Hát figyelj, gsxrek pl híresek arról hogy van amelyik szériánál törik egy kis ütközésnél is a váznyak...
Amúgy meg hogy a moci szarrá tört az nem jelenti hogy a pilótának akármi baja is lett...
Mondjuk leugrott a motorrol, vagy moci beleállt az autóba, ő meg átrepült felette...
Tényleg nem estem még nagyon, de nem láttad ezt a mocit élőben. Az idomok 0%, az elsőkerék 0% a váz a nyakánál széttört mint a szar.... szóval eléggé durva ütközés lehetett
élőben hatásosabb. a vázról sajn nics kép, mert az már le volt zsírozva amikor mentem, pedig kellett volna róla egy-két cucc.
Sziasztok.
Kérdésem lenne, kaptam ajándékba 1L Putoline TT eper illatú olajat. Az van ráírva, h Szintetikus. Eddig az Ns-1 be full szintetikust használtam. Bele önthetem a szintetikus olajat? Lesz-e baja? Vagy cseréljem el full szintetikre?
Basszus ezzel a mocival tuti h meghaltak! a hétvégén vettem belőle pár cuccot...
az tuti h semmi nem maradt a motorosból ahogy ez a mosi kinéz. láttam élőben. a váz simán széttört ott ahol a kormány csatlakozik hozzá. az első kerékből szinte semmi nem maradt..
nem lettem volna a rider helyében az biztos.
Szia!
ok ! csütörtökön indulok vissza finnországba akkor utba ejtelek és beugrom érte 19-20 h körül érek oda kb.sms-be azért dobhatnál egy számot v mail.rádcsőrgők én nem gond de szerintem oda is találok.
köszi !
Hali!
Anno Vas írta, hogy volna nsr 125-höz manualja, esetleg ha ezt most látja légyszi küldje el nekem, vagy akinek anno elküldte, vagy csak simán van szervízkönyv, az tegye meg. sbagyman@freemail.hu , sbalazs86@yahoo.co.uk
Köszi szépen
Ja és én is most lettem NSR-es, és iszonyatosan tetszik
egyébként kik voltak szolgálatban? engem meg megse állítottak... mentünk mátéval ilyen 40 50 között jön mögöttünk kb fél percig utána meg megelőz oszt elhúztak pedig rendszám nélkül mentem biztos nemvolt annyira feltűnő a 150 es gumi hátul
Hát ez a nap is jó szarul végződött. Hazajövök szlovákbol, mondom motorozok egy jót, haverral mászkáltam a városba 30 al kb, aztán egy hirtelen jött ötlettől ráelőztem egy jó ízes powernyitogatósan. Mit ad isten egy kocsi mögött ott ált a jard. Már csak azt láttam ballag kifelé elém. Töbit meg el tudjátok képzelni........
Azt kérdezem, hogy bent van az akksi, és világítás nélkül megy akkor?
Szerintem akksit cseréld ki, nem egy olyan nagy tétel... és akár még költsön is kérhetsz egy próbára valakitől
Amúgy meg hogy a moci szarrá tört az nem jelenti hogy a pilótának akármi baja is lett...
Mondjuk leugrott a motorrol, vagy moci beleállt az autóba, ő meg átrepült felette...