Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítsetek picit. Van egy NS125F-em szeretnék rá önindítót valahogy :) NSR-ét valahogy rá tudom dobni. lehetséges?
Sziasztok!
Rövid helyzetjelentés a mai napról:
miután befújtam egy kis "nitro"-t a légszűrőhöz, pöc-röff... aztán irány a munkahely... 1,2,3,4,5,6... bitang a gép, nagyon megszerettem a mai napon... ja és qrva jó idő volt! :)
Remélem mindannyian motoroztatok ma egy kicsit vagy legalább motor közelében voltatok!
Sziasztok NSR-em sajnos bontás alatt ! Akinek kellene valami az írjon :) Köszönöm ! Minden van még !
Igen, emlékszem, de megnéztem az összes csonkot és teljesen rendben voltak. Az illesztések is, és külsérelmi nyomok sem voltak egyiken sem...
innen is onnan is. csinálj oda egy célzott, lokális féktisztító felhőt. de amúgy ezt anno javasoltam neked :$ mármit ezt minden basztatás nélkül mondom. csak azt mondtad, hogy a szívósor rendben

na de a csöveket, csatlakozásokat megfújva kiderül a dolog
ezt is kipróbálom... a henger felőli végére vagy a karbi felőlire... vagy mindegy? :)
fújkálj oda féktisztítót miközben jár a motor. ha falsol akkor felpörög
Én megmondtam, hogy VFR...
Köszi, hétvégén megpróbálom...
megtaláltam a képeket
link
kivan repedve a szivócsonkod...leszeded beszikszalagozod az egyik végét,belevilágitasz és tekergeted..persze ezt sötétbe csináld
Sziasztok!
Kaptam egy tippet, lehet, hogy a karburátor és a henger között fals levegőt szív valahol... hogyan tudom ezt leellenőrizni? Csináltatok már ilyet?
először egy karburátor és légszűrő tisztítást kellene csinálni
de az 750-es
ha nagyon kormos a powered akkor nem zár be. a másik, hogy nézd meg a gyertyát, szerintem nagyon olajos lesz egy kis járatás után.
ezt nem nagyon értem :(
vfr-re hajaz... tényleg
egy merő égéstermék a powered
Üdv mindenkinek! Kis Help kellene

Nsr 125 miért csinálhatja azt hogy megállok vele és mikor indulnék el nem akar menni olyan mintha 4.-be indulnék,fúlllad gázadásra,és aztán 2-3 mp múlva pedig jó !

köszi a tanácsokat előre is
Nem VFR?
a power 7000-nél nyit
93 és az utániak mindegyik fojtott
fojtások: karbi, kipufogó, power motor, cdi,
dugó 20-25 körül van a jobb fajta
ezt láttam a motorkiállításon
már régen csinálták ezt a motort
valaki tudja mi volt eredetileg?
a fojtásokat ott leled. olyan 5800-at fotog 90nél hatodikban. vagyis a körlámpás ennyit forog. de valósz, a mcskalámpás is ennyit
Ja meg a másik, fojtások hol vannak benne? Amire emlékszem, az a kipufogó, lánckerék, némelyik verzióban komplett elektronika is, szívócsonk alatti kis membrán betét.
Más nem ugrik be hirtelen.
Hali

Egyik kollégám most akar NSR-t venni (persze az én javaslatomra). Viszont nem emlékszem, hogy a power szelep mikor nyit ki. (legalábbis az rémlik mintha 7000 körül nyitna), valamint azt le tudnátok e írni, hogy a gyári fojtatlan verzióba (93 és utáni macskalámpás) gyári fogaskerekek mellett a különböző sebességekben mi a max sebesség? (nem emlékszem erre sem)
Másik meg ha tudnátok mondani egy jelenlegi dugó árat (anno 18-20 ezer körül volt egy dugó, de ennek 6 éve már)