Szia!
186cm vagyok. Voltam több túrán de még semmi gondom nem volt a kényelemmel, hamarabb elfáradtam, minthogy fájni kezdett volna valamim.
Ja és eladó az nsr-em! 1998as!
Hali, okés azlessz :)
A másik a crossos az azért tetcett mert 1. olcsóbb 2. arany szinü _$:D
D eakkor ezt fogom venni...
100% hogy 108 szemes kell ? mivel 38 as fogaskereket rakok hátra...
lehet azért irta a csávó is a 110 szemest. nem ? :)
arra a távra jó, még többet is lehet vele menni
én 185cm vagyok
fölraktam egy magas plexit és igy nem kell annyira behajolnom mint a kicsi plexinél
az a lényeg hogy apriliát ne vegyél mer azt gyerekeknek csinálták
én egyszer mentem vele de nem fértem el rajta rendesen
520nz az szerintem gyürü nélküli lánc
520vx az x gyürüs, nekem is ijen van ez többet elmegy mint a gyürü nélküli
108 szemest rendelj és akkor nem kell levágni
sziasztok!
rendeltem neten egy aksit a motoromhoz, és kérném a segítségeteket:
Yuasa YB3L-A
3 Ah
12 V
32 A
99x57x111 mm
Pólus/szellőzés: J / B
Súly savval: 1,3 Kg
Sav mennyisége: 0,24 L
Most visszahívtak, és mondták, hogy elnézték a rendelést, és bal oldalon van neki a szellőzése, csak nem tudom annak van-e jelentősége.
Valaki segítsen.. köszi :)
Hali!
Én 194cm vagyok, és szerintem kényelmes, igaz nem szoktam ilyen 500km-es túrákat lenyomni egyhuzamban de rövidtávon ahogy én szoktam használni szerintem nem lenne probléma.Szerintem akár még előnyödre is válhat a magasságod mert ilyen 170cm körüli magasságú ismerőm elmondása szerint neki túl elöl van a kormány.
Remélem picit tudtam segíteni
Hát.... a 190 centiddel lehet kényelmetlen lessz egy kicsit...
De majd megmondja aki ottkörül van, mert én kertitörpe vagyok a 174 centimmel, de nekem nagyoon kényelmes és "Jól mutatok rajta" xD vagyis aztmondják :D
Idén szeretnék beruházni egy NSR-re (1999 2003), de nem igazán tudom jó ötlet-e mert nem nagyon tudom elképzelni mekkora a motor és hogy a 190cm-el hogy mutatnék rajta :D de a motor nagyon bejön szinte első látásra beleszerettem csak ez az egy dolog miatt nem igazán tudok dönteni . A mostani NSR tulajoktól kérnék némi segítséget és előre is köszönöm
szettet veszek :) De a fogaskerék már megvan hogy miylen veszek 4000 ft az első-hátsó mert az első ingyenvan. :)
A láncot kéne eldöntenem ... hogy meik a job: :)
De amúgy ha tegyükfel a 116 csapost veszem... akkor abbol lehet kiszedni.... nem ?!
ok hvw-145 a rendszámom!
186cm vagyok. Voltam több túrán de még semmi gondom nem volt a kényelemmel, hamarabb elfáradtam, minthogy fájni kezdett volna valamim.
Ja és eladó az nsr-em! 1998as!
Amúgy ha érdekel, van egy 2003-as eladó Nsr-em .. ;)
A másik a crossos az azért tetcett mert 1. olcsóbb 2. arany szinü _$:D
D eakkor ezt fogom venni...
100% hogy 108 szemes kell ? mivel 38 as fogaskereket rakok hátra...
lehet azért irta a csávó is a 110 szemest. nem ? :)
én 185cm vagyok
fölraktam egy magas plexit és igy nem kell annyira behajolnom mint a kicsi plexinél
az a lényeg hogy apriliát ne vegyél mer azt gyerekeknek csinálták
én egyszer mentem vele de nem fértem el rajta rendesen
520vx az x gyürüs, nekem is ijen van ez többet elmegy mint a gyürü nélküli
108 szemest rendelj és akkor nem kell levágni
rendeltem neten egy aksit a motoromhoz, és kérném a segítségeteket:
Yuasa YB3L-A
3 Ah
12 V
32 A
99x57x111 mm
Pólus/szellőzés: J / B
Súly savval: 1,3 Kg
Sav mennyisége: 0,24 L
Most visszahívtak, és mondták, hogy elnézték a rendelést, és bal oldalon van neki a szellőzése, csak nem tudom annak van-e jelentősége.
Valaki segítsen.. köszi :)
Én 194cm vagyok, és szerintem kényelmes, igaz nem szoktam ilyen 500km-es túrákat lenyomni egyhuzamban de rövidtávon ahogy én szoktam használni szerintem nem lenne probléma.Szerintem akár még előnyödre is válhat a magasságod mert ilyen 170cm körüli magasságú ismerőm elmondása szerint neki túl elöl van a kormány.
Remélem picit tudtam segíteni
De majd megmondja aki ottkörül van, mert én kertitörpe vagyok a 174 centimmel, de nekem nagyoon kényelmes és "Jól mutatok rajta" xD vagyis aztmondják :D
Idén szeretnék beruházni egy NSR-re (1999 2003), de nem igazán tudom jó ötlet-e mert nem nagyon tudom elképzelni mekkora a motor és hogy a 190cm-el hogy mutatnék rajta :D de a motor nagyon bejön szinte első látásra beleszerettem csak ez az egy dolog miatt nem igazán tudok dönteni . A mostani NSR tulajoktól kérnék némi segítséget és előre is köszönöm
A láncot kéne eldöntenem ... hogy meik a job: :)
De amúgy ha tegyükfel a 116 csapost veszem... akkor abbol lehet kiszedni.... nem ?!