Persze nem erőltetni akarom az "igazamat", és nem vitázok itten, mert tudom amit tudok, és nem érdekes amúgysem annyira a téma h vitázzak.DE VAN EGY-KÉT MARHAJÓ SZORIM .Persze van olyan is, amikor 240-nél csinált eg yolyat a Bömbi, hogy kikerült jobbról, és eltűnt előttem Nem hittem el...
Én WRX STI-ket kergettem annak idején(ugyanolyan korúakat, mert az a fair).Meg EVO-kat.Tudom srácok hogy hihetetlen, h "csak egy Opel" felveszi a versenyt, de az OPC az nem Opel ám.....Sokkal inkább Lotus volt.
hát jah de bubarubol is van többféle sima wrxet gondolom könyedén lehagytad mert az 220 lo körülvan wrx sti föleg az ujabbak már 260-300paci meg 4WD azellen azért megnézném mitkezdene az opc
Haverom nem hiszi magáról... nem is látszik rajta...
Én lennék kíváncsi rá... ő lehet ki sem állna... átnézne, végigmérné a vasat, rávigyorogna a driverre, aztán lassan elhajtana... na rajta csak ilyenkor látszik, hogy arcos...
De hidd el a négy kerekes gépek csak indulásból jók.Kettesben már csak teher nekik az a plusz súly.Az is igaz h álló rajtból annyira kiugrik, h nem biztos h utolérem, de ha már mozgunk,, és úgy indulunk el, esélye nincs.
Akinek Subija van, vagy Evo-ja, vagy BMW-je általában azt hiszi hogy akkora király h nincs nála jobb.Ezért nem lepődök meg azon h nem tudod elképzelni, mertt gondolom máradozik róla rendesen.De amikor 200-nál körbeautóztam az X5-öst, vagy amikor az M5(380 Ló) nem tudott elmenni kettesben, akkor azért látnod kellett volna ahogy harapdálják a kormányt .Bakker 400 Newtonnal nem lehet gatyázni.200-ig úgy húzott h érezted a gyomrodban.Persze csak az ilyen beképzelt barmokkal viselkedtem így, egyébként rendes fickó voltam mindíg.A versenypálya kivétel, mert az küzdőtér.
Elképzelni sem tudom... jó lenne ha meglenne még az a gép... összehoznék nektek (havernak meg neked) egy illegal street drag race-t itt a környéken... ezt látnom kellene... :)
Mondtam már.2 Liter turbó benzin.Kicsit hegyezve(EDS FAZE 1)=250 Ló+400Nm 5.8 volt a vasban 100-ig(nem hivatalos eredmény, nem tudtuk lemérni a frankót, mert 2-ben eltekerte a slicket...pályán ).15.08mp 400 Méteren(hivatalos mérés).Persze láttam már 500 lovas imprezzát, de 500 lovas astrát is.
ilyen
Én lennék kíváncsi rá... ő lehet ki sem állna... átnézne, végigmérné a vasat, rávigyorogna a driverre, aztán lassan elhajtana... na rajta csak ilyenkor látszik, hogy arcos...