Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézz szét, tesóm Vateráján vannak a cuccok, mert végülis ez az övé... Itt van közte.

Itt van egyébként...

Üdv
a cdi re gondolok! amibe a négyzet és egy vékonyabb csati megy bele egymásmelé...
Szia! Igen van indító és a másik is, de pontosan mire is gondolsz?! Az elektronikára ami fel van csatizva a kábelkötegre?!
Esetleg nem tudnánk valahol találkozni úgy 8 előtt? Mert én 7:40-re megyek a Keménybe, ha olyan, felmegyek a busszal a pályaudvarig és ott vagyok, amikor neked is megfelel. Gáz lenne ha így oldanánk meg?! Mert elég messze van kisétálni, 5 után meg nem vagyok Csabán... Üdv; Zoli
szia érdekelne az önindító 5000 be ha meg van még persze csak ha hibátlanul működő képes és egy gyújtás szabályzó ha van és a kettő menyibe lenne?
jöhet!jövőhéten behozhatod reggel 8 tól este 5 ig bent vagyok a melóhelyen!Gombkötő Lászlót keresd, vagy megadom a számom 06205528918, a csillapítót egyenlőre pihentessük, ha kell valakinek add oda nyugodtan, de a termosztát kell!
A lényeg lemaradt.
Hogyne lenne?! 1500-ért találkozunk Csabán?
Rendben, ezen a mailen elérsz: bzoltan94@gmail.com
ferde a fogazás a főtengely végén a fogaskeréknek fotózd már le ha tudod mert kíváncsi lenék rá meg az egész blokkot is ha tudod és dobd fel ide a fotókat ha nem okoz gondot !kíváncsian várom .üdv
szia, termosztát megvan még, persze ha van benne!?
Előferdülhet, hogy meghegesztik a darabot, ami ugye olcsóbb. Ha sikerül, akkor tárgytalan a kérelem, de ha valami bunkó, senkiházi, tróger végzi a heftelést, és csúnya lesz, abban az esetben utalom a pénzt. Kis embernek 2e Ft is számít. Természetesen majd szólok a héten.
Köszi!
hát pedig nsr blokk, de nemtom ezen minden más :D
Sziasztok! Ha valakit érdekel van egy eladó vasam

Honda NSR 125 Rendszámos!

Eladó NSR 125 R magyar rendszámos motorom!

1990-es évjárat, R-es kiadás, tehát a teleidomos, kétkörlámpás.
A KÉPEN NEM LÁTHATÓ IDOMOK ÉS ALKATRÉSZEK IS MEGVANNAK!
Én szedtem le róla őket.
Jár hozzá egy Polini sportkipufogó-rendszer (alja horpadt) is.

A moci nincs a nevemen, de magyar tulaj nevén van, a köztes adásvételik megvannak,
tehát GOND NÉLKÜL ÁTIRATHATÓ! Jelenleg hengerhiba és hátsó kerékcsapágy-hiba miatt (4 bar a kompresszió) szétszedtem,
egyéb hibájáról én nem tudok, de ez nem azt jelenti hogy nincs is, át kell nézni alaposan, sokat állt a motor.
Idomok és alkatrészek a sárvédőt leszámítva MEGVANNAK, tehát az oldalidomok, fejidom, plexi is.
Néhol javítandó-festendőek, de alapvetően egyben vannak.

Gyári kulcsával, szakadásmentes üléssel, tükrökkel, forgalmival, törzskönyvvel, rendszámmal.
Azért ennyi az ára, mert SÜRGŐS!

Mail: domotorpeti@gmail.com
06-20-555-4091
Tehát 94.000 ft!
Sziasztok! Ha valakit érdekel van egy eladó vasam
94e ft, építeni, átépíteni, ráépíteni a sajátot, vagy megcsinálni, vagy nemtom.

Honda NSR 125 Rendszámos!

Eladó NSR 125 R magyar rendszámos motorom!

1990-es évjárat, R-es kiadás, tehát a teleidomos, kétkörlámpás.
A KÉPEN NEM LÁTHATÓ IDOMOK ÉS ALKATRÉSZEK IS MEGVANNAK!
Én szedtem le róla őket.
Jár hozzá egy Polini sportkipufogó-rendszer (alja horpadt) is.

A moci nincs a nevemen, de magyar tulaj nevén van, a köztes adásvételik megvannak,
tehát GOND NÉLKÜL ÁTIRATHATÓ! Jelenleg hengerhiba és hátsó kerékcsapágy-hiba miatt (4 bar a kompresszió) szétszedtem,
egyéb hibájáról én nem tudok, de ez nem azt jelenti hogy nincs is, át kell nézni alaposan, sokat állt a motor.
Idomok és alkatrészek a sárvédőt leszámítva MEGVANNAK, tehát az oldalidomok, fejidom, plexi is.
Néhol javítandó-festendőek, de alapvetően egyben vannak.

Gyári kulcsával, szakadásmentes üléssel, tükrökkel, forgalmival, törzskönyvvel, rendszámmal.
Azért ennyi az ára, mert SÜRGŐS!

Mail: domotorpeti@gmail.com
06-20-555-4091
Tesóm elkezdte feltölteni az NSR alkatrészeket, nézzetek szét, a hétvégén töltünk még fel párat... Ez mind az övé.

Nézzetek szét nálam is!
szia haver hát nem tudom neked akkor milyen blokk van a motorod ba mert az nsr 125 nek mind nek ugyan olyan a blokk ja !
nsrjanika köszi megjött a cucc csak nemlett jo mert ferde fogazatu a fogaskerék,igy jártam. esetleg ha kell valakinek vizszivattyú az szoljon
2500Ft-ért adnám a posta árával, ha utalsz. Mehet? Vagy ha utánvétellel adom fel, akkor 3000Ft. Üdv; Zoli
Az a kettő darab csavarral felfogatott elem, amin a munkahenger, a lábtartó, és a kar is található. Semmi más csak az az alu darab.
ok!
Mi kell pontosan?
Oks, köszi! Ha kell alkatrész, vagy ha valami van, keress, de az is lehet, hogy még én foglak keresni.