A-korl már tapasztalatnak számít, szóval nyugiodtan vihetsz utast. Ha valaki robogóról ül át 125-re (pl.:én) akkor nem számít a 2 év robogózás, mert az csak robogó (kapjákbe) Tegnap azért nyugodt szívvel vittem utast a tavalyi jogsimmal
világos,csak azért kérdeztem,mert nekem nincs ilyen irányu ismerettségem,azt nem vártam el h ezzel az árral add,de végülis meg tudom oldani majd gondolom.
amugy 100 körül
Jelenleg nincs rá pénz azért is adom enyiért! Ha lefestetem nem lesz mibe belekötni és az ára 250 lesz. Am figy már az ETZ-t menyibe küldöd? Lehet érdekelne
Már ugyanúgy néz ki mit a képen, anyi különbséggel , hogy idomjavított és festeni kell. De ha 4 hónappal ezelőtt érdeklődsz akkor még nem így nézett ki.
szerintetek azzal mennyire foglalkoznak a zsaruk hogy mióta van az embernek jogsija? mert ugy ha van már két éves a jogsid, akkor már szállíthatsz utast. nekem meg csak november óta van meg az "A", előtte meg két évig "A-korl" volt. De ha most a közeljövőben veszek egy F4-et, akkor azért lenne rá esély hogy személyt szállítok. akinek van barátnője az úgyis tudja miről beszélek
Hello mindenkinek eggyik span rám hagyta az őő volt honda ns-fjéhez tartozó közép sztendert és idmojait! ha valakit érdekel irjon és küldök képet meg stb!
nah majd este vagy hnap reggelre irok vmit ha addig nem adod el a konkurenciámnak,aztán lehet megveszem.itthon ez még egy lejátszando kör lesz azért apámmal
most ha te ezeket nem hiszed el az engem nem érdekel, én tudom hogy műszakilag a motor kifogástalan, és legalább látod te is hogy mi volt a baja, hol volt törve az idom, mert ha én ezt lefestetem úgy meg lesz csinálva mint a full gyári és a büdös életbe meg nem mondják hogy törve volt. Nem árulok zsákbamacskát.
amugy 100 körül
most 190 ért
el kell jönni megnézni.