Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Km órához adta a fejidomot tartó vázat is, nem? Mert úgy nemsok az az ár érte....de ha szar volt az óra és vázat se kaptál....akkor átvágott. Írtál neki vissza?
aha,
kívülről nem látszott rajta, csak a hőfokmérő volt betörve, meg a szivacs szétszakadva.
aztán amikor szétszedtem, azzal kellett szembesülnöm hogy szarrá van menve a belseje.
de szerencsére a km órát tudtam hasznosítani, pont arra volt szükségem.
180e az elképzelésem
Aki az alkatrészeket árulta, szart adott el?
el van szakadva a szivacs sajn. és 3 pöcök is csak 1.
tegnap a kéttőből csináltam 1 et, a többit meg kib@sztam a kukába, egy kicsit felhúztam magam a dolgon, mert 10 rongyért vettem, és szarrá volt törve a belseje....
hali! ami a fordulatszám órán van szivacs a 3 pöcökkel, nem adnád azt el nekem? nagyon kéne 3ezret kapsz érte!
Karakter van egy elég rossz hírem....
tegnap felraktam az órát(az újat) és nem nagyon működik... aztán szétszedtem, és elégggé szarrá van törve a belseje. szóval ha nemharagszol meg akkor szart inkább nem adnék el neked. a kettőből csináltam egy jót.
12026-os hozzászólás.
Ha írsz árat is tuti többen jelentkeznek, nem tudom ti hogy vagytok vele de ár nélküli hirdetést meg se nézek...
piacra dobnám mert nincs időm vele foglalkozni. aksija szar féktartály szimering ereszt. szép állapotu, ora szerint 15e van benne. motorja nem csörög. bp
Hello! Feltettem videót a motor alakulásáról, meg kis hang is van benne
Nézzétek meg:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok! Lenne egy nagy kérésem! Akinek van Honda NSR125R-hez alkatrésze az írjon nekem egy e-mait erre a címre:vagdav@vipmail.hu . Ezeket az alkatrészeket keresem: Bal oldali visszapillantó, Bal oldali kapcsoló, fejidomok , idomok, indexek, tank és a légelvezető múanyag cső. előre is köszönöm a segítségeteket!
Hát éppen, ha egy JÓ SP-ről lenne szó az menne 180at, de ha az az SP gyulárol való akkor az nem megy még 140et sem. Mi néztük motoros164 barátommal azt a motort, de az nagyon kivan a blokkja, nem megy sehova, power nem nagyon akaódszik működni meg nagyon le is van lakva.
Folytatlan NSR is megy 170 et ora szerint akkor egy SP mer ne mehetne 180 at ORA szerint.
180... hát te tudod...
Nincs meg, ami kellett. Apróság volt.
Cső, ugye nem gyuláról vetted azt az SP-t?
Cső
mindenki! Szóljon már az az illető aki tud olyan 125-ös macskalámpás NSr-t amiből alkatrész eladó! Ez úgy sürgős lenne! Kössz!
SP az gyarilag folytatlan, 125 os, sarga fenyezessel! Full folytatlan + asszem van rajt gyarilag egy sport kipufogo meg persze hozza van hangolva minden. Olyan 180 korul van a veguk gyari allapotban.
Nem
Legalábbis nekm nem 125 ccm!
az az oldal nemm jó mert nekem az a számom ZDCJD0000............... nekm ilyen van!
Nekem nincs ott hogy 22 vagy akár mi is
Tudna valaki segiteni!
De azért kössz szépen!
SP az a 150ccm-es? ha jól tom azzokba nincs folytás, de itt egy link ahol alvázszám alapján megtod nézzni hogy hol készült ZDCJC22.... és a következő betű http://en.wikipedia.org/wiki/H...
Hy mindenkinek!
Nekem 1 HONDA NSR SPORT PRODUCT-om van!
Ezt szertném megtudni hogy hol van benne a folytás!
Elöre is kösz
Egy rakat cuccot vettem tőle, és már otthon vannak a garázsban.
De én elmentem érte
mit vettél tőle? mert talán meg tom mondani h megvan-e még.
Amit vettél megjött már neked? Nem volt semmi gixer a dologban?
Én is kértem tőle valamit......
itt van amiről beszéltem....
http://www.kepesmotor.hu/motor...

én is vettem belőle ezt-azt.