Nézz szét tesómnál is és ha érdekel valami, keress fel minket bátran! Nem minden alkatrész van meghirdetve még!
- Honda MTX 50 80 125 olasz és japán alkatrészek (Japánhoz már nagyon kevés cucc.)
- Honda HM CRE 2002 Sm 50
- Aprilia Pegaso 125
lehet hogy keveset mentek vele és még menne tovább
valószínű ki van kopva a gyújtás kapcsoló
be kell fújni néha kontakt sprével
egyszer volt itt nálam egy robogó szerelésre amin csak egyféle képpen lehetett berakni a kulcsot mert ha fordítva raktam be akkor nem fordult el
service manualba vannak képek a beálításról
én nem álítottam be mert nekem is 800-900km alatt megy le 1 liter olaj
de amikor megvettem a motort akkor kitakarítottam az olaj pumpát meg a tartályt is
a tartáyba van egy szűrő, lehet hogy az van eldugulva
mijen olajat használsz?
Ha értesz hozzá, nézz be a hengerbe..Ha megteheted, és nem szeretnéd hogy idő elött tönkremenjen a mocid.. (hengerfal és dugó) Attól, hogy megy, nem jelenti azt hogy teljesen okés is...
azt a kurva élet. 1600 kmer 1 liter olajjal.
ne motorozz vele tovább míg be nem állítod.
az enyém nem megy el 900 kmert 1 literrel. jó esetben 7-800 és elfogy.
a tiédnek így szinte semmi kenése. ilyen melegben meghajtod kicsit aztán meg is ragad...
de hogy mi a gyári beállítás azt nem tudom. de szerintem a mostanihoz képest tekerhetsz nyugodtan rajta még
Valaki, aki hozzáértő megmondaná nekem, hogy az olajpumpa hogyan van helyesen beállítva? Hányat kellene tekerni a csavaron, hogy ideális legyen? Tegnap elvégeztem a rutin ellenőrzéseket(gyertya ell., kötelezők, folyadékok), és elkezdtem számolgatni. 1liter olaj, 1600 km. A füst kékes, szóval van valamennyi kenés, és az előző tulaj szerint 8-900 km alatt kajált meg 1 lityát. Eltömődés esetleg?
Bontott alkatrészek!
- Honda NSR 125 alkatrészek itt!
Érdeklődni:
- Email: bcsababathori@gmail.com
Nézz szét tesómnál is és ha érdekel valami, keress fel minket bátran! Nem minden alkatrész van meghirdetve még!
- Honda MTX 50 80 125 olasz és japán alkatrészek (Japánhoz már nagyon kevés cucc.)
- Honda HM CRE 2002 Sm 50
- Aprilia Pegaso 125
Érdeklődni:
- Email: honda4022@gmail.com
- Tel: 0630/7255588
Csaba