Tökéletesen igazad van... Sajnos, minden eladhatóbb ilyen körítéssel, mert jobban felfigyelnek rá a kispöcsűek vagy a hozzá nem értők. Én sem tartom magam hozzáértőnek, de jobban érdekeltek a motorok, mint a csajok kint a HungExpo-n, pont azért, mert ilyesmi csajokból volt régen elég, motorból meg még nem teltem el... :)
Ez egy nagyon hatásos marketing-fogás... Akik értenek is a motorokhoz vagy érdeklik a gépek, azok úgysem fogják órákig a lányokat bámulni... Én is megnéztem, szép, dekoratív volt, de mint írtam, a Kawáról leszállítottam a csajt (persze emberi hangnemben kértem meg), hogy le tudjam fényképezni a "körítés" nélkül... meg persze, hogy a feleségem ráülhessen!
Amikor két éve a nálam valószínűleg akkor egy esztendővel idősebb leányzó lábától 20 centire nézegettem egy yamaha váltóját és kialakítását, akkor minden bizonnyal hülyén néztek rám az emberek. A lába annyira nem kötött le, mint a motor.
Persze értem én.
Csakhogy, ez a mindent ribikkel reklámozunk téma ez abszolut kontraproduktív, a reklámosok tudják is, cska van ameyik korlátolt ügyfél nem hiszi el és követeli a puncikát a sportszelettől kezdve az atomrakétáig, bárminek a reklámozásához.
Tegyél egy próbát.
Idézz fel magadban valami férfiaknak szóló reklámot.
Fejből tud iylet bárki,a ribit egészen pontosan el tudja írni szinte mindenki, de, hogy pontosn mit reklámozott azt már nem tudják:)
Példa: "magasak a zárak"
Sokan emlékeznek még rá, többen rávgják, hogy galluszniki aki még éneklelt is satöbbi.
Talén még az is rémlik hogy valami háztartási elektronikás céget reklámozott, de hogy pontosan melyiket, na azt már nem szokták tudni:))
Jut eszembe... az új Kawa annyira le van burkolva, hogy szinte semmit nem lehet látni az idomok miatt... amit látsz, az a szélső karbik nagyjából, illetve a leömlőkből egy kis rész és ennyi... viszont volt ami nagyon nem tetszett... a 2013-as Kawa Ninján az alapjárat-állító csavar egy bovdenen lóg kifelé a motorból a semmibe gyakorlatilag... egy kis műanyaggal rögzítették a csőhöz, ahogyan a képen is látjátok...
Amúgy ezt leszámítva kényelmes volt, a kuplung könnyű volt...
Scott... a motoros-csajos képekből ezek vannak, mert elsősorban a gépek miatt mentünk, csak feleségem hívta mindig fel a figyelmemet, hogy ott a két lány a GSX-R-en, meg a Triumph-on pucsít egy jó, kerek segg... ezeket ezért csináltam... A kis kerek seggeket én is szeretem (van is itthon ilyen), gondoltam veletek is megosztom... de ennyi legyen elég, a többi kép az streetfighter versenyen, az autó teremben és a motor teremben készült gépekről... na jó, van kettő darab kép az autós teremből, amin vannak lányok a kocsik mellett... de nekünk nem ez volt a lényeg... hanem az a rengeteg gép ami ott volt...
Azért csinálják, mert több faszit, fiút odavonz. A Triumph-on pucsító kislánnyal lehetett fényképezkedni, rengeteg fiatal srác felült elé, mögé, stb... Lássuk be, azért ezek a lányok nosztalgiára késztetik az embereket, mert akarva-akaratlan eszedbe jut, hogy úgy kb 15 évvel ezelőtt még ilyen vagy hasonló lányokkal voltunk körülvéve, sokat számított, hogy mennyi festék van rajta és hogy milyen jól áll az ember mellett egy ilyen nő... A sok fiatal srác (főleg akik ilyen puncik közelébe sem férhetnek a hétköznapokban vagy a hétvégi bulikon) meg ugye örül, hogy legalább ilyenkor hozzáérhet egy ilyenhez vagy fényképezkedhet egy ilyennel és megmutathatja a haverjainak. Amúgy Zoli, amikor meg akartam nézni vagy le akartam fényképezni valamit az új Kawa Ninján például, akkor én is megkértem a csajt, hogy kicsit pattanjon le a motorról... ezt készséggel meg is tette, nem vettem el a kedvét a pózolástól... :)
Viszont ha hiszitek, ha nem, volt ellenkező példa is: az A-teremben, ahol az autók voltak, volt egy terepjáró versenyautó, ahol két lány pózolt (egy a motorháztetőnél, egy pedig oldalt. Megjelent egy 40-50 év körüli bajuszos, szemüveges fazon, odament hozzájuk és megkérte őket, hogy álljanak arrébb, mert szeretné lefényképezni az autót... :) Ilyen is volt..., jót nevettünk rajta... :)
Nekem még nem sikerült felfognom, hogy az iylen járműkiállításokból miért csinálnak a szervezők kisringyó kiállítást.
Megvan ezeknek a picsáknak a megfelelő fóruma, erptika kiállítás és társai.
Fel nem foghatom miért kell iylen puncifikátorokkal teleszórni egy alapvetően nem a ribikről, hanem a járművekről szóló eseményt.
Sokan mr csak azért mennek ki, hogy ezeket a sehonnai kis szerencsétleneket fényképezzék..
Ráadásul, ha egy érdekes részletet szeretnél lefényképezni valamelyik motoron, vagy nem hajlandóak letakarodni a motorról, mondván nekik az a dolguk hogy azon meresszék a valagukat, vagy csak simán megsértődnek.
Remélem a veteránkiállításból nem akar majd senki iylen rüfkekiállítást kreálni..
sziasztok, polini 160-as hengerhez lehet kapni túlméretes dugókat? A pinkmotors-nál a vertex, wössner árlistákban csak a 125-öseket írja, idáig egyedül a TKRJ-nél láttam gyári nsr 150-hez dugókat, amihez van bőven túlméret és az is 60-as átmérőjű 54,5-es löketű, de biztos megegyezik ez a gyári nsr 150 dugattyú a polini hengerhez tartozó dugóval? Tudtok más megoldást, hogy hol lehet ehhez ilyeneket kapni, tapasztalat? ... mert net alapján többre nem jutottam, gondolom nektek sem volt mindegy, hogy dugattyú cserénként újra kell perselyezni alapméretre, remélem ti már tudjátok a választ
Sziasztok!
Teszek fel néhány képet az AMTS-ról, természetesen a teljesség igénye nélkül, mert qrva sokat csináltunk és rengeteg motor volt kint...
Íme:
Dehát ez van, ha valami érdekli az embert...
Ez egy nagyon hatásos marketing-fogás... Akik értenek is a motorokhoz vagy érdeklik a gépek, azok úgysem fogják órákig a lányokat bámulni... Én is megnéztem, szép, dekoratív volt, de mint írtam, a Kawáról leszállítottam a csajt (persze emberi hangnemben kértem meg), hogy le tudjam fényképezni a "körítés" nélkül... meg persze, hogy a feleségem ráülhessen!
Csakhogy, ez a mindent ribikkel reklámozunk téma ez abszolut kontraproduktív, a reklámosok tudják is, cska van ameyik korlátolt ügyfél nem hiszi el és követeli a puncikát a sportszelettől kezdve az atomrakétáig, bárminek a reklámozásához.
Tegyél egy próbát.
Idézz fel magadban valami férfiaknak szóló reklámot.
Fejből tud iylet bárki,a ribit egészen pontosan el tudja írni szinte mindenki, de, hogy pontosn mit reklámozott azt már nem tudják:)
Példa: "magasak a zárak"
Sokan emlékeznek még rá, többen rávgják, hogy galluszniki aki még éneklelt is satöbbi.
Talén még az is rémlik hogy valami háztartási elektronikás céget reklámozott, de hogy pontosan melyiket, na azt már nem szokták tudni:))
Amúgy ezt leszámítva kényelmes volt, a kuplung könnyű volt...
Viszont ha hiszitek, ha nem, volt ellenkező példa is: az A-teremben, ahol az autók voltak, volt egy terepjáró versenyautó, ahol két lány pózolt (egy a motorháztetőnél, egy pedig oldalt. Megjelent egy 40-50 év körüli bajuszos, szemüveges fazon, odament hozzájuk és megkérte őket, hogy álljanak arrébb, mert szeretné lefényképezni az autót... :) Ilyen is volt..., jót nevettünk rajta... :)
Megvan ezeknek a picsáknak a megfelelő fóruma, erptika kiállítás és társai.
Fel nem foghatom miért kell iylen puncifikátorokkal teleszórni egy alapvetően nem a ribikről, hanem a járművekről szóló eseményt.
Sokan mr csak azért mennek ki, hogy ezeket a sehonnai kis szerencsétleneket fényképezzék..
Ráadásul, ha egy érdekes részletet szeretnél lefényképezni valamelyik motoron, vagy nem hajlandóak letakarodni a motorról, mondván nekik az a dolguk hogy azon meresszék a valagukat, vagy csak simán megsértődnek.
Remélem a veteránkiállításból nem akar majd senki iylen rüfkekiállítást kreálni..
ha akkor is gyenge lessz akkor dugó csere
Holnap, ha kihevertétek a "sokkot", akkor tárgyalunk! :)))
Jóéjt!
Sziasztok!
Teszek fel néhány képet az AMTS-ról, természetesen a teljesség igénye nélkül, mert qrva sokat csináltunk és rengeteg motor volt kint...
Íme:
Honda NSR 125-höz rengeteg alkatrész eladó! E-mail-ban képeket küldök a konkrét alkatrészről. Posta, utánvétel, személyes átvétel megoldható. Érdeklődj!
klbalazs94@gmail.com
06 30 251 66 67