Nálam is tervben van a VFR750 csere de a szívemhez nőtt ez a kis gép. Gyakorlatilag lánc, gumi, olaj és telószimering cserével közel 15-17 000 -et tettem bele tavaly május óta. És soha nem hagyott még cserben .... :)
Nálam is nyomta.
Ami a termosztátot szorítja a helyére(amire megy a vízcső), na nekem ott volt gond, kapott egy vékony réteg hőálló tőmítőpasztát a hengerfej és az cuc kőzé azóta zsír.
Jólvan Peti, baj hogy ki kérem mások véleményét? :P tudom hogy meg tudod csinálni, de kíváncsi attól még lehetek mások tapasztalatára meg tippjeire nem?
Sziasztok!
Azért írok mert tegnap össze raktuk a szettet, kapott új hengerfej tömítést, új termosztátot, hengerfej le lett síkolva, és még így is nyomja ki a vizet... Nincs ötletetek?
Ha a tied szűkebb reszeld ki és jó lesz a távolság ez amúgy a gilardoni1 es és 2 es henger közti eltérés vagy is az egyik eltérés!van egy víz szivattyúm amin nem repedt a fogaskerék tőben!mennyit adsz érte?fotót rakok holnap délután ha érdekel.
AZ ÁRA ALKUKÉPES!
Azért zabál...
Annyit mint egy literes corsa..
Ami a termosztátot szorítja a helyére(amire megy a vízcső), na nekem ott volt gond, kapott egy vékony réteg hőálló tőmítőpasztát a hengerfej és az cuc kőzé azóta zsír.
Jólvan Peti, baj hogy ki kérem mások véleményét? :P tudom hogy meg tudod csinálni, de kíváncsi attól még lehetek mások tapasztalatára meg tippjeire nem?
Azért írok mert tegnap össze raktuk a szettet, kapott új hengerfej tömítést, új termosztátot, hengerfej le lett síkolva, és még így is nyomja ki a vizet... Nincs ötletetek?