Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Íme itt a kicsike :)
van egy képed róla meglesem
nincs elfelejtve:-D
ok hvw-145 a rendszámom!
Ott leszek, ne feledd!
Szia!
186cm vagyok. Voltam több túrán de még semmi gondom nem volt a kényelemmel, hamarabb elfáradtam, minthogy fájni kezdett volna valamim.
Ja és eladó az nsr-em! 1998as!
ha nagyobb fogaskereket veszel akkor 110 szemes az jobblenne
ha van egy kép róla meglesem
Hát én nagyon rövid távokra, de szerintem nem lenne gond azzal sem amit említettél.
Szia! Én 185 centi vagyok, és egyáltalán nem kényelmetlen, sőt.. :)
Amúgy ha érdekel, van egy 2003-as eladó Nsr-em .. ;)
Hali, okés azlessz :)
A másik a crossos az azért tetcett mert 1. olcsóbb 2. arany szinü _$:D
D eakkor ezt fogom venni...
100% hogy 108 szemes kell ? mivel 38 as fogaskereket rakok hátra...
lehet azért irta a csávó is a 110 szemest. nem ? :)
én 187 vagyok és nincs bajom. nem egy kényelmes motor, de ugyebár sportmotor. sztem nem para
arra a távra jó, még többet is lehet vele menni
én 185cm vagyok
fölraktam egy magas plexit és igy nem kell annyira behajolnom mint a kicsi plexinél
az a lényeg hogy apriliát ne vegyél mer azt gyerekeknek csinálták
én egyszer mentem vele de nem fértem el rajta rendesen
520nz az szerintem gyürü nélküli lánc
520vx az x gyürüs, nekem is ijen van ez többet elmegy mint a gyürü nélküli
108 szemest rendelj és akkor nem kell levágni
És milyen távon használod? Én ilyen 100-120 km-re tervezem
sziasztok!
rendeltem neten egy aksit a motoromhoz, és kérném a segítségeteket:
Yuasa YB3L-A
3 Ah
12 V
32 A
99x57x111 mm
Pólus/szellőzés: J / B
Súly savval: 1,3 Kg
Sav mennyisége: 0,24 L

Most visszahívtak, és mondták, hogy elnézték a rendelést, és bal oldalon van neki a szellőzése, csak nem tudom annak van-e jelentősége.
Valaki segítsen.. köszi :)
Hali!
Én 194cm vagyok, és szerintem kényelmes, igaz nem szoktam ilyen 500km-es túrákat lenyomni egyhuzamban de rövidtávon ahogy én szoktam használni szerintem nem lenne probléma.Szerintem akár még előnyödre is válhat a magasságod mert ilyen 170cm körüli magasságú ismerőm elmondása szerint neki túl elöl van a kormány.
Remélem picit tudtam segíteni
Hát.... a 190 centiddel lehet kényelmetlen lessz egy kicsit...
De majd megmondja aki ottkörül van, mert én kertitörpe vagyok a 174 centimmel, de nekem nagyoon kényelmes és "Jól mutatok rajta" xD vagyis aztmondják :D
Hello!

Idén szeretnék beruházni egy NSR-re (1999 2003), de nem igazán tudom jó ötlet-e mert nem nagyon tudom elképzelni mekkora a motor és hogy a 190cm-el hogy mutatnék rajta :D de a motor nagyon bejön szinte első látásra beleszerettem csak ez az egy dolog miatt nem igazán tudok dönteni . A mostani NSR tulajoktól kérnék némi segítséget és előre is köszönöm
hidegen ne húzasd meg:)...mindig járasd elötte sokáig :) másról nem tudok mire kellene figyelni..(nekem sincs régóta) :D
Ezt hogy érted ? Igen azt fogok venni :D
D.I.D. szetted lesz fent?
Azlessz, de am csak jó az enyémre is a 16 csapos... mivel árajánlatot kértem, motor tipus meg évjárathoz.... és ezt a 2 őt irta... szóval csakjó :D
Talán jah. Szerintem ennek olvass utána.
szettet veszek :) De a fogaskerék már megvan hogy miylen veszek 4000 ft az első-hátsó mert az első ingyenvan. :)
A láncot kéne eldöntenem ... hogy meik a job: :)
De amúgy ha tegyükfel a 116 csapost veszem... akkor abbol lehet kiszedni.... nem ?!