Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és miben érzel különbséget? Utcai használat?
Ja most nézeggettem a telóba:
Repsol 10W
Repsol 5W
Castrol 2,5W
Castrol 10W
Melyiket vegyem?
Mennyire új a Dugó?
A henger perselyes vagy nicasil os?
Köszi
Helló!Milyen olajat ajánlotok a blokkba?castrol 10w 40-es jó lesz?Vagy mást rakjak bele?Ja és a teleszkópba ugyan ez kell, vagy abba milyen?
semmi baj meg veszi más...pffff
4ampernél kisebbet szerintem ne rakj bele.
Szerintem ideális az 5amper.
Ha vennem kéne akkor 5-öst raknék bele.
Manualban 4, illetve 5Ah szerepel (ki nem hiszi járjon utána). Ezt átlagold, vagy válassz. Nekem csak 3-as van benne, de tökéletesen forgatja.
ÜDV
Hány amperes akkumulátor kell az nsr be ?
Nem bántom.nekem is az es kivalo,de a nicasilt nem eri utol.
naaaa! nem bántani a vas perselyt ha nem volt még vele dolgod nincs azzal sem semmi baj, ha hozzáértő ember csinálja
Bocs hogy belepofázok de akkor is felesleges,szerintem is,vasazni egy fasza nicasilt ilyen kis hiba miatt.a vas persely tuti szarabb lesz.
Azona képen én nem látom, hogy már levitte az aluig, vagy még nem ciszolta be a nicasilt a gyűrű.

Emlékeim szerint a gyűrű nyomának nem iylen formája van, haa nicasil még rajta van.
Köszönöm szépen Sokat segítettél:)
A hajlított küllős lessz az köszönöm! Rákérdezek. Köszi!
haver emiatt a kis repedés miatt nehogy eszedbe jusson újraperselyeztetni, már volt dolgom pár nsr hengerrel, amelyik nikasilos volt mindegyik gátrepedt volt, és soha semmi baj nem volt egyikkel se, nem fog onnan leválni semmi, ezt bátran nevezném 'gyári hibának, mert az a hőtől ott elpattan előbb utóbb és akkor egy ilyen kis repedés lesz benne, mint ami a képen látható hengeren is van.....
Helló ilyen lámpás elöl a mocid ? mert itt ennek az embernek azt írja, hogy van még neki egy pár idom kérdezd meg tőle hátha még meg van http://www.1apro.hu/apro/1952-... mert nekem is kocka lámpásom van de az Ns 125 R az egyel régebbi fajta
szeva Jani, van féktárcsám olcsóért, hivj fel telefonon és jöhetsz válogatni, van több is
Nem írtam, hogy csak hétvégén lesz időm foglalkozni vele?!
Idöközben rájöttem
Pedig jól mutatott volna.

Amit beleírtál ott luk lesz...és nem fog látszani
zoli megmérted a házat? meg akkor vizszivatyút eladod egybe?
Köszi még1x-er a számlapot.
Kissé átalakítottam.
Feldobom ide hátha valakinek megtetszik.

sziasztok ehez az Nsr hez keresnék ép Fejidomot és első sárvédőt és alsó idomot két oldalra. ez1 kockalámpás fejidom!
Ami a mailedre ment az méretarányos hidd el..
Köszi!
De ez kicsit nagynak tűnik.Vagy tévedek?