n 2600 ft a 14 meg 15 fogas zsír újonnan.
mondja már meg valaki hogy itt hol vannaka fúvókák!
2500 v 3500, pontosan nem emlékszem, de kb ennyi. amúgy milyen nsr amit elbontasz? remélem macska!

mielőbbi választ várok!
blokk nincs:S és abba benne volt a lánckerék is :S sajnálom... am mi pénzért lehetne kapni ien lánckereket előre? mert lehet vásáolnék én is egy kissebbet mint ami most van...
hali nekem kene elso lanckerek.
Sziasztok van egy NS125R em amit teljesen szétszedtem és alkatrészei eladók akit érdekel valami dobjon egy emailt fearless90@freemail.hu vagy ugyan ez az msn címem is(blokk nincs) jah meg az első teleszkópszárjaimat most akarják elvinni 10000FTot kértem érte szerintetek nem kértem keveset? sztem nagyon... mennyit kellett volna kérjek érte? mennyi egy reális ár?
Milyen vidin?
mokerjaro@citromail.hu
nyomasd már ide lécc az msn címed moker! kössz
eleg jo nyomtad
Csű moker én voltam a vidin az nsr-el! :D
akarom mondani egy
ezis elado +eggy jobb oldalidom
ELSO KEPEN LATHATO FARIDOM NEM ELADO
ELADO CUCCOK
hát úgy néz ki hogy elég béna vagyok, mert nem találtam semmit. dobnál egy linket a keresés után? mert nekem nem jött fel semmi dellorto kategóriában.
Csak azért mert nekem a Dellortoba (vhsb34) kellett fúvóka szétszedtem valami skoda karburátort és ott volt benne egy 160-as ami méretben jó hozzá. Szerintem ha keresgélnél valami autósboltban vagy ahol Sismsonhoz, MZ-hez lehet kapni cuccokat olcsóbban kijönnél. A fúvóka meg nem az az alkatrész ami el tudna romlani hogy márkásat kelljen belőle venni.
Látom gyakran előjön a fúvóka kérdés. www.motorline.hu itt 600ft/db sztem nagyon korrekt. Van minden méretben...
Mindegy azért kössz hogy írtál!