Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.robogowebshop.hu/mo...*31*16-hajtokar-also-honda-nsr-crm-125
-i-mecgar339
Albérlet-ügyben van fejlemény?
aztsemtudomhogynézki...! :)
De qrva jól hangzik, jó neve van... ha nekem ilyen tűgörgős problémám lenne, akkor lehet, hogy mennék a benzinkútra üzemanyagért...
azlesz ha nemlesz jó..perpill tűgörgőt keresek..
...amikor én is kitalálok valamit, hogy meg kellene csinálni, akkor veszek a neten szerszámot... valamikor úgyis kelleni fog valamire, addig meg elvan a szerszámos polcon... enni nem kér...
Rendelj a neten...
de kitaláltam..elvileg 30as anya megy rá- összehegesztek kettö egymás tetején,a fölsöbe belehegesztek egy 16os anyát,és abba beletekerem a csavart...
Szia Marci!
sajna olyanom nincs ...30 kmes körzetbe meg csak 1 bolt van,ahova minden héten szállitmány jön alkatrészekböl..szoval esélytelen
A gyufás dolog az csak az én elvetemült agyam szüleménye... mint végső megoldás...
Nehogy te is elkövesd ezeket a hibákat, mint én...! Úgy néz ki a motorom, mintha borult volna, pedig csak néha összeverem...
Amúgy 3 nap állás után pöc-röff... de csak a "befecskendező-rendszeremmel", amit beletettem... :)
csak lehúzóval építsd le. mondjuk ha szétcseszed én eladok neked egyet :D
ha elhajlítod, eltorzítod szétver majd minden csapágyat
jah,illik köszönni... SZIASZTOK...
keveréket? gyufa és benzint kevertem ...cserélhetek hajtókar alsó tűgőrgőt..hazafele ugy megszorult mint állat...még jo hogy lassan jöttem...20perc alatt kiszedtem és szét a blokkot...a lendkereket 2 ora alatt se birtam lebombázni...
Sziasztok!

Na végül milyen keveréket csináltál Imi?
El tudod annyira olajosítani a benzint, hogy alacsony fordulaton (városi tötymörgés) állandóan tönkretegye a gyertyát.
Főleg a derágábbak (hvx mondjuk) hajlamosak záros határidőn belól megdöglendeni, ha a motor sokszor leköpdösi, márpedig alacsony fordulaton pont az történik.
(erre orvosság, a mezei prosztó gyertya D:)

5 literbe 2 deci olaj az 1/25 ös keverék, ennél a 4 % os aránynál semmmiképpennem menéék vastagabbra, résznt mert értelmetlen, másrészt mert drága az olaj:)

Forróbban járó légyhűtéses cuccok eldolgoznak még vastagabbat is, a vizes viszont nem fogja szeretni.
Valakinek nincs totál jófejségből próbára egy cdije?(persze ha jó és az enyém volt rossz fizetném) de nem akarom meg venni, ugyhogy aztán meg kiderül. hogy az enyém is jo volt
jah,igy értem...
hézag? én arra gondoltam hogy ráült egy kis dzsumba. akkor gyengül a szikra, így a teljesítmény is
uj a gyertya..dobozbol vettem ki,mikor összeraktam valamelyik este ..persze azt a qrva fényképet elfelejtettem Zolinak..
akkor ki kell égetni a gyertyát....
csoki.. Teged is lehet ˝latni˝ ? ..... Marci,eszreveheto,nehezebben mozdul,gazadasra...
ezeröt plusz posta
kevesebb a kinyerhető energia, de nem fogod megérezni
Na megváltam a motortól 1995-ös gép kb 170 eft ért vettem egy éve , egy évig volt nálam 220eft-ot költöttem rá (átírással együtt). Kb 3000km t mentem vele. 158 eft-ért adtam el. És még maradt egy majdnem komplett blokkom . Nem óccó dolog a motrozás.
25-ös keverék kicsit sok lessz
elég a 40-es is
nemtudom miben befojásolja a teljesítményt de az biztos hogy füstölni fog elég jól meg a kipufogó is megtelik olajjal.
esetleg a gyertyát is beköpi.