Sziasztok!
Rövid helyzetjelentés a mai napról:
miután befújtam egy kis "nitro"-t a légszűrőhöz, pöc-röff... aztán irány a munkahely... 1,2,3,4,5,6... bitang a gép, nagyon megszerettem a mai napon... ja és qrva jó idő volt! :)
Remélem mindannyian motoroztatok ma egy kicsit vagy legalább motor közelében voltatok!
innen is onnan is. csinálj oda egy célzott, lokális féktisztító felhőt. de amúgy ezt anno javasoltam neked :$ mármit ezt minden basztatás nélkül mondom. csak azt mondtad, hogy a szívósor rendben
na de a csöveket, csatlakozásokat megfújva kiderül a dolog
Sziasztok!
Kaptam egy tippet, lehet, hogy a karburátor és a henger között fals levegőt szív valahol... hogyan tudom ezt leellenőrizni? Csináltatok már ilyet?
Nsr 125 miért csinálhatja azt hogy megállok vele és mikor indulnék el nem akar menni olyan mintha 4.-be indulnék,fúlllad gázadásra,és aztán 2-3 mp múlva pedig jó !
Ja meg a másik, fojtások hol vannak benne? Amire emlékszem, az a kipufogó, lánckerék, némelyik verzióban komplett elektronika is, szívócsonk alatti kis membrán betét.
Más nem ugrik be hirtelen.
Egyik kollégám most akar NSR-t venni (persze az én javaslatomra). Viszont nem emlékszem, hogy a power szelep mikor nyit ki. (legalábbis az rémlik mintha 7000 körül nyitna), valamint azt le tudnátok e írni, hogy a gyári fojtatlan verzióba (93 és utáni macskalámpás) gyári fogaskerekek mellett a különböző sebességekben mi a max sebesség? (nem emlékszem erre sem)
Másik meg ha tudnátok mondani egy jelenlegi dugó árat (anno 18-20 ezer körül volt egy dugó, de ennek 6 éve már)
Segítsetek picit. Van egy NS125F-em szeretnék rá önindítót valahogy :) NSR-ét valahogy rá tudom dobni. lehetséges?