És mi van mondjuk egy 93-as motorral? Tudjátok cask a kerítés alacsony. És ha motorozni nem tudsz, de a lassan összeveődő bandával gitározni gyááááááááá. Most értem haza. Pörgök ám rendesen.
még azt is megsúgom h sárvédő is kell a műszakihoz
sajnos tapasztalat nekem 1 aprilia sárvédővel lett lefotózva:D
ugy h mind1 mi cska a műszakira legyen valami rajta a fotóra
jah meg lada vissza pillantót raktak rá a műhelybe kérdeztem is h megvan a kép róla de sajna nincs xd
Ma megyek Szegedre, félúton hallom, hogy másabb a hangja a motornak. Nem tán elengedték a szegecsek a dobot? Illetve az még ahgyján, új lyukat kell csinálni nekik, mert kiszakadtak. Gianelli.
milyen évjáratú a motor (jc20 vagy 22)? Dobjál be egy képet, az a legegyszerűbb. Idomot csak bontottan tudsz összevadászni, bár macskalámpáshoz az sem túl egyszerű.
Mert multhét vasárnap váltam honda nsr 125 tulajdonossá. Második utam során egy s kanyarban megcsúsztam a nedves aszfalton és a bal oladali visszapillantó és indexnek kaputt, meg az idom kicsitt megbomlitt :S, de hallottam olyat hogy az indexbe is kell az E és ebbe nem volt szal így is úgyis kellett volna rá új visszapill meg hát ez van. :S
Első sárvédője sincs a motornak ezért kissé koszos a hűtő eleje de nem vészes.
Most vettem rá indexeket meg visszapilt 16000ért 4index meg 1 visszapill. Idomot is keresek rá egy jó ideje mert az előző tulaj is megnyúzta kissé, meg most én is tettem rá egy lapáttal de nem találok sehol. Idomszettet lehet külön venni rá valahol?
műszakinál kell az E betű az indexre de ha leveszed az indexet akkor még ugy se megy át ugy h ha olyan helyre viszed ahol kapcsolat van át enged vagy ha nem figyelik akkor még át engednek vele
A jobb oldalán van mind2 csavar. Van egy kiálló, amit kézzel is tudsz tekerni, illetve van egy amit csak csavarhúzvól. Az enyémen legalábbis. De hogy melyik melyik. Szégyellem de nem tudom.
Felteszem ddellrotyó akármi van rajta.
Találsz egy kiállóbb, és egy kevésbé kiálló csavart.
A minséget (keverék) a kevésbé. a mennyiséget a jobban kiálló szabályozza.
sajnos tapasztalat nekem 1 aprilia sárvédővel lett lefotózva:D
ugy h mind1 mi cska a műszakira legyen valami rajta a fotóra
jah meg lada vissza pillantót raktak rá a műhelybe kérdeztem is h megvan a kép róla de sajna nincs xd
Köszi!
Első sárvédője sincs a motornak ezért kissé koszos a hűtő eleje de nem vészes.
Most vettem rá indexeket meg visszapilt 16000ért 4index meg 1 visszapill. Idomot is keresek rá egy jó ideje mert az előző tulaj is megnyúzta kissé, meg most én is tettem rá egy lapáttal de nem találok sehol. Idomszettet lehet külön venni rá valahol?
Találsz egy kiállóbb, és egy kevésbé kiálló csavart.
A minséget (keverék) a kevésbé. a mennyiséget a jobban kiálló szabályozza.