értem köszi:) akkor megnyugodtam. és lenne még 1 kérdésem milyen hosszu a motor? mert 120x180-as a futónk belseje és nemtudom hogy hogy hozzuk el vele a motort..:S
tegnap kipróbáltam haverom nsr-jét és így simson után nagyon fura volt mert ahogy néztem ő ugy motorozott vele hogy kicsit berogyasztotta a könyökét, én nagyobb darab vagyok próbáltaménis úgy de nemvolt kényelmesebb.Az lenne a kérdésem hogy a kormányon lehet álitani? hogy előrébb vagy hátrébb legyen a markolat? vagy nem szokták álitani?
hello ha kel valakinek van nsr/crm 125 91 es évjárat első hátsó lánctányérom gyári JT első zsirnagyon de ha kell küldök képet hátsó se rosz! első 13 hátsó 40 fogas árban megeggyezünk
szerintem mindent
előszöris a motort kell meghalgatni hogy mennyire csörög-zörög
ha csörög akkor csapágy vagy dugó gondok vannak
akkor biztos hogy bele kell nyúlni
aztán a teleszkópok
az első az nem igazán lényeges mert könnyű javíttani egy szimering cserével
de a hátsó az már drágább
sokszor elfolyik belőle az olaj és nem csillapít csak rugózik
aztán a kerekeket érdemes még hogy mennyire kopottak a gumik,ha már kopottak akkor lehet alkudni mert azt cserélni kell
más nem tudok ami nagyon fontos
csesznekre
inkább majd holnap vagy holnapután megyek valamerre
most meg aludni
Küld egy mailt, érdekelhet:
bcsababathori@gmail.com
Üdv:
Csaba
előszöris a motort kell meghalgatni hogy mennyire csörög-zörög
ha csörög akkor csapágy vagy dugó gondok vannak
akkor biztos hogy bele kell nyúlni
aztán a teleszkópok
az első az nem igazán lényeges mert könnyű javíttani egy szimering cserével
de a hátsó az már drágább
sokszor elfolyik belőle az olaj és nem csillapít csak rugózik
aztán a kerekeket érdemes még hogy mennyire kopottak a gumik,ha már kopottak akkor lehet alkudni mert azt cserélni kell
más nem tudok ami nagyon fontos
Bontott alkatrészek itt!
- Aprilia Pegaso 125
- Honda NSR 125 alkatrészek testvérem Vateráján!
- Honda MTX 50 80 125 olasz és japán alkatrészek (Japánhoz már nagyon kevés cucc.)
- Honda HM CRE 2002 Sm 50
Nézz szét a Vaterámon és ha érdekel valami, keress fel bátran! Nem minden alkatrész van meghirdetve még!
Érdeklődni:
- Email: honda4022@gmail.com
- Tel: 0630/7255588
Zoli