akkor mond nyugodtan nekem mind1 akkor tudni fogják csak anyám nagyon félt :S és tart az ilyen motroktól... meg nehogymáár most :) elmegyek és ahogy irtad kipróbálom meg megnézem és anyi :) nem kell átverni senkit:)
szerinted nem fogja észre venni előbb vagy utóbb?a haverod motorjáról nem tudja,hogy 125-ös?
ha kiderül meg én leszek a hibás?én mikor vettem az adás-vételire nem írtuk rá a hengerűrtartalmát és most se írtuk volna,de ez így nem biztos,hogy menni fog mert én nem akarok átvágni senkit!
úgy gondoltam teszel vele egy próbakört és a fateroddal követünk kocsival...szerinted nem lesz feltűnő ha egy kicsit jobban odahúzod neki és otthagyod az autót,a haverok akik ismerik a motort és mentek már vele így is megpróbálnak lebeszélni,hogy ennyiért odaadjam,és valószínű,hogy el is álok az üzlettől ha így át akarod verni a faterod
Sziasztok. Nemrég vásároltam egy honda NS 125-öst. Mekkora fúvókák vannak benne gyárilag? a karbi dellorto phbh 26-os
Az a helyzet vele,hogy 4000 és 6500 fordulat között nincs benne erő.mi lehet a hiba? köszi a válaszokat
rem jó a motorja és akkor veheted kézpénznek. csak 1 kérésem van hogy apámék előtt ne nagyon mond hogy 125ös :) meg adásvételibe is ugy irjuk ha lehetne :)
Amire meg készülsz, a 125 ös jogsi nélkül, az marhaság, rá a fogsz pacsálni vele.
ha kiderül meg én leszek a hibás?én mikor vettem az adás-vételire nem írtuk rá a hengerűrtartalmát és most se írtuk volna,de ez így nem biztos,hogy menni fog mert én nem akarok átvágni senkit!
úgy gondoltam teszel vele egy próbakört és a fateroddal követünk kocsival...szerinted nem lesz feltűnő ha egy kicsit jobban odahúzod neki és otthagyod az autót,a haverok akik ismerik a motort és mentek már vele így is megpróbálnak lebeszélni,hogy ennyiért odaadjam,és valószínű,hogy el is álok az üzlettől ha így át akarod verni a faterod
Az a helyzet vele,hogy 4000 és 6500 fordulat között nincs benne erő.mi lehet a hiba? köszi a válaszokat
majd ha elmegy meglátjuk
Maruti, 2személy+csomagok 2 napra, motoroscucc, +1 cimcony:)
Normál ufó, 1etz és 2cimcony+csomagok, 3bőrruha, stb
opel astra, 1zsemély + yamaha rd 250
Trabant teteje alanatúr, rajta a cimcony
szóval egy ekkor aufóra nehgymár ne férjen fel egyszál kismotor.
Tettünk már mi fel 14 darab simsont kb barkas méretű platóra, és úgy mentünk szlovákiáig:)
amúgy meg lemértem...több mint 2 méter
Be kő fordítani a sarokba az eslőkereket, összekell nyomni kissé a telókat, és úgy lehuzatni 4 irányban, 4 KÜLÖN spaniferrel.
Monnyuk, lehet az a titka, hogy nem a hátsó lámpára kell ülni:)