Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemigazán XD enyémnek nagyon szép hangja volt. de trabantosnak nem nevezném.
az normális ,hogy trabant hangja van?:)
nekem volt. vagyis a "kémény" még megis van. eladó.
AZ ÁRA ALKUKÉPES!
Köszi!
Azért zabál...
Annyit mint egy literes corsa..
hali!van valakinek arrow kémény az nsr-én?
Hát jah, nagyon jók ezek a kis NSR-ek :) Én cb400-at vagy cbr600F3-at akarok majd ez után sztem :)
hali. eladó az nsr-em. ha valakit érdekel msn en elér baranyai@windowslive.com. van videó is meg kép is róla és bontatlan macskablokk van benne.
Nálam is tervben van a VFR750 csere de a szívemhez nőtt ez a kis gép. Gyakorlatilag lánc, gumi, olaj és telószimering cserével közel 15-17 000 -et tettem bele tavaly május óta. És soha nem hagyott még cserben .... :)
Rendben, köszi szépen :) úgy legyen, bár tervezem hogy nyár vége fele eladom az NSR-t de meglátjuk majd :) na de most már tudom mi a nick neved itt :)
Tőlem ment. Használd sok sok kilométert....
quattro90 tőled kaptam a termosztátot? :) Igen amúgy megkaptam és nagyon jól működik, köszi szépen :)
hogyneérdekelne.4ér megveszem
Megkaptad a cuccost szerencsésen ?
Köszi, sztem nálam is ez lesz a probléma :)
Nálam is nyomta.
Ami a termosztátot szorítja a helyére(amire megy a vízcső), na nekem ott volt gond, kapott egy vékony réteg hőálló tőmítőpasztát a hengerfej és az cuc kőzé azóta zsír.
Nekem az előző nsr-em volt idom nélküli, az 2 személlyel ha nyeleztem volt hogy 6-7-et is megivott am olyan 5-5,5 körül sztem ha spórolósan mész.
Köszi a tippeket.

Jólvan Peti, baj hogy ki kérem mások véleményét? :P tudom hogy meg tudod csinálni, de kíváncsi attól még lehetek mások tapasztalatára meg tippjeire nem?
Az öreg csepel beszédet tart az újoncoknak
Valakinek NSR125F FOGYASZTÁS tapasztalatok KÉTSZEMÉLLYEL túrán?
Mazsi kurvafölöslegesen irsz be, tudjuk mi a baj mondtam tegnap, nem kell itt bomolni, meg fogom csinálni neked!
helo nekem is ugyan ezt csinálta ha festet a hengerfej tőmités akkor kapard le rolla és sziloval ted fel nekem be jőt
Nekem mindig a hengertalp tömítés a kényesebb víz ügyben.csak tipp de lehet hogy neked is az a gond.
A rendszerben nincs dugulás?
Sziasztok!
Azért írok mert tegnap össze raktuk a szettet, kapott új hengerfej tömítést, új termosztátot, hengerfej le lett síkolva, és még így is nyomja ki a vizet... Nincs ötletetek?
Ha a tied szűkebb reszeld ki és jó lesz a távolság ez amúgy a gilardoni1 es és 2 es henger közti eltérés vagy is az egyik eltérés!van egy víz szivattyúm amin nem repedt a fogaskerék tőben!mennyit adsz érte?fotót rakok holnap délután ha érdekel.