Hali
S.O.S
kellene nekem egy 53.5ös dugattyú gyűrükkel! ha van valakinek akkor legyenszives írni...
macskalámpás nsr-be kellene..
sajnos ma tolnom kellet haza:SSS
Na látod, ez a hangnem már faszább....
Ez egy egész jól összeszokott kis közösség, szívesen segítenek bárkinek, aki rászorul, de egy kis poén benne kell, hogy legyen mindig... szerintem ez nem lehet baj...
Ha veszed a fordulatot, akkor nem lesz semmi gond, és úgy gondolom neked is jobb, ha jó hangulatban érkezik a segítségnyújtás...
Szóval... mi van az NSR-eddel? Egyik napról a másikra gyengébb lett a világításod?
neeeem én egyáltalán nem támadok senkit, nem szokásom. ebben semmi harag semmi parasztság nem volt, az hogy te vagy ti úgy érzitek hát akkor azt sajnálom.
Mi van itt? Kicsit nem nézek ide és máris letámadja Szellemet egy "kopasz"? Csabi fiú, higgadj már le, szerintem kib...szott jót szólt a poénja... köztünk az ilyen simán elmegy...
Ha mást nem, akkor legalább azt a 36 évet tiszteld, ami mögötte van! Ha meg nem megy, akkor menj vissza a konditerembe és fényképezd magad a tükörben...
nagyot szóltál, mint az ágyú. itt nem divat a nagyképűség. ő normálisan szólt hozzád, és épkézláb tanácsot adott. 120-as skoda(azt hiszem, de lehet rosszul emlékszem) izzó jó bele, de alapjáraton refivel 200-at esik a fordulatszám, tehát nem teljesen tökéletes megoldás. ja, és nagyobb áram esik mindenen, tehát nem vállalok felelősséget, ha valami elolvad
sziasztok. elég gyenge a fénye az nsr-nek. vettem bele halogén izzót ami 35/35 ös viszont vele sem az igazi. valaki tudna valami jót ajánlani vagy mutatni ami azért télleg elég jól világít. köszönöm előre is
tegnap este állt össze a motor... semmi baja. a tesztkör várat magára ugyan, de úgy néz ki minden rendben vele. sok sok munka meghozza talán a gyümölcsét. talán lehetséges pótolni az anyagiakat odafigyeléssel, gondossággal
S.O.S
kellene nekem egy 53.5ös dugattyú gyűrükkel! ha van valakinek akkor legyenszives írni...
macskalámpás nsr-be kellene..
sajnos ma tolnom kellet haza:SSS
Az egó mindig fordított arányban van az észbeli képességekkel.
Kicsit eltűnök, majd érkezem...
http://motostyling.hu/webshop/...
Zöld erdőben szól a metál,
Ki ne száradj, gyere igyál!
Kellemes Húsvétot neked is!
Kellemes Húsvétot !
Ez egy egész jól összeszokott kis közösség, szívesen segítenek bárkinek, aki rászorul, de egy kis poén benne kell, hogy legyen mindig... szerintem ez nem lehet baj...
Ha veszed a fordulatot, akkor nem lesz semmi gond, és úgy gondolom neked is jobb, ha jó hangulatban érkezik a segítségnyújtás...
Szóval... mi van az NSR-eddel? Egyik napról a másikra gyengébb lett a világításod?
Ha mást nem, akkor legalább azt a 36 évet tiszteld, ami mögötte van! Ha meg nem megy, akkor menj vissza a konditerembe és fényképezd magad a tükörben...