Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Bontott alkatrészek!
- Honda NSR 125 alkatrészek itt!

Érdeklődni:
- Email: bcsababathori@gmail.com

Nézz szét tesómnál is és ha érdekel valami, keress fel minket bátran! Nem minden alkatrész van meghirdetve még!
- Honda MTX 50 80 125 olasz és japán alkatrészek (Japánhoz már nagyon kevés cucc.)
- Honda HM CRE 2002 Sm 50
- Aprilia Pegaso 125

Érdeklődni:
- Email: honda4022@gmail.com
- Tel: 0630/7255588

Csaba
hát majd megmondom havernak :) de köszi az infót

lehet hogy keveset mentek vele és még menne tovább
valószínű ki van kopva a gyújtás kapcsoló
be kell fújni néha kontakt sprével
egyszer volt itt nálam egy robogó szerelésre amin csak egyféle képpen lehetett berakni a kulcsot mert ha fordítva raktam be akkor nem fordult el
service manualba vannak képek a beálításról
én nem álítottam be mert nekem is 800-900km alatt megy le 1 liter olaj
de amikor megvettem a motort akkor kitakarítottam az olaj pumpát meg a tartályt is
a tartáyba van egy szűrő, lehet hogy az van eldugulva
mijen olajat használsz?
olyan elektronikája van hogy jár a motor leveszed a gyujtást és kiveszed a kulcsot és a motor jár tovább:) na szóval kókányolt valaki?
ez gyárilag ijen
ezt igy kell hagyni
nem kell kókányolni mert az elektronikaát hazavágjátok aztán meg az lessz hogy szar az nsr, senki ne vegyen ijet
meg virbo aki trabiba berakja maga mellé a simsont
Ha értesz hozzá, nézz be a hengerbe..Ha megteheted, és nem szeretnéd hogy idő elött tönkremenjen a mocid.. (hengerfal és dugó) Attól, hogy megy, nem jelenti azt hogy teljesen okés is...
Én is megijedtem, nem is megyek vele addig sehová. Köszi a tanácsot.
azt a kurva élet. 1600 kmer 1 liter olajjal.
ne motorozz vele tovább míg be nem állítod.
az enyém nem megy el 900 kmert 1 literrel. jó esetben 7-800 és elfogy.
a tiédnek így szinte semmi kenése. ilyen melegben meghajtod kicsit aztán meg is ragad...
de hogy mi a gyári beállítás azt nem tudom. de szerintem a mostanihoz képest tekerhetsz nyugodtan rajta még
Valaki, aki hozzáértő megmondaná nekem, hogy az olajpumpa hogyan van helyesen beállítva? Hányat kellene tekerni a csavaron, hogy ideális legyen? Tegnap elvégeztem a rutin ellenőrzéseket(gyertya ell., kötelezők, folyadékok), és elkezdtem számolgatni. 1liter olaj, 1600 km. A füst kékes, szóval van valamennyi kenés, és az előző tulaj szerint 8-900 km alatt kajált meg 1 lityát. Eltömődés esetleg?

Köszönöm!
Kerek lámpás NSRhez bontott alkatrészek olcsón eladók!
na majd a Honda szászba nézek vmi olyasmit mint a tied ilyen kékest:D
enyi
ARC...ez van ráírva
de mi név vagy márka? a méretet lenéztem XXL
ARC debreceni YAMAHA szalonban volt akcióban 17.000 valamennyi
köszii:) még majd veszek egy fasza bukót és OK a kölcsön bukó milyen tipusu? mert nagyon teccik:)
akkor sok-sok balesetmentest
tudom rám szoltatok utánna csak furavolt 1be jobban pörög. meg simót megkellhuzatni hogy bírja a 2.
azért az 1- 2.-ba hamarabb válthatnál de majd megszokod
hát mentem vele pár kört:) nagyon teccik meg csináltam fotót és most értem géphez:)
új szerzemény:)
csak nem motorozni voltál?
nemtudom lehetséges:D