nagyábol méretre ugyan akkora mindegyik
a tzr talán alacsonyabb
meg a kormánya is alacsonyabban van igy jobban rá kell feküdni
a futóműve kicsit keményebb
nsr az inkább túrásabb mint a tzr de azért tud menni verseny tempót is
nekem is van eladó nsr
Adjon már nekem valaki egy kilométer csigát . adok cserébe egy szinte vadi uj vertex alapméretes dugot gyürükel csapszeggel. meg esetleg egy hüvelyt is...
én 100as kistúrákat huzamban szoktam lenyomni. de szerintem 200km is beleférne, mert az én méreteimhez, ami 178 centi, és 70kb, nagyon kényelmes sportmotorhoz képest. ha egyenesen akarok ülni, akkor ráülök a tankra kb, és egyből túrás, ha meg be akarok hajolni, akkor van annyi hely a fotelon, hogy hátrapakoljam magam, és máris a plexi mögött vagyok. a fogyasztás 4-5 liter, erről nem igazán tudok nyilatkozni, hogy jó-e, de hallottam AF-1-est bekajálni a 10-est....
Hali!
Nekem volt mind a kettő illetve az nsr megvan még.nekem sokkal jobban tetszik ,picit nagyobb kényelmesebb főleg 2 személynek.kicsit nehezebb is sz.tem ezért nincs azaz érzésem mintha biciklin ülnék.
alacsony fordulaton lehet hogy kicsit jobb a tzr de nem mérvadó sz.tem.szervizelésről szerencsére nem tudok mit mondani..
125ös motor vásárlása előtt állok, 2motort néztem ki, de nem tudok dönteni, Honda NSR 125 csak idomos verzió érdekel belőle és 1993nál nem öregebb, a másik a Yamaha TZR.
Tudnátok segíteni nekem egy két infóval az NSR-ről illetve a TZR ről.
Meik a nagyobb termetre az NSR vagy a TZR? (a nagy termetű motorokat kedvelem de jogsim csak 125ccm enged)
Tényleg gyenge az NSR alacsony fordulaton?
2személyel hogy viselkedik, jól el lehet rajta férni?
Végsebesség is érdekelne, valamint mien gyakran kell szervizelni?
A segítséget nagyon szépen köszönöm!
Itt van a kép ahogy mondtam gyári csomagolás ki sem volt még bontva. 16.900Ft volt 5000-el olcsóbban odaadom 12-ért. A Hegert odaadom mellé egy pár 100km-ert futott meteor dugószettel 1000ft-ért!
Egyben 13 az egész! Érdekel?
hát én nem nagyon értek hozzá, de egy ilyen öreg konstrukciónál lehet én is jobban bíznék a saját keverésben...
de azért megfontolom a különolajozás megtartását
Kösz a választ! Utána nézek.
Külön olajozással megy. Ill. ment eddig. Akitől vettem mondta, hogy le szokták ezt kötni, és keverékkel használni, de dekkolt a gép egy hónapig power szelep csere miatt a szerelőnél, és a próbák során működött neki az olajozás, így nem lett lekötve.
Most összerakás után már keverékes lesz.
üdv