Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fékbetétcseréhez az imbuszcsavart nem kell kivenni! vagy a fékdugattyút is ki akartad pucolni?
ezaz! hogy a Zoli egy szóval nem mondta hogy a fesszabályzó miatt nem indul a motor, félreértetted! ő csak általánosságban válaszolt a kérdésedre, hogy mi az nsr-ek típushibája: nagyon semmi, kivéve fesszabályzó.
hogy érted h idézzem?
de így most láttatlanban nem tudok mit mondani a mociról! .. majd kiderül! de akk ellenőrizni fogom a fesszabályzót! köszi.
leveszed a láncot. kb 5 perces meló.
majd szépen beáztatod gázolajba vagy benzinbe vagy akár higítóba. megkevergeted hogy minden lejöjjön róla és már kész is.
visszadobod befújod.
Hali Emberek,

Ha kissé sok a kosz a láncon, és spray-zés előtt szeretném kissé letakarítani, mivel tegyem?

Dusán
Betét cseréhez nem is kell kettőbe venni4
Idézzed légyszíves amikor a gyújtás és a feszszabályozó kapcsolatáról értekeztem.
szerinted a fesszabályzó adta meg magát és azért nem lenne szikra esetleg a mociban? :S:S mert úgy tudtam h a fesszabályzó nem szól bele a gyújtásba! dakk ez csak robogóknál van xd...xd.. köszi,majd ha meglessz a gépezet akk újságolom h mit tapasztaltam,és mit nem tartok normálisnak benne! XD üdv. köszi.
"Majd szépen ketőbe veszem és nem túl szépen de csak ki operálom belőle azokat a betéteket."

A képességek és az öntudat megint fordítottan arányos:)
csoki525:
Hátsóról van szó.

Zoli:
Előszöris nem szedtem szét mert nem birtam.
Másodszor mi a jó istent csináljak ha össze van rohadva az egész.
(A nem kínai kulcs(UNIOR) bele törik anyira, és meg sem moccan)
Harmadszor nem kérek a lenéző beszédedből, mert ugye te mindent jobban tudsz, de egy okosat nem tudtál volna mondani hgy segíts rajtam.

U.i: A forum célja sztem az hogy segítsük egymást nem csesztetni.
Általában kevés dolog romlik el ezekben MAGÁTÓL talán a szokásos honda kivétel a fesz szebályozó ellenállat.

a többi hibát a felhazsnálók okozzák rendszerint.

(lásd följebb a kollégát aki szétszedte a nyerget :)
Nekem van mindenféle alkatrészem, nyereg is!

Email: bzoltan94@gmail.com
Tel: 0630-7255588

Üdv; Zoli
első vagy hátsó nyereg?
125ccm! kocka lámpás! fel lett újjítva henger dugó gyürű,de most nem megy a tulajnak! mire tippeltek? ja és folytott verzió! hol lehetneka folytások benne? üdv.előre iss köszi!
Sziasztok.
El érkezett az első problémám az nsrel
Mi más mint a fék... 37500Km kicsit meg viselte segény fék betéteket és hát vas a vason fogott....
Neki áltam ki cserélni. Bár ne tettem volna...

Meg vizsgál hogy kell szétszedni, diagnózis meg van. Mukába fog...
Szépen ki akartam csavarni ezt a csavart(diagnózis alapján ki csavar bolsznit ki utt és ki lehet venni a betéteket)
Hát a csavar nem úgygondolta hogy ki akar jönni(azóta sem)
15 perc viaskodás uttán le vettem a motorol a féknyerget az szépen adta magát s
Majd szépen ketőbe veszem és nem túl szépen de csak ki operálom belőle azokat a betéteket... Az első csavar kb nagyon nehezen de ki jött, a másik az meg sehogy sem...
Vagyis most ugyvagyok hogy nem birom ki szedni a betéteket sehogy sem...
PLS help mit tegyek?
Kukás a nyereg? Mert hálla istenek 11 év alat senkinek sem juttot eszébe hogy szétszedje

Mivel sztem kuka akor kinek van egy eladó féknyerge?
először is hány ccm-ről beszélünk? mert nsrből van 125, és 50, ns1 ből meg 50 és 80, ezek azért már az alapokban is különböznek.
üdv mindenkinek! infót kérek honda nsr és honda ns1r -ről! melyik miben külömbözik melyik miért rosszabb a máskitól,és mik szoktak sürűn elromlani rajtuk?!?! válaszokat várom ezerrel! mert jövőhéten lehet h lessz egy hondám! és nem akarok bebukni rajta semmit! mert épp az a típus széria hibás,vagy alkatrész selejtes! üdv. .. .... ....
Van valakinek a tulajdonában esetleg V-force membrán? Vagy beépítve a motorjába, vagy eladóba, vagy akárhogy.. Nem csak rotaxhoz. Honda\Yamaha\suzuki\cagiva bármié jó, csak legyen .
Ha van valakinek, adhatna egy elérhetőséget is.
Szinte minden 2T-s vasamban ezt használtam teljes megelégedéssel. "Csoki" barátunknál úgy tűnik nem csak az írás, hanem az olvasás és a szövegértelmezés is gondot jelent.....
Én is erre adva vette azt bele. Szerintem ez így tökéletes választás. Keverékes, szivattyús is.... Szóval ez jóóóóó.......... :-D
Helló mindenkinek! Ilyen idomot keresk a motoromhoz és plexit. Ha valaki tud ilyet szóljon. Köszönöm.
"A Power 1 Racing 2T valamennyi nagyteljesítményű kétütemű motorhoz kompromisszumok nélkül használható. Keverékes és szivattyús kenési rendszerekhez egyaránt alkalmazható"
szoval nemtudom miröl beszélünk...
Itt írnak róla 1-2 dolgot: http://olajshop.hu/csoport/mot...
itt nem irnak erröl semmit