Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"cylinder and pist"
nem dugóval?
cilinder and piston.... henger és dugatyú
rá van írva cilinder és piston új henger meg dugatyú, gyürük, csapszeg
állitólag 5 alatt, de nekem még egyszer se sikerült
Rá van írva hogy henger... dugattyú nélkül.
új blokk
mi van benne?
pályaidom? lengőkar? kerék?
035x47x7,5-10
az nsr úgy kb mennyit eszik szászon ?
Szerintetek mi lehet a dobozban?
Erdei főleg a te figyelmedbe ajánlom!
Hondánál tuti kapsz. Csak ne hagyd magad ha valami más típusét akarják adni, hanem szigorúan az alvázszám alapján kérd! Nekem is adtak 2 db szar plexirögzítő szegecset, aztán még csak véletlenül se lett jó, csak az volt éppen készleten...
Sziasztok!
'90-es NSR-be mekkora teleszkóp szimering kell? Keresgéltem mindenhol, de nem találtam...
tolem tegnap vitte el mate nsr.jo arc a muki
Valaki tud szivacsot cica nsr órájára? 3 pöcökkel... kéne nagyon! Vagy honnan tudok újat venni? Hondába esetleg?
Nem írtam neki vissza, mert végülis ha belegondolok akkor megért annyit, mert az enyémből, meg az újból össze tudtam hozni egy teljesen működőt. Meg ha visszaírok is, akkor se lehetne vele mit csinálni.
hello attila!

már beszéltünk telefonon régeben ! És érdekelt a motor!4 azt mondtad hogy van hozzá valamilyen papir! az pontosan mi? mert ha azzal le lehet viszgáztatni engem érdekel a motor!
Hali!Nem tud valaki 125-ös vagy 150-es új hengert dugó, gyűrű, csapszeg ármegjelöléssel kérnék vállaszt.
És valószínű hogy eladó lesz az Arrow rendszerem is! 50 ezer a kezdő ár de mehet lejjebb ha ügyes vagy!
Hellóhallo! Tudna nekem valaki nyomni egy linket ahol tudok venni NSR-hez hengert? De ha van valakinek használtan az szóljon! Kössz! Ja még az elsőkerékbe a km óra meghajtás is érdekelne ha van! Kössz! Csű!
A beszélgetést szerintem nem olvastad el teljesen.
De amúgy nekem is van egy olyan cuccos. Ha érdekel vegyél fel msn-re.
A link lemaradt
null
nem "fényezni" szeretném magam...csak remlámozni...
nem rendszámos. 50es
rendszámos a mocid ?
fejidom tarto vasat megvennem