Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Deésamikor 8ezernél elkezd húzni a szimszonizátor, akk tök oan, m ha nyitna a powder szelep!
szívesen. Én is pont a minap nézegettem a cuccokat, hát elég szép áron vannak, legolcsóbb is 20 ezertől indul :S
igen benne voltak a nyelvek. azt hittem úgy mondod a power nélküli dolgot, hogy nincs megnövelt kipufogó nyílás. Igazat adok nektek, én értettem félre a dolgot. ricsi legalább marházás nélkül győzött meg.. (megjegyzem, én csak segíteni próbáltam a bowden állításos dologgal, de már megbántam, hogy próbálkoztam)
Rendes vagy. marházás nélkül nem lehet elmagyarázni?
marha(már bocs). A powert pont a "seggberugás" jelenség kiküszöblésére találták ki. Ha működik a power akkor finomabb az átmenet... Ricsi mondja jól, a power alulra ad nyomatékot (power nélkül 5000rpm alatt szinte lehetetlen gyorsítani)
ha rosszul működik, akkor felül is zárva marad. De te is írod, hogy felül nyit. Tehát ha nyitva van akkor olyan mintha ott sem lenne nem? Te valószínűleg úgy használtad, hogy benne voltak a nyelvek, azonban folyamatosan zárva voltak, gondolom a szervó vagy az elektronika volt rossz. Ezáltal alul jól megy, de felül nem húz mert lefojtja. Csináltam már pár nsr-t, volt is családban, szóval elhiheted tudom miről beszélek.
Ezt most Te mondod rosszul. Én sokat használtam power nélkül, és nem alul volt kevesebb a nyomaték... A powernek felső f.tartományon van szerepe. alapjáraton kicsit nyit, utána zár, majd 7500környékén teljesen nyit. Ha nincs power, nincs seggberúgás 7500nál.
Az eredeti probléma pedig nem a power hiánya, hanem a korai nyitása.
Köszi de már próbáltam és nem gyártanak olyat ami nekem kéne:S
az, hogy hülye a tulaj. Egyébként is mindenki csak arról beszél hogy így poweres úgy poweres, de azt nem tudják hogyha nem lenne benne power, ugyanúgy menne a motor anélkül is, csak alul lenne kevesebb nyomaték. Na de mind1 is...
Köszönöm szépen a gyors segítséget b ricsi
Szia!
Itt lehet rendelni plexit http://www.szatuna.hu/szeltere...
Bár átgondolva, tényleg csak nyitás mértékét tudja állítani. De akkor mi más oka lehet?
a bowdeneken lehet állítani.
http://www.nsr125.com/schem2.j...

Van egy jobb kép az állításról, de nem találom.az elektronikába nem hiszem, hogy bele tudnának nyúlni..
és meg tudod mondani hogy kell rajta állítani?
nem tudom minek írtok hülyeségeket
olyan nincs hogy 5nél nyit, nem hiszem hogy módosította volna az elektronikát, ráadásul csak rosszabb lenne.
Lehet csak állítani kell rajta. szerintem nem gáz :)
Sziasztok.
Ha 5000-nél nyit akkor az baj?
Nagyon nehéz motort venni.
Szia Erik
Jól hallottad 7000 körül kell nyitnia és természetesen nagyobb az öblités igy nagyobb a fogyasztás is
Koszka
az nsr-ek 7500 fordulaton kezdenek el húzni akkor nyit a power vagyis nekem durván akkor :D
örömmel látom hogy nsr-es hölgyek is vannak, ráadásul itt pesten.
egyszer biztos össze futunk
Hello mindenkinek!
Hétfőn megyek megnézni az nsr-t.Kérdeztem az eladótól,hogy milyen fordulaton nyit a power szelep,azt mondta:5000-en.Én úgy hallottam 6-7000 körül kell nyitnia.Tudnátok ebben segíteni?Köszönöm előre is a segítséget!Ha ez így volna akkor ez befolyásolja a fogyasztást?
Üdv! /kezdő vagyok/ erik
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol lehetne beszerezni után gyártott vagy esetleg gyári plexit a 97-es gyártású (macska lámpás) NSR-hez? Már elég sok helyen érdeklődtem de senki nem mondott semmi biztatót.:( Remélem Ti tudtok. Nagyon fontos lenne...
szerintem igen, legalábbis az újfajta rs (2006) testesebb a macskalámpásnál minden tekintetben egy kicsit. Régebbihez nincs viszonyítási alapom.
Sziasztok! lehet hogy hülyén hangzik a kérdésem, de igaz az, hogy az nsr 'vékonyabb' az rs125-nél?