40E km utan nem gyengult el? Hogy megy most? Gyari eloiras asszem vmi 20E korul van ha joltom.. Amugy dugocsere utan mindenki nullazza a km orat v ez csak Mo on szokas?
A motorba van 40 ezer km és még bontatlan a henger! Most lesz először szétszedve! Még nem tudom hogy kell-e hónoltatni vagy vmi csak érdeklődök hogy mi lessz utánna ha készen van! Köszi a választ!
Sziasztok!
Kezembe került egy 125-ös NSR. A gond az, hogy hengerfejes és valami 180ccm-es tuning henger van rajta. Amit sajnos lehúzás nélkül nem tudnak azonosítani, így nem kapok hozzá tömítést. A hengrfej alapján meg tudnátok mondani milyen henger ez és hol kapok hozzá tömítést?
Nekem a kipu meg a lánckerék az tuti folytva volt, mer azokat má kicseréltem. :D De egyébként nem tom hogy ménem jelezték ezeket. A német verziókat például nem különböztették meg, se az osztrákot. Nekem a gépem az mondjuk magyarországon szalonbol vásárolt, de sztem ezt is hozták valahonnan, mer van rajta német nyelven is matrica, meg olasz nyelven is.
Hónoltattad a hengert? vagy csak belerakattál egy ugyanakkora dugót? első esetben egy 1000es, másodikban egy 300 is elég...
pinkmotors, vagy italymotor
Kezembe került egy 125-ös NSR. A gond az, hogy hengerfejes és valami 180ccm-es tuning henger van rajta. Amit sajnos lehúzás nélkül nem tudnak azonosítani, így nem kapok hozzá tömítést. A hengrfej alapján meg tudnátok mondani milyen henger ez és hol kapok hozzá tömítést?