Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó hát simson után nagyon furavolt nagy a fordulókör is:) meg valahogy a kezem odacsipte a tank meg a markolatis
Nyújtott karral motorozni csopperen lehet.
és akkor holnap olyan 5-6 fele megnézzük ok?:D
hm majd meglátod teis meg énis hogy elfér-e a motorod:)
talán elfér rajta keresztbe de én valahogy kétlem
azzal nem állítasz semmit,max olajat tölthetsz a telóba
értem köszi:) akkor megnyugodtam. és lenne még 1 kérdésem milyen hosszu a motor? mert 120x180-as a futónk belseje és nemtudom hogy hogy hozzuk el vele a motort..:S
Két tevehere méretű csavart látsz a kormányon. azzal lehet szektorostul állítani, hogy hol legyen a markolat.
tegnap kipróbáltam haverom nsr-jét és így simson után nagyon fura volt mert ahogy néztem ő ugy motorozott vele hogy kicsit berogyasztotta a könyökét, én nagyobb darab vagyok próbáltaménis úgy de nemvolt kényelmesebb.Az lenne a kérdésem hogy a kormányon lehet álitani? hogy előrébb vagy hátrébb legyen a markolat? vagy nem szokták álitani?
na most megyek ki egy körre
csesznekre
Jogos... erre felé nappal biztonságosabb is... xD
okké
én mennék de messze vagy
inkább majd holnap vagy holnapután megyek valamerre
most meg aludni
Valaki nem jön motorozni?
azt nemtudom hogy pontosan hol van de ha bekapcsolod az indexet akkor meghallod hol kattog
Heló srácok most újítom fel az NSR-em. Segítsetek lécci hogy hol találom az index relét és hogy néz az ki. Előre is köszi.
szia

Küld egy mailt, érdekelhet:
bcsababathori@gmail.com

Üdv:
Csaba
Üdv mindenkinek, eladó komplett jc20-as motorblokkakit érdekeljen irjon választ!vagy telo:06204617315
hello ha kel valakinek van nsr/crm 125 91 es évjárat első hátsó lánctányérom gyári JT első zsirnagyon de ha kell küldök képet hátsó se rosz! első 13 hátsó 40 fogas árban megeggyezünk
szerintem mindent
előszöris a motort kell meghalgatni hogy mennyire csörög-zörög
ha csörög akkor csapágy vagy dugó gondok vannak
akkor biztos hogy bele kell nyúlni
aztán a teleszkópok
az első az nem igazán lényeges mert könnyű javíttani egy szimering cserével
de a hátsó az már drágább
sokszor elfolyik belőle az olaj és nem csillapít csak rugózik
aztán a kerekeket érdemes még hogy mennyire kopottak a gumik,ha már kopottak akkor lehet alkudni mert azt cserélni kell
más nem tudok ami nagyon fontos
heló nsr 125ös vásárlása előtt álok ha megyek megnézni a motort miket vegyek figyelembe?
Sziasztok!

Bontott alkatrészek itt!
- Aprilia Pegaso 125
- Honda NSR 125 alkatrészek testvérem Vateráján!
- Honda MTX 50 80 125 olasz és japán alkatrészek (Japánhoz már nagyon kevés cucc.)
- Honda HM CRE 2002 Sm 50

Nézz szét a Vaterámon és ha érdekel valami, keress fel bátran! Nem minden alkatrész van meghirdetve még!

Érdeklődni:
- Email: honda4022@gmail.com
- Tel: 0630/7255588

Zoli
hali. adok elérhetőséget ha kell valami: 30 412 43 67 vagy baranyai@windowslive.com msn. pár alkatrész még akad. ha kell valami kérdezz.
szia! Írj mailt és megbeszéljük: tt02@freemail.hu
szia! Írj mailt és megbeszéljük: tt02@freemail.hu