ezaz! hogy a Zoli egy szóval nem mondta hogy a fesszabályzó miatt nem indul a motor, félreértetted! ő csak általánosságban válaszolt a kérdésedre, hogy mi az nsr-ek típushibája: nagyon semmi, kivéve fesszabályzó.
leveszed a láncot. kb 5 perces meló.
majd szépen beáztatod gázolajba vagy benzinbe vagy akár higítóba. megkevergeted hogy minden lejöjjön róla és már kész is.
visszadobod befújod.
szerinted a fesszabályzó adta meg magát és azért nem lenne szikra esetleg a mociban? :S:S mert úgy tudtam h a fesszabályzó nem szól bele a gyújtásba! dakk ez csak robogóknál van xd...xd.. köszi,majd ha meglessz a gépezet akk újságolom h mit tapasztaltam,és mit nem tartok normálisnak benne! XD üdv. köszi.
Zoli:
Előszöris nem szedtem szét mert nem birtam.
Másodszor mi a jó istent csináljak ha össze van rohadva az egész.
(A nem kínai kulcs(UNIOR) bele törik anyira, és meg sem moccan)
Harmadszor nem kérek a lenéző beszédedből, mert ugye te mindent jobban tudsz, de egy okosat nem tudtál volna mondani hgy segíts rajtam.
U.i: A forum célja sztem az hogy segítsük egymást nem csesztetni.
125ccm! kocka lámpás! fel lett újjítva henger dugó gyürű,de most nem megy a tulajnak! mire tippeltek? ja és folytott verzió! hol lehetneka folytások benne? üdv.előre iss köszi!
Sziasztok.
El érkezett az első problémám az nsrel
Mi más mint a fék... 37500Km kicsit meg viselte segény fék betéteket és hát vas a vason fogott....
Neki áltam ki cserélni. Bár ne tettem volna...
Meg vizsgál hogy kell szétszedni, diagnózis meg van. Mukába fog...
Szépen ki akartam csavarni ezt a csavart(diagnózis alapján ki csavar bolsznit ki utt és ki lehet venni a betéteket)
Hát a csavar nem úgygondolta hogy ki akar jönni(azóta sem)
15 perc viaskodás uttán le vettem a motorol a féknyerget az szépen adta magát s
Majd szépen ketőbe veszem és nem túl szépen de csak ki operálom belőle azokat a betéteket... Az első csavar kb nagyon nehezen de ki jött, a másik az meg sehogy sem...
Vagyis most ugyvagyok hogy nem birom ki szedni a betéteket sehogy sem...
PLS help mit tegyek?
Kukás a nyereg? Mert hálla istenek 11 év alat senkinek sem juttot eszébe hogy szétszedje
Mivel sztem kuka akor kinek van egy eladó féknyerge?
üdv mindenkinek! infót kérek honda nsr és honda ns1r -ről! melyik miben külömbözik melyik miért rosszabb a máskitól,és mik szoktak sürűn elromlani rajtuk?!?! válaszokat várom ezerrel! mert jövőhéten lehet h lessz egy hondám! és nem akarok bebukni rajta semmit! mert épp az a típus széria hibás,vagy alkatrész selejtes! üdv. .. .... ....
Van valakinek a tulajdonában esetleg V-force membrán? Vagy beépítve a motorjába, vagy eladóba, vagy akárhogy.. Nem csak rotaxhoz. Honda\Yamaha\suzuki\cagiva bármié jó, csak legyen .
Ha van valakinek, adhatna egy elérhetőséget is.
Szinte minden 2T-s vasamban ezt használtam teljes megelégedéssel. "Csoki" barátunknál úgy tűnik nem csak az írás, hanem az olvasás és a szövegértelmezés is gondot jelent.....
"A Power 1 Racing 2T valamennyi nagyteljesítményű kétütemű motorhoz kompromisszumok nélkül használható. Keverékes és szivattyús kenési rendszerekhez egyaránt alkalmazható"
szoval nemtudom miröl beszélünk...
de így most láttatlanban nem tudok mit mondani a mociról! .. majd kiderül! de akk ellenőrizni fogom a fesszabályzót! köszi.
majd szépen beáztatod gázolajba vagy benzinbe vagy akár higítóba. megkevergeted hogy minden lejöjjön róla és már kész is.
visszadobod befújod.
Ha kissé sok a kosz a láncon, és spray-zés előtt szeretném kissé letakarítani, mivel tegyem?
Dusán
A képességek és az öntudat megint fordítottan arányos:)
Hátsóról van szó.
Zoli:
Előszöris nem szedtem szét mert nem birtam.
Másodszor mi a jó istent csináljak ha össze van rohadva az egész.
(A nem kínai kulcs(UNIOR) bele törik anyira, és meg sem moccan)
Harmadszor nem kérek a lenéző beszédedből, mert ugye te mindent jobban tudsz, de egy okosat nem tudtál volna mondani hgy segíts rajtam.
U.i: A forum célja sztem az hogy segítsük egymást nem csesztetni.
a többi hibát a felhazsnálók okozzák rendszerint.
(lásd följebb a kollégát aki szétszedte a nyerget :)
Email: bzoltan94@gmail.com
Tel: 0630-7255588
Üdv; Zoli
El érkezett az első problémám az nsrel
Mi más mint a fék... 37500Km kicsit meg viselte segény fék betéteket és hát vas a vason fogott....
Neki áltam ki cserélni. Bár ne tettem volna...
Meg vizsgál hogy kell szétszedni, diagnózis meg van. Mukába fog...
Szépen ki akartam csavarni ezt a csavart(diagnózis alapján ki csavar bolsznit ki utt és ki lehet venni a betéteket)
Hát a csavar nem úgygondolta hogy ki akar jönni(azóta sem)
15 perc viaskodás uttán le vettem a motorol a féknyerget az szépen adta magát s
Majd szépen ketőbe veszem és nem túl szépen de csak ki operálom belőle azokat a betéteket... Az első csavar kb nagyon nehezen de ki jött, a másik az meg sehogy sem...
Vagyis most ugyvagyok hogy nem birom ki szedni a betéteket sehogy sem...
PLS help mit tegyek?
Kukás a nyereg? Mert hálla istenek 11 év alat senkinek sem juttot eszébe hogy szétszedje
Mivel sztem kuka akor kinek van egy eladó féknyerge?
Ha van valakinek, adhatna egy elérhetőséget is.
szoval nemtudom miröl beszélünk...