Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha középen áll a mutató, akkor jó
valami ilyesmire emlékszem:
35x47x7,5/10
(kb 5e ft a pár, de úgy emlékszem porvédőt nem adnak hozzá)
tegyél bele ledeket
üdv jc20 nsremhez szeretnék teleszkóp szimeringet vásárolni de annyira megviselt már hog ynme tom leolvasni a számok válaszotok köszönöm
jah meg még 1 kérdés a vízhőfokmérőn honnan tudom hogy már kellően meleg a gép? mert zöld meg piros jelzés van rajta csak ?
amugy aműszerfal világitás erősségét nem lehet álitnai? mint a kocsikban?
köszi ez már az:) és letudjátok nekem írni hogy hogyis cseréljem ki? meg majd ragasszam rá vagy hogy?:) mert van nyomtatóm is
javított
Valamiért megint a fekete ment át.... remélem ez most a fehér
számlap
Azért felezett mer megmaradnak a beosztások, csak mindennek a dupláját kell nézni :). Pl: ha 40-et mutat akkor nyolcvannal mész.
Vagy te kinyomtatod vagy egy dekorossal (az azért tartósabb)és kb 20 perces munkával ki lehet cserélni. Ha a dekorost választod akkor a hőeljárásos nyomtatást kell kérni amiből a kültéri matricákat nyomják. Itt nálunk 2 db-ot nyomtak egy ezresért, úgy másfél éve.
Nagyon szépen köszönöm! Holnap utána is járok a dolognak!
ez hogyvan ? mert nem nagyon hasonlit a számozás semmire:S meg fehérbe kéne:)
Rádiót nem piszkálták benne mostanában?
A gyári csatlakozóban lehet a háttérvilágításnak is egy csatlakozás szóval ugyan úgy bekapcsol a rádió világítás mint a műszerfal világítás. Ha kiveszik a gyári rádiót és beraknak mást helyette könnyen földnek nézhetik ezt a csatlakozót mivel lekapcsolt állapotban földre van vezetve. Ha erre kötik a rádió testelését akkor amint bekapcsolod a világítást azonnal zárlat és elmegy minden.
Saját tapasztalat. :) Igaz suzukival de ugyan az volt a jelenség!
Minden biztosítéktábla át van nézve hihetetlen.
biztiket nézd át.
Az miért van, hogy egy Chevrolet Lacettibe egyszerre elmegy az egész hátsó világítás, műszerfal világítás és elől is csak helyzetjelző és tompított van?
Hát hogyne lehetne .
Neked a felezett illene...
kmóra számlapot lehet cserélni?
nembaj hátha valaki szokott
én ojat nem szoktam
Sziasztok ! a segítségetekre lenne szükségem...indultam a shox 2012 es arca címre és szeretném elnyerni, legalább egy valódi motoros legyen abban a katalógusban
képemet kéne lájkolni :) a facebookon de előtte a shox motoros boltot kell mert csak így tudod .
ezt kéne :)
Köszi és bocsi a zavarásért
megkaptad a levelemet? postán küldtem
A legdurvább Attila a marutiban ami ksiebb mint a trabant:)
jó az bele
én competiciont rakok bele mindíg az is nagyon hasonló
vagy lehat hogy ugyan az csak más dobozba mert az is sárga
Repsol Moto Sintetico... tudom nem a legjobb, a legközelebbi Castrol lesz, vagy Elf. Most leengedtem az olajat, és beletettem 2 decit... majd kiszámolgatom mennyit eszik meg belőle x km-en.