számlap
Azért felezett mer megmaradnak a beosztások, csak mindennek a dupláját kell nézni :). Pl: ha 40-et mutat akkor nyolcvannal mész.
Vagy te kinyomtatod vagy egy dekorossal (az azért tartósabb)és kb 20 perces munkával ki lehet cserélni. Ha a dekorost választod akkor a hőeljárásos nyomtatást kell kérni amiből a kültéri matricákat nyomják. Itt nálunk 2 db-ot nyomtak egy ezresért, úgy másfél éve.
Rádiót nem piszkálták benne mostanában?
A gyári csatlakozóban lehet a háttérvilágításnak is egy csatlakozás szóval ugyan úgy bekapcsol a rádió világítás mint a műszerfal világítás. Ha kiveszik a gyári rádiót és beraknak mást helyette könnyen földnek nézhetik ezt a csatlakozót mivel lekapcsolt állapotban földre van vezetve. Ha erre kötik a rádió testelését akkor amint bekapcsolod a világítást azonnal zárlat és elmegy minden.
Saját tapasztalat. :) Igaz suzukival de ugyan az volt a jelenség!
Az miért van, hogy egy Chevrolet Lacettibe egyszerre elmegy az egész hátsó világítás, műszerfal világítás és elől is csak helyzetjelző és tompított van?
Sziasztok ! a segítségetekre lenne szükségem...indultam a shox 2012 es arca címre és szeretném elnyerni, legalább egy valódi motoros legyen abban a katalógusban
képemet kéne lájkolni :) a facebookon de előtte a shox motoros boltot kell mert csak így tudod . ezt kéne :)
Köszi és bocsi a zavarásért
Repsol Moto Sintetico... tudom nem a legjobb, a legközelebbi Castrol lesz, vagy Elf. Most leengedtem az olajat, és beletettem 2 decit... majd kiszámolgatom mennyit eszik meg belőle x km-en.
35x47x7,5/10
(kb 5e ft a pár, de úgy emlékszem porvédőt nem adnak hozzá)
Valamiért megint a fekete ment át.... remélem ez most a fehér
Azért felezett mer megmaradnak a beosztások, csak mindennek a dupláját kell nézni :). Pl: ha 40-et mutat akkor nyolcvannal mész.
Vagy te kinyomtatod vagy egy dekorossal (az azért tartósabb)és kb 20 perces munkával ki lehet cserélni. Ha a dekorost választod akkor a hőeljárásos nyomtatást kell kérni amiből a kültéri matricákat nyomják. Itt nálunk 2 db-ot nyomtak egy ezresért, úgy másfél éve.
A gyári csatlakozóban lehet a háttérvilágításnak is egy csatlakozás szóval ugyan úgy bekapcsol a rádió világítás mint a műszerfal világítás. Ha kiveszik a gyári rádiót és beraknak mást helyette könnyen földnek nézhetik ezt a csatlakozót mivel lekapcsolt állapotban földre van vezetve. Ha erre kötik a rádió testelését akkor amint bekapcsolod a világítást azonnal zárlat és elmegy minden.
Saját tapasztalat. :) Igaz suzukival de ugyan az volt a jelenség!
Neked a felezett illene...
képemet kéne lájkolni :) a facebookon de előtte a shox motoros boltot kell mert csak így tudod .
ezt kéne :)
Köszi és bocsi a zavarásért
én competiciont rakok bele mindíg az is nagyon hasonló
vagy lehat hogy ugyan az csak más dobozba mert az is sárga