pontosan leirtam hogyha átmelegszik a hűtő akkor már 70 fokos
amugy azon a zöld csikon van egy kis kihagyás az alján
na az fölött 2 mm-re kell lenni menet közbe a mutatónak akkor jó
hülyeséget mond az aki szerint a feléig kell menni a mutatónak
nekem csak felvonuláson szokott felmenni a feléig
ha hidegen indíttod akkor várd meg amíg a kihagyott részhez ér a mutató, addíg ne indulj el vele
ha már átmelegszik a hűttő akkor elérte a 70 fokot
vagyis ha beindíttod akkor először csak a henger melegszik és ha eléri a 70 fokot akkor kinyit a termosztát és a hűtő is meleg lessz
utánna már mehetsz vele
de ha előtte mentél vele 1 vagy 2 órája akkor még nem fog kihülni nagyon és keveset kell melegítteni
találtam egy ilyen oldalt ami kiszámolja menyibe fáj forgalomba vonatni ha jol fogtam fel a dolgokat de segitsetek ki mert szeintm még jönnek e mellé dolgok http://regisztraciosado.info/r... ez elnne az oldal
Ne is szórakozz ezzel. Le kellene köszörültetni az előzőt, és utána felületkezelni, hogy olyan színe legyen, mint a gyárinak. Utána meg beleütni, hogy 50cc... nem ér annyit.
a tourmaxot nem ismerem, de amit itt athena néven árulnak az tök ugyanaz mint amit darabra lehet venni, csak be van csomagolva. Nekem nem volt bajom ezekkel (raktunk már be párat), bár az biztos hogy nem bír annyit mint pl egy rolf szimering.
Feljelentenek, és vázszám-blokkszám alapján szakértői véleméynt kérnek a márkakereskedő/szírvztől, aki meg szépen hivatalosan ki fogja jelenteni, hogy az biza 125-ös, és akkor csúnyán megszívtad.
Az utángyártott kb semmire nem való, pár ismerős már próbálkozott vele, durván 500 km után fossa az olajat megint. Feleslegesen bántja vele az ember az agysejtjeit sztem.
nyomtathatsz rá amennyit és amilyet akarsz...DE akkor sem lesz jó a világítás benne mert a PAPÍRON nem fog átjönni a háttérvilágítás mint ahogyan szeretnéd
amugy azon a zöld csikon van egy kis kihagyás az alján
na az fölött 2 mm-re kell lenni menet közbe a mutatónak akkor jó
hülyeséget mond az aki szerint a feléig kell menni a mutatónak
nekem csak felvonuláson szokott felmenni a feléig
ha hidegen indíttod akkor várd meg amíg a kihagyott részhez ér a mutató, addíg ne indulj el vele