enyém is igy járt
többen azt mondták hogy perselyeztessem
meghónoltattam és vettem egy uj dugattyut
még nincsen beszerelve a motorba de tavasz folyamán benne lessz
csinálj róla egy képet hogy mekkora darab hiányzik
szia. hűtőrendszer sapka van kompletten azzal a myűanyaggal, karbi légszűrő összekötő cső van, termosztát is van. úszóm meg fúvoka az nincs. délutántol gépközelben vagyok.
45 új dugóval ,és a hozzá tartozó polini hengerfejjel mert a gyári henger fej nem jó rá és így kompletbe de hírdetem is nézd meeg az adat lapomon ott a számom is és hívj ha még kérdésed van....
Azt hiszem hogy sehogy a helyes válasz mert nekem tört el régen és csak a lapát felől mentes az le jön és ki tolod és a tengely bordás arra van rá öntve vagy sajtolva a fogaskerék gyárilag!ahogy én nézegettem.....
Szia! Szerintem mivel az csak egy kis felület, így a repedés is kis felületen van, nem azon fekszik a dugó java, szóval talán nem fog tovább repedni vagy törni. Az ugye nyilvánvaló, hogyha kitörik egy darab belőle, vagy tovább reped/törik, akkor baj van, bár ha egy kis darab kitörik, szerencsésebb esetben épp ki is köpi... Erre szerintem nehéz konkrét választ adni, lehet hogy holnap széttörik, de az is lehet, hogy soha... Az biztos, hogy nem olyan stabil... Gondolom nem tudtam ezzel segíteni, de ez az én véleményem...
Viszont nem egy helyen olvastam már: ,,...ha megsérül a NiCaSil réteg, akkor a hengernek annyi, felhordatod újra, vagy veszel egy újat, vagy perselyezteted..."
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy a hengerem osztott kipufogónyílásánál meg van repedve a nicasil réteg (Középen az osztás tetején gátrepedés van)
És az lenne a kérdésem hogy így szabad -e tovább használni a motorom?
Köszi
Dekorosnál kb 1000Ft 2 db. Úgy kérd, hogy a hőeljárásos nyomtatással amivel a kinti matricákat nyomják. Ezt nem szívja ki a nap + uv álló.