Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi a vege?
Hát 6.-ba még Arrow rendszerrel se megy nagyonsehova!
Előző oldal 9954. hsz
Nem értem féler, csak szimplán nem értem.
ÖÖÖ az előző hsz nem kárörvendés ne értsd félre. Na valaki nem keres lábtartót?
Köszi
Valamennyi igen.
A kiállításra én is megyek, de én pénteken
Szökött a hűtővíz a hengerbe?
szerintem igen... kipuff nyílás alá nézz be... alulról nézd meg mi van oda írva... nekem polini volt, annak ott volt tipuskódja...
Malossi henger lenne?
Nem szokás... azt akkor csinálják ha át akarnak baszni...
40E km utan nem gyengult el? Hogy megy most? Gyari eloiras asszem vmi 20E korul van ha joltom.. Amugy dugocsere utan mindenki nullazza a km orat v ez csak Mo on szokas?
Hát új dugó, hónólás, akkor nem árt neki egy bő 1000es...
A motorba van 40 ezer km és még bontatlan a henger! Most lesz először szétszedve! Még nem tudom hogy kell-e hónoltatni vagy vmi csak érdeklődök hogy mi lessz utánna ha készen van! Köszi a választ!
Attól függ...
Hónoltattad a hengert? vagy csak belerakattál egy ugyanakkora dugót? első esetben egy 1000es, másodikban egy 300 is elég...
Egyszer már válaszoltam neked, de az eltünt
pinkmotors, vagy italymotor
És azt meddig kell és hogy kell járatni dugócsere után?
csütörtökön BMK(Budapesti Motor Kiállítás)!Mi ott leszünk,ebből 4 NSR-es...
Sziasztok!
Kezembe került egy 125-ös NSR. A gond az, hogy hengerfejes és valami 180ccm-es tuning henger van rajta. Amit sajnos lehúzás nélkül nem tudnak azonosítani, így nem kapok hozzá tömítést. A hengrfej alapján meg tudnátok mondani milyen henger ez és hol kapok hozzá tömítést?
az, még az ns é is az...
Helló mindenkíííí! Az NSR hengere nikaszilos? (macskalámpás)
hát nem tom végülis nem számít annyira csütörtökön ha minden jól megy jönnek a képek (új ra lett fújva )
Nekem a kipu meg a lánckerék az tuti folytva volt, mer azokat má kicseréltem. :D De egyébként nem tom hogy ménem jelezték ezeket. A német verziókat például nem különböztették meg, se az osztrákot. Nekem a gépem az mondjuk magyarországon szalonbol vásárolt, de sztem ezt is hozták valahonnan, mer van rajta német nyelven is matrica, meg olasz nyelven is.
Van benne vmi csak akkor hol a folytás