beszéltem a kollégámmal, aki jobban benne van ezekben a dolgokba, azt mondta, hogy neked bent a suliban kell kérned, hogy ide helyezzenek ki! valamilyen úton módon!kérdezősködjél, hátha sikerül! köszi a termot!hétvégén remélem be is tudom szerelni!
a 21kw a régebbi tipusokra jellemző mer akkor még nem fojtották le a motorokat
a 10kw meg az ujabbakra jellemző mer azokat lefojtották és ujkorába tényleg csak ojan keveset tudott
aztán sokan már átalakították azokat amejik 10kw papíron és most tud annyit mint amelyik 21kw
van ojan is amejik nincsen teljesen megszabadítva a fojtásoktol csak néhányat vettek ki belőle
amejik megy 140-150 között az biztos hogy nincsen fojtva
Ezt a 33 lovat felejtsétek el! folytatlan nsrek gyári adat szerint 28 le, ebből számold le a kopást/kompresszió csökkenést, és örülhetsz ha van 25 ló főtengelyen mérve a motor!
Aki 33lóerőt ír annak a papírja valószínű, hogy nincs mókolva és tényleg 22kw (vagy mennyi) azaz nem lehet vezetni A1-el
Aki viszont 10kw ír a hirdetésébe annak valószínű, hogy mókolt papíros de az is 33ló. Ilyen az enyém is.
Lenne még egy kérdésem nézegetem ugye most ezeket a motorokat és valaki 22kw és 33LE ír de valaki meg 10kw és 14LE most akkor meik a reális ? mind2 98-as motor
Az én festésem el lett szúrva...
Castrol 10w40 es jó ?
a 10kw meg az ujabbakra jellemző mer azokat lefojtották és ujkorába tényleg csak ojan keveset tudott
aztán sokan már átalakították azokat amejik 10kw papíron és most tud annyit mint amelyik 21kw
van ojan is amejik nincsen teljesen megszabadítva a fojtásoktol csak néhányat vettek ki belőle
amejik megy 140-150 között az biztos hogy nincsen fojtva
Aki viszont 10kw ír a hirdetésébe annak valószínű, hogy mókolt papíros de az is 33ló. Ilyen az enyém is.
Elég szépen felújított állapotban.
Komoly hozzáértő érdeklődők jelentkezését várom .
hord93@freemail.hu