Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. A segítségeteket szeretném kérni. Kellene nekem a a kipufogó nyílás felső éle és a hengerpersely teteje (fhp) közötti távolság.
Meg tudja valaki mondani hány mm? Óriási segítség lenne.
Előre is köszönöm.
futár motorosbolt
Közben motoroztam többet és azt tapasztalom, hogy a 10-el kilenc fölött bedadog és melegen is nagyon nehezen indul. Úgyhogy vissza teszem a 9-est és veszek belőle egy újat is. Ha valahol megint megállna. Úgy tudom ezt a hátsó telót nem újítják fel. Viszont állítólag aprilia-é kis áthegesztéssel jó bele. Szerintetek?
és perselyezni kihez lehetne elvinni ? tudnál benne segíteni ? lehetőleg olyan helyre ahol olcsón megcsinálják de jól :) vagy milyen árba kell gondolkoznom ?
Sajnos blokkalkatrészem nincs mert a blokkot egybe adtam el de van egy komplett üzemképes motor ha érdekel. Esetleg egy olyat tudnék adni ami besült viszont azt Nicosilozni kell vagy perselyezni ami árba ugyan ott van mint ha veszel egy új hengert Hengert nehezen fogsz találni és kb 80E dugóval együtt.
akkumulátor nélkül nem működik tökéletesen
én azt vettem észre hogy 9e és 10e között lehet a max teljesítménye mert hiába forgatom 10e fölé ott már nem húz annyira csak forog és muszály elváltani.
a legtöbb CDI 11e-nél nem forgatja tovább, nekemse.
de van akinek leforog 13e-ig.
szerintem a leg olcsób lenne felújítani a régi rugóstagot.
én is vettem egy használtat mert nekem is már csak rugózik de nem csillapít de az új is egy nagy szar.
van 2 amit majd fel kell újitani csak még nem döntöttem el hogy hova vigyem.
szerintem nem a gyertyával van a gond hanem a karburálással mert ha beköpi a 9-est akkor a 10-es még kevésbé égeti el az olajat.
a 10-esnek nagyobb a hőértéke, jobban bírja a meleget.
nekem eddíg mindíg jó volt 9-essel.
a henger dugó csapszeg megvan még ? ha egyáltalán eladó :)
üdv mindenkinek

a segítségeteket kérném !
honda nsr 125-höz keresnék hengert dugóval csapszeggel.
akinek van van tud esetleg eladót az kérem szóljon :)
előre is köszönöm
30-310/1342 ha megcsörget valaki visszahívom
nyilván szorul,valószinüleg koszos jobb ha szétszeded kitakaritod,csatlakozokat megtakaritod .... ha akkor se megy...
sziasztok nekem olyan problémám van a gépemmel(crm 125 tudom ez nsr fórum de itt azért többen vannak) hogy nem működik rajta a power meg sem mozdul fordulatra 1mm sem
amúgy a tengely szépen mozog
és ha mondjuk be vannak akasztva a bowdenok és villáskulcsal teljesen kinyitom a szelepet és ráadom utána a gyújtás akkor szépen vissza viszi alap helyzetbe a tengelyt
meg valamikor csinál olyat is hogy rajta van a gyújtás és az egyik bowdent kicsit rángatja a power motor
valakinek csinált már ilyet a motorja?vagy tudtok hozzá szólni?szerintem az elektronikája mehetett tönkre
amúgy KAK 8.8 tv-84A 041 power elektronika van bent
előre is köszönöm szépen
Bizonyára igen kiváló kipufogó lesz, amit az alapvető paraméterek ismerete nélkül "terveznek"
Így igaz. Köszönöm a válaszod.
ha olyanra akarod mint a gyári, akkor vegyél egy gyárit. annál jobban nem lehet kivitelezni a gyártást. a motor 10.500on adja le a max teljesítményét. így gondolható, hogy minden úgy van méretezve, beszélek itt membránról, karburátorról, hengerről, hengerfejről, hogy itt legyen a legerősebb. tehát célszerű neked is odatervezni a rezót. ha erősebb motort akarsz, akkor növelni kell a fordulatszámon, vagy hengerűrtartalmon
A gyári rendszer mennyire lehet?
10.500
Heló!

Most készítek 125-ös NSR-re egy rezót. Mit ajánlotok, milyen fordulatra tervezzem?
Hagon csillapítót dobálnak pontom 100 rongyért. a gyári is e körül mozog. a használttal könnyen befürödhetsz, nekem is sikerült egyszer, mert minden csillapító 20 éves amit használtan veszel, mind szutyok kb. egy macskalámpásé szerintem beférhet, azok újabbak(ha neked körlámpásod van). ismerek valakit aki egy Apriliáét tette be.
Sziasztok. Nagyon rossz már a hátsó lengéscsillapítóm. Tudtok segíteni, hol lehet jó áron venni bele? Vagy, hogy milyen típuséval lehet helyettesíteni? Még egy kérdés a BR9ECS gyártyával állandóan lefulladt, beköpte a gyertyát. BR10ES-re cseréltem a gépkönyv alapján. Miben különböznek? Ezzel most tökéletes.
ha lehetne akkor a 37et választanám..
Sziasztok!
Most jöttünk a strandról... qrva jó volt... nagyon kellett már a víz...
Ja, amúgy itt 37°C van... Kawa árnyékban, qrva jó dolga van mióta nem szopat...
ezt a sportot űzőm én is. ki kelltt centrifugáznom a pólómat, értsétek, ahogyan mondom
én délután motoroztam elég sokat.
új extrém sportot hoztunk létre, motorozás fekete bőrruhába 38 fok melegbe.
valahol a pilisbe 38 fokot mutatott a motor hőmérője.