Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te szerelönél csináltattad a vasad?
postaköltség mennyi lenne? adsz telefonszámot/emailt?
van itt olyan topik,hogy-kell egy jó szerelő
na ott érdeklődj biztos tudnak ajánlani valakit a környéken
az lesz... Nem tudtok véletlen Pécsen valakit aki jo és nem fog lehúzni?
Én csak azt mondom,hogy vegye ki a gyertyát!Nekem mindig ez volt az elsö.Ha nem ngk br 8-es v. 9-es akkor szart se ér semmi.Lehet benne sell v power + motul 810-es olaj is akkor se roban rendesen és nem lesz fordulat meg dadog.
szerintem ha a kipufogó cserét és a karbi tisztítást-beállítást elvégzi akkor utána már okosabbak leszünk mi is
de csinálhatna egy olaj-benzin cserét is,nem hígítani hanem kidobni
Legszebb öröm a káröröm!
Nem kellene valami szakembernek kezelésbe vennie ezt a mocit.Itt már tényleg minden játszik:karbi,kipu ....stb
nem biztos,hogy te csinálod rosszul...lehet csak dugó és a váltó szar,de ne csüggedj majd jön a többi hiba is
na közben irom a menettapasztalatokat. Beinditrás után már nem 1x csinálta hogy nem lehetett felpörgetni, eltekerem a gázt, 4-5ezerig felpörög onnan elkezd fulladozni és ha nem veszem el a gázt le is fullad, ha elveszem gyors akkor visszaáll alapjáratra. Ezzel ha játtszok egy kicsit egy idő után felpörög rendesen, berakom egyesbe, indulnék és amint terhelést kap megint lerohad. Aztán egy idő után megy rendesen.
Másik: ez lehet csak az én sutaságom, de többször csinálta hogy megyek 1-es, váltanék fel kettesbe és üresbe ugrik be, ahonnan 2est nem tudok rakni csak ugy hogy vissza 1es és megprobálom ujra a kettest. onnantol nincs baj. de lehet csak én csinálom rosszul :/
nem küldtem még futárral
futárszolgálat?
nincs sajnos, ha holnap feladom akkor kedd ha elsőbbségivel megy, vagy szerda ha simán.
van bármi esély rá hogy holnap megjöjjön?
Nem azt mondtam,hogy meg kell venni csak nem akartam el hinni,hogy nincs egy darab sem.Ez csak 1 példa a sok-sok hirdetés közül az árát nem is néztem!
8+posta, ha kell akkor holnap tudom küldeni, ha nem, akkor nem.
üdv
5ezer?
Budapest, posta megoldható.
képet töltesz fel rola ide? helyileg merre van?
az igol is kék amit használok de van belőle tutti fruttis is robogókba de az jó a kaszába is legalább jó illata van
Sziasztok. Lehet hogy jól néz ki ha sportkiput raktok rá, meg a hangja is faszább. De egy kétütemű motornak a lelke a kipufogó meg a légszürő, ha valamelyiket átalakitjátok azzal csak rosszabb lesz a motor teljesitménye. Kell neki a rendes folytás!
szevasz, nekem van, esztétikailag nem szép mert a dobon nincs rajta a palást, de működik, fojtatlan. 8e Ft.
ezt nehogy megvegye valaki ijen drágán
3000ft lenne a reális ára
én a multkor 1000-ért vettem egyet csak nem a gyári dob van rajta, majd valami hangosabbat csinálokrá
de megért annyit
már fél orája keresgélek és egyet se találtam :S:S
Bemész az apróba van rengeteg nsr bontva!